Jippie!

I dag kommer min älskling hem igen, längtar så tills han kliver innanför dörren. Han har varit på golfresa i Polen hela helgen och jag har varit kvar här hemma i stan. Men jag har klarat mig bra men lika skönt när han är hemma igen.

Har precis ätit  köttfärssås med spagetti som blev väldigt god i dag faktiskt. Ska städa undan lite här i lägenheten så det är fint när han kommer hem.

Och vädret är fortfranade strålande :)

Kram


Haft en helt underbar dag!

Varit ute hos min svärföräldrar på storeö i dag. Vi har solat, ätit massa god mat och fika och löst korsord. Jättetrevligt har det vart.  Så nu har jag äntligen fått lite färg på in hud :)

Jag ska jobba natt denna veckan så snart åker jag till jobbet, känns sådär faktiskt. Men snart är det helg igen ju. Jobbar bara 3 dagar denna veckan.

Kram på er

Härlig dag!

Den här lördagen började med en ganska lång sovmorgon, jag gick upp kl 10 men det va jag värd efter att jobba en fm vecka och gå upp kl 5 varje morgon.

I dag har jag haft fullt upp nästan hela tiden, va nere på stan en sväng på fm och gick i lite affärer shoppade dock bara en tröja på gina men måste spara mina pengar :)

Va hemma kl halv ett då låg jag en sväng på balkongen och solade. Kl 14 va det dax för en spaeftermiddag på badhuset. Det va superskönt vi fick pröva olika Mary Kay produkter till både händer, fötter, kropp och ansikte så nu är jag len som en barnrumpa :)
Nu är jag faktiskt ganska trött men ska på fest i kväll så hoppas jag piggnar till. Jag och Emma ska på trippel kalas, tre tjejer som fyllt 20 år ska ha party.

Sitter här nu färdigsminkad men ska snart ta tag i plattången och platta till håret. Sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig så jag får vara beredd på att byta typ 20 ggr :) typiskt tjejer.

Vad ska ni hitta på i kväll?

Kram


Lycka!

Har precis varit på min först promenad för säsongen med min ipod och det va hur skönt som helst, vädret är perfekt. Är såå himla lycklig!!
Väntar bara på helgen då ska det visst bli mellan 20-25 grader. jag ska pressa :)

Nu ska vi göra tacos sen titta på uppdrag granskning som handlar om ett fall från Vetlanda... igen.

Puss på er alla mina vänner..

en helt vanlig tisdag!

I dag har det inte hänt något direkt annorlunda. Jobbade til kl 14 efter det åkte jag och Erik ner på stan och åt årets första kulglass, lika mumsigt som alltid :)

Har tränat BP i dag också, långfredagen va senast jag gjorde de så lär nog ha lite träningsvärk i morgon men det är ju bara skönt. har varit en sväng på Maxi också, behöver verkligen storhandla men det får vi göra när lönen kommer och det gör den ju i mån Jippie!
Måste hålla i pengarna lite nu, känns som att jag har handlat som en galning de sista veckorna.

I mån är det onsdag då ska vi troligtvis ut till golfbanan och göra några svingar :) har jag sagt att jag kanske ska börja spela golf, tar nog gröna kortet i sommar. Väldigt bra rabatt nu så det är bäst att passa på :)

Dax för sängen upp kl 5 i morgon, bläääääääää

Sov gott.


Tröööött!

Jaha då va man hemma efter en weekend i gbg :) Tacka alla härliga tjejer för att ni gjorde helgen så lyckad!

Det har varit fullt ös hela dagarna. I går kväll så va det fest! Som alltid så är det ju mycket roligare på förfesten och det va det även denna gången men kl halv tolv så drog vi oss ner mot stan och gick till ett uteställe på Avenyn som hette Nivå. Det va ett bra ställe med två dansgolv som bjöd på bra musik.

Nehe jag är faktiskt ganaka trött nu. Tänkte lägga mig i soffan och titta på det nya programmet med Filip&Fredrik, dom är ju bara för sköna.

I mån börjar en ny vecka.

Kram på er

Gbg nästa!

Vill börja med att  gratta min vän Viktoria på 22årsdagen!



I kväll ska jag och ett gäng tjejer åka till Gbg, kommer bli en riktigt bra helg tror jag. Vi har blivit bjudna på kalas till Vickan :)
Så helgen bjuder på party, shopping och massa babbel :)

Innan dess så har jag lite och fixa. Ska ner på stan och köpa present, nått klädesplagg och kanske ta en fika med Frida. Packa måste jag också göra men det tar väl högst 15 min hoppas jag :)

Kl 18.00 så kommer Hanna som vi ska åka med. Vi ska tränga in 4 tjejer med varsin packning i en liten bil men lovar att det kommer gå bra.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Kram



Försenad!

Hej.

Jag hade ingen tanke på att jag började kl 13 i går. Min arbetskamrat ringde 13.15 och frågade om jag har försovit mig :) men då slog det mig, varje em vecka börjar vi ju kl 13 på tisdagar. Jaja vi hade bara litet möte så det va inte så viktigt ändå.

I dag hade jag tänkt att baka lite innan jobbet. Tror det blir kärleksmums och kolakakor. Ska bara kolla igenom recepten för jag tror att jag måste gå och handla lite småsaker.

Ha en bra dag!

En ny vecka...

... och allt är som vanligt igen :(

I dag är vi tillbaka på dom gamla spåren för i dag bör jar jag jobba kl 14 och innan de ska jag hinna städa och laga mat. tror ni att jag hinner? iså fall är det bara och sätta igång.

Kram på er

Nu är påsken över.

Har ni haft en bra helg? Jag har haft det fullspäckat med både barnkalas och vuxenkalas, men mycket trevligt.  

Så i dag så ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske en tripp ner till gofbanan och slå lite. Jag har nämnligen bestämmt att jag ska börja spela golf, jag ska bara prova på det lite. Golfklubben har ett väldigt bra erbjudande nu! bäst och passa på.

Annars är det ju jobb i mån igen, men bara 3 dagar så det är väl inte så farligt, har bara 2 månader kvar på arbetat sen får jag gå hem, känns nog lite skönt trots allt :)

Ha det bra dag!

30 årskalas.

För er som undrar hur det gick på Eriks kalas så kommer det lite bilder här :)

    Födelsedagsbarnet.


                                     

Vi bjöd på 3 olika sorters pajer som blev riktigt lyckade faktiskt och till efterrätt så blev det glass med hallon. Släkten som va här va nöjda.


Jaha då va det påsk igen. Det va ett tag sen jag firade det för förra året va jag i thailand och där blev det ju direkt inget firande. Så det ska bli riktigt roligt i år. En anledning till att man får äta mycket mat och godis :)
Det blir nästan ett kalas varje dag nu så i kväll ska jag vila upp mig med att bada badkar.

Vad ska ni hitta på i dag?

Kram



Nu ska det tränas!

Va jättelängesen jag va och tränade friskis&svettis så i dag ska jag cykla dit och träna ett medelpass :)



Kram


Förberedelse!

I dag har jag fixat massa inför kalaset vi ska ha i mån.. Städat, gjort pajdegen färdig och köpt present. Efter det blev jag så trött så va tvungen och sova en stund.
Ska börja göra mig iordning nu för kl 18 ska vi till dang och äta sushi med de goa vännerna Carro och Marcus, Anna och Joel, Josse,  Mikaela och Emil :)  
Efter det går vi hem hit och tittar på det tredje avsnittet av Robinson. Vem åker ut i dag?

Kram på er.


Berg flyttar in.

Sitter och tittar på tv nu och programmet med Carina Berg, tycker hon är en riktigt härlig människa. Hörde att hon och Christian skulle ha barn :)



I mån blir det träning igen!

Kram

I love it :)

Älskar när solen äntligen har tittat fram, hoppas den stannar förevigt.



Nu ska jag ner på stan och ta en fika :)
Ha en bra dag.

RSS 2.0