Inventering!

I kväll ska jag tjäna ihop lite pengar till handbollsföreningen, eller inte bara jag utan hela damlaget. Vi ska inventera på Willys. Låter jättekul eller hur :)


                                           

Kram Anna

Söndagsfika och höstkänslor!

Har blivit bjuden på te i kväll hos Emma, ska strax gå men vill bara ge er en härlig höstbild och påminna er om att hösten snart är här!
Myser in mig i min nyinköpta koftväst och sjalen som värmer.

Ha en härlig kväll!

                            


Kalasdags!

Har haft en härlig morgon, jag gick upp kl 7.30 för att skjutsa Erik ut till golfbanan. När jag kom hem så gick jag en promenad, när jag kom hem så åt jag en typisk söndagsfrukost innehållande kokt ägg, te, fil och flinor och mackor :)
Hade precis min kompis Viktoria här på ett litet besök, vi satt och pratade en sväng i soffan för båda vi va rätt sega. Det ska väl märkas att det är söndag. Sen gick vi bort till willys, jag skulle köpa en liter mjölk åt mina svärföräldrar.

Sitter och väntar på att Erik ska ringa igen så att jag kan komma och hämta honom. I eftermiddag ska vi på kalas ute på Storeö hos Håkan och Cino. Det va ett tag sen det va kalas så det ska bli kul att träffa alla igen.

Vad ska ni hitta på i dag?

Kram

                                               

Benjamin buttons otroliga liv!

Här kommer ett litet filmtips såhär på lördagskvällen, en film ni verkligen måste se!

                                                  


"Benjamin Buttons otroliga liv" är berättelsen om en man som föds gammal och sedan så att säga lever sitt liv baklänges. Han träffar tjejen Daisy på ålderdomshemmet där han växer upp och de fattar tycke för varandra direkt. Man får följa hans livsberättelse på ett mycket intressant och händelserikt sätt. Filmen blir aldrig seg trots att den är nästan 3 timmar lång, man är bara nyfiken på vad som kommer hända härnäst och i slutet så fällde till och med jag några tårar!

En mycket sevärd film där många känslor kommer upp. Jag personligen tycker att det finaste tillfällerna är när deras liv möts på halva vägen och de har bara tid till varandra. Så romantiskt :)

                                



Varför har jag sånt sötsug?

Kan någon förklara för mig varför jag är sugen på godis, chips och kakor hela tiden? Och jag är ju inte en sånn som bara kan motstå det utan jag äter ju också, tycker det börjar bli riktigt jobbigt faktiskt. Så from i mån ska jag inte äta så mycket som jag har gjort denna veckan.
Det är inte så kul när man har varit och tränat ett pass och känner sig lite nyttig då slänger man sig på chipspåsen som råkar ligga uppe i skåpet. Ne nu är det slut på detta!

I kväll har Erik och jag legat i soffan och tittat på Kristallen 2009, vad glad jag blev när Carina Berg vann årets kvinnliga programledare. Hon är verkligen supercool!

Puss och kram på er därute

Resa

Är så sugen på att åka iväg på en utomlandsresa. Skulle va härligt och ligga där på en madrass på stranden och sola sig lite sen gå ner till havet och ta ett dopp.
Men just nu är det nog inte riktigt rätt tillfälle, jag är arbetslös och måste vara tillgänglig för att arbeta nästan vilken tid som helst på dygnet. Får helt enkelt skjuta upp de där utomlandsdrömmarna.

Äntligen fredag i dag! Jag ska ner på stan sen och kika in i en färgaffär, ska fråga lite om målning och så. Sen ska jag bort till ICA Maxi och handla lite.

Kommer ni ihåg att jag anmälde mig till ett lopp som ska hållas till i Malmö 1 september? Jag ska iallafall inte vara med på det längre. Jag har så mycket nästa vecka och sen ska jag jobba på onsdag så hellre jobb faktiskt.

Ha en bra dag!

Morgonpromenad!

Har gått en promenad nu på morgonen och tyckte det va väldigt skönt, ska bli min nya vardagsrutin!
Annars så händer det inte jättemycket i dag, jag ska till Chili Thai och äta lunch i dag med Ida och Frida och innan det går jag och Ida runt i affärerna på stan och se om man kan köpa något, men jag handlade ju endel i Stockholm så ska nog hålla i pengarna lite :)

Ska strax fila mina fötter och efter de ta dammsugaren och dammsuga upp några råttor :)

Det börjar ett nytt pass på gymmet i dag som jag ska gå på, funk heter det. Det är en blandning av street, jazz och nån mer dans. Har alltid velat gå på nån dans och nu får jag chansen så hoppas att det inte är för svårt :)

Ha en bra dag!


Shopping

Jag har ju lovat att visa upp de kläder och dylikt jag köpte i Stockholm. Jag har inte världens bästa bilder men det får ni leva med.











Ni som känner mig vet redan att jag har ett par vita converse men dom är så slitna så jag beslutade mig för att köpa ett par nya. Sen är det ett svart skärp och en svart sjal.

Värligt nöjd med mina köp.
Nu ska jag ut i solen det är så himla fint väder i dag!

Kram på er

Typiskt

Så ska man bli sjuk med bara för att man sätter sin fot på ett dagis :) det är bara att acceptera.

Sov gott

beslutsångest!

Vet inte om jag ska träna dubbelt i dag eller inte? men tror att det lutar åt att jag går både på friskisen och handbollen. Är ju trots allt sista måndagspasset ute!

Annars så har jag jobbat i dag, 8 timmar på tomasgårdens förskola. Det tar på krafterna att jobba med barn, är helt trött i huvudet. Får hoppas att träningen gör så att jag blir lite piggare.

I mån ska ni får se vad jag shoppade i Sthlm, för nu ska jag gå och byta om inför friskisen :)

Ha en trevlig kväll


Underbara

Vill bara säga att dom är helt underbara... Vet ni inte vilka jag pratar om så vill jag bara säga ett ord.. COLDPLAY..

                                        

                                        

                                        


Sitter och lyssnar på dom nu och konstaterar att dom är så sjukt bra! Men jag måste slita mig nu. Ska upp kl 6.30 i mån för att vicka på dagis i 8 timmar, måste ju iallafall vara lite utvilad.


Sov gott och kram på er

Coldplay

På lördag kväll smäller det, då står jag på stadion och sjunger med till alla Coldplays goa låtar. Det ska bli så kul att se dom igen. Va ju inte ens ett år sen senast :)

Ni ska få all uppdatering om vad vi har gjort på måndag kväll för nu hinner jag inte skriva nått mer. Jag tittar på friidrott :)

Kram


Storstädning. Träning. Sushi

Det är ungefär det jag har hunnit med i dag. Just de va ju på arbetsförmedlingen innan också. Blä.

Ser fram emot helgen då ska jag och Erik åka upp till storstaden och bara mysa. Coldplay på lördagen men vi ska hitta på mycket mycket mer. Äta gott på restaurang, shoppa massa fina kläder, mysa på hotellet och gå promenader. Det är skönt och komma bort ibland och få se lite annat än gamla vanliga Storgatan här hemma. Men vet ni.. jag tycker faktiskt att det är himla skönt att komma hem sen igen.

Sitter här och mår lite illa. Efter vi hade ätit på restaurang Japan i kväll så åkte vi upp till godishuset och köpte en påse godis var. Nu mår jag sådär jobbigt illa igen och tänker varför åt jag massa godis nu när jag har varit duktig och tränat. Men tror jag ska ner på gymmet i mån och träna lunchpasset.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Ny katalog!

I dag fick jag hem den nya IKEA katalogen, har tyvärr inte hunnit titta i den så mycket bara för jag har varit på stan heela dagen. 2 fikor på cecil och ett lunchbesök på chili thai hann jag med :)

Jag har fått riktigt inredningsabstinens nu. Jag vill göra om allt i våran lägenhet. Måla om i vardagsrummet, möblera om i sovrummet och fixa iordning i garderoben. Jaja får jag ta tag i senare. Har iallafall fått min resormadrass såld i dag till en som behövde den mer än jag :) Stommen får jag slänga på tippen.

Nu ska jag ta en dusch sen hoppa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag upp tidigt och storstäda hela lägenheten!

God natt på er mina vänner!

Kärlek!

Ska snart gå ner på stan och fika med min kära vän Caroline!
Ville bara säga att jag uppskattar när du kommer ner till mörka småland ibland så vi kan umgås, måste komma upp till er i Lindesberg nu i höst och se hur ni har det också.

Puss på dig


Vill ha!

Sitter och tittar efter lite hundar på internet, har fastnat för svarta labradorer. Så otroligt söta!


en ny vecka

Jaha då va det måndag i morgon igen ja. Denna veckan har verkligen gått snabbt jag har hunnit med att vara på arbetsförmedlingen, tränat BP och spelat golf allt de 2 ggr, varit på Tupperwareparty, sökt jobb,  hjälpt en kompis att flytta, varit i Jönköping och festat och haft beslutsångest.

I mån ska jag äntligen gå till frisören, har funderat på att klippa lugg men har fortfarande inte bestämt mig än. Det återstår att se när jag sitter i stolen.

Godnatt 

Fest i Jkpg!

I eftermiddag åker jag, Emma, Frida och Alexandra upp till Bea för att ha lite fest. Kommer bli mycket trevligt, är ju inte så ofta man träffar Bea så det ska bli kul. Åker kl 17 och kommer hem någon gång i mån på eftermiddagen.

Har varit en sväng på stan med Erik och skulle hitta någonting att ha på mig, som vanligt är det ju den ständiga frågan men ska snart bort till Frida och kika i hennes garderob :)

Vad ska ni hitta på i kväll?

Kram

Vuxenpoäng!

I går skaffade jag mig lite vuxenpoäng, jag va nämnligen med svärmis på Tupperwareparty. Herregud vad grejer det finns men jag shoppade faktiakt två saker en påläggsburk och en brödkorg. Tycker det är kul att gå på massa sånna party, man får ju massa god fika också ;)

I går fick jag ett mail om att jag kan komma upp till Jönköping på uppropet för kursen kriminologi. Jag är ju tyvärr res 6 men hoppas att inte allt folk kommer så att jag kan ta den platsen istället. Det är bara att hålla tummarna.

Nu ska jag fixa iordning mig sen ner på stan och lämna ut CV.

Ha en bra dag i solen :)



         

Här är mina fynd jag hittade på partyt i går.

Solkräm!

Låten solkräm av Richard Wolff är värd att höra, så på med spotify och lyssna!

Kram


Supermysigt.

Vi har jättemysigt jag och Mollan, trivs verkligen med att ha hund man är inte så ensam utan man har någon där hela tiden. Jag har ju faktiskt haft hund hemma hela min uppväxt men nu skulle det va kul och ha en alldeles egen hund.
Vad säger du älskling ska vi skaffa hund? Vet att du inte vill ha hund när man bor i lägenhet och det tycker inte jag heller man ska ha men sen när vi nån gång flyttar till hus så ska vi ha en hund!

Nu lagas det mat, i dag blir det lax, potatis och romsås. Mumma :)

Kram på er

Fix och trix

Just nu håller jag på att lägga över alla mina bilder på CD skivor, jag måste nämnligen lämna in min dator för den är jätteseg. Tycker sånt här är så tråkigt men det är skönt när det är gjort. Det ligger CD skivor och anteckningar överallt, måste ju ha koll på allt också.

Senare i dag ska jag vara hundvakt åt lilla Mollan, får åka ut till Storeö och gå en promenad med henne, sen tror jag att jag tar med henne hem hit för då kommer Ida och Hanna för vi ska spela Skipbo, ett nytt kortspel dom har lärt mig.
I eftermiddag ska jag fika med Emma och några till, vet inte vilka :) Sen blir det friskis kl 19.
Nu har ni fått hela min dagsplanering hoppas ni har hela dagen planerad :)



Mollan jag ska ta hand om i dag!

Kram på er


bara lite träningsvärk

Trots tre träningspass i går så har jag inte så mycket träninsvärk ändå, bara lite i rumpan och axlarna. Det va skönt och komma igång igen, speciellt handbollen :)

Nu sitter jag här och försöker att ringa till lernia men det är upptaget hela tiden, sen ska jag ringa till AF och berätta hur många jobb jag har sökt. Hehe typ ett. Jaja, det finns ju typ inga jobb och söka så det är inte så himla lätt.
Sen cykla ner till arbetsförmedlingen igen och visa mina gymnasiebetyg.

Ha en bra dag!

Måndagsångest!

Jaha då har livet börjat på riktigt igen, Erik har börjar jobba och jag får ångest för att jag inte har något.
Va på arbetsförmedlingen innan i dag och visade upp mitt arbetsintyg och då kläcker dom ut att jag ska visa mitt gymnasiebetyg också så det är bara och finna sig i det och åka tillbaka dit i mån igen.
I mån ska jag också skriv ett bas CV, just nu har jag bara två stycken som är mer specifikt till det arbete jag har sökt.
Sen ska jag börja ringa.....dagisvikarie, Lernia, mataffärer, hemtjänsten... man måste ju få något nånstans.

I dag ska jag börja träna regelbundet igen. Bp, handboll och friskis. Ska bli väldigt skönt att komma igång.

Har iallafall haft en väldigt härlig semester trots att vädret inte har varit det bästa alla dagar.

Kram och puss på er!


Uppdatering!

Det kommer en uppdatering i kväll, just nu är jag inte kapabel till att skriva en massa!

Kramen

Kvällsmat med Fanny och Zac

I kväll har jag och Erik tittat på Änglagård (första filmen) tycker att Fanny är så himla go i vissa scener. Läste innan att det va 15 år mellan änglagård 2 och 3:an som dom ska börja spela in nu i höst eller vad det var. Herregud det är ju evigheter, har jag verkligen levt så länge?!
Ja livet, tur att man inte vet vad som ska hända en. Tänker på Mamma och de andra som var med i olyckan nästan hela tiden. Undra vad den där tanten har för förklaring till allt detta, J*vla kärring rent ut sagt!

I mån är det dax för en golfrunda igen, va ett tag sen jag spelade på banan nu så i mån är det upp i ottan för att gå 9 hål, kanske 18.
Efter det åker vi ner till Skåne igen för att sola och bada, det ska ju bli superväder och det måste man ju ta till vara på. Så Vejbystrand här kommer vi.

Ta hand om er!
Godnattkram Anna

Vill ha sol!

Femdygnsprognos (Information) 

I morgon

den 3 augKlartKlart

tisdag

den 4 augMolnigtMolnigt

onsdag

den 5 augKlartKlart

torsdag

den 6 augKlartKlart

fredag

den 7 augDelvis molnigtDelvis molnigt
Högsta:22°
Lägsta:11°
Högsta:21°
Lägsta:12°
Högsta:23°
Lägsta:14°
Högsta:23°
Lägsta:13°
Högsta:23°
Lägsta:13°


Vågar man tro på detta tror ni? Hoppas verkligen att solen tittar fram på Eriks sista semestervecka. Vi har ju inte legat och solat knappt nån enda dag på semestern. Sola bör man annars blir man sur och tvär :)

Funderar på om jag ska åka upp till golfbanan och va caddie åt Erik på hans sista runda? Jag tror faktiskt att jag gör de.

Ha en härlig söndag!
Kram

RSS 2.0