Mmmmmmm

Nu vankas det grillning på ängsgränd.

Håll i hatten!

Härlig dag!

Hej.

Sitter och tittar på när Erik lagar lunch, i dag blir det olika sortsers korvar från Spanien och wokgrönsaker :)

Vid kl 15 ska vi iväg och titta på balen. Är lite avis på dom det va ju så himla kul och få klä upp sig och gå ner för den röda mattan. Hoppas att jag nån mer gång i livet får gå på bal.





Kram på er

Jag hjärtar ZARA

ZARA har så grymt snygga kläder. Jag är nöjd med mina inköp :)
Ni får se bilder när jag kommer hem från Maaaalmöööö.

Just nu hjälper jag Lisa att packa de sista sakerna i hennes lägenhet. I mån kommer pappa med en släpkärra och så packar vi in grejerna och åker hem till Vetlanda.

Ses och hörs




Val 7 juni?!

Som alla vet så är det ju val till EUparlamentet den 7 juni och jag har ingen aning om vad jag ska rösta på. Jag hade tänkt och sätta mig in lite i politiken och ta reda på vad jag tycker är viktigt i olika frågor och vad partierna står för men jag tycker att det är en enda stor soppa.
Får helt enkelt rådfråga en lite mer insatt :)

Sitter i Lisas lägenhet nu och ska snart ner till city. Hon är i skolan till kl 13 sen ska vi ses och shoppa ihop :)

I går va vi på bio, filmen manána. Den va faktiskt bra! Det är en svensk film som utspelar sig i Malmö. Efter det så skulle vi gå till ett jättebra hamburgerställe men när vi sätter oss ner och ska beställa så får vi reda på att dom har slut på vegburgare och ca 75% av vårat sällskap är vegatarianer så det va bara att resa sig och gå till en annan restaurang. Men vi har redan bestämt att vi ska gå tillbaka dit i kväll och äta för maten där ska visst vara något alldeles extra :)
Ne dax och klä på sig och promenera ner till city.

Ha en bra dag!
Kram



God morgon!

I dag ska jag åka till Malmö och va där till fredag, min syster bor där så ska hälsa på. Vi ska hitta på massa kuliga saker t.ex gå på bio, äta på restaurang och shoppa :)

Nu ska jag ut på en morgonpromenad sen hem och packa väskan!

Kram på er


Känner shoppingsug!

Ibland får jag bara en känsla av att jag måste handla massa kläder och just den kom i dag :)
Har varit ute på en morgonpromenad i nästan en timme så nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av ner till stan och se vad våra affärer har att erbjuda i dag. Jag är ute efter ett par ankellånga jeans, ska kolla på JC. Sen måste jag in på gina tricot. Hittade en jättesöt blus där, den måste jag bara ha.

Sola och slappa får det bli i em.

Kram på er


Sooooool

Det är så underbart att solen har hittat hit igen. Hoppas den är här för att stanna den här gången!




090523

Haft lite bloggtorka nu ett tag men ska ta tag i det igen :)

Hade en riktigt skön fredagseftermiddag i går. Efter att Elinor och jag hade vart på stan en sväng så åkte jag hem och drog på mig mjukis och en go tröja, sen fick jag och Erik för oss att vi skulle göra saft :)
Va hos mamma i veckan och då fick jag lite rabarber av henne som kom från hennes land så då passade vi på att göra saft av de. Det är väldigt smidigt faktiskt och gott blev det också :)

Efter det så åkte vi ner till dang och beställde mat. Vi hade fredagsmys med chirre och dirre och Talang på tv :) Heja MEN, dom e ju bäst :)

Saftresultatet :)
 




Linda är hemma över helgen så i kväll ska jag Ida och Linda gå till hotellet och äta buffé.

Vad ska ni göra i kväll?

Kram


Första semestern bokad!

Vi ska på en äkta sunes sommar semester :) Vecka 30 ska jag Erik, Carro och Markus åka till skrea camping i Falkenberg och ha det mysigt.

Där ska vi sola, bada, äta god mat, spela minigolf och åka på utflykter :)

Vill ni kika vidare gå in på www.skreacamping.se


Mellan två jobb!

Livet som arbetslös är faktiskt jätteskönt, än så länge :) 

 I går va jag och gjorde ärenden i massa affärer och köpte mycket fina saker till uteplatsen. Sen köpte jag en present till min Erik för han hade namnsdag i går, han fick Per Morberg kokbok. Hans idol :) Det va många bra recept i den som vi ska laga.

Nu ska jag strax ner til bilen och dammsuga och städa ur den.

Ses senare... Kram

Grattis nööörge!

I dubbel bemärkelse!

Även om inte VI kom så bra till i eurovision song contest så kan vi ju iallafall glödjas åt att vårat grannland Norge vann hela skiten :)
Låten blir väl bara bättre och bättre ju mer man hör den men tycker redan att den är bra.

Sen är den ju den berömda "suttonde maj"  i dag så jag ska faktiskt ta mig friheten och flagga




Sitter här på en söndagskväll och har inte ett dugg ångest, man brukar ju oftast ha det för att gå till jobbet på måndagsmorgonen men jag har ju inget jobb att gå till och tycker att det känns ganska skönt faktiskt.

Jag har ju lite och greja med i mån åndå, jag tänkte fixa lite med uteplatsen t.ex plantera örter, skaffa blommor till bordet. Sen ska jag maten va klar när mannen kommer hem också så det är inte lätt att va hemmafru ;)

Dax att gå till sängs, det är ju en dag i morgon också :)

Kram på er

Förvirrad!

Jaha då va det över, jobbade sista dagen i dag. Känns faktiskt både skönt och lite konstigt att inte behöva gå dit igen!?
Men men det är bara att ta nya tag. har faktiskt redan sökt ett jobb :)

I kväll blir det lugnt, ska snart åka till gymmet och köra ett spinnigpass. Efter det ska jag slappa i soffan och tänka att jag slipper gå upp tidigt i mån :)

I mån är det sista kvällen med gänget. Grillfest med jobbet hos Elin och Martin.

Kram på er


Träning!

I dag är det dax för ett pass Body pump!


Nya inköpet :)

Här kommer bilden på våra nya utemöbler. Lite mer blommor och ljusstakar tror jag att det här kommer bli ett superställe i sommar :)


IKEA

I dag har jag och min älskling varit på ikea och köpt altanbord och stolar, längtar tills vi monterat ihop det så att vi kan sitta där och bara ha det skönt :)

Bild kommer senare..

Kram 


Den frivilliga golfaren!

Hej.

I dag på min lediga fredag har jag varit på golfbana och prövat på och slå lite, har varit med Erik förr men i dag fick jag lite proffshjälp av Bånge.

Det gick hyffsat bra i dag bara att jag har slått upp hela vänsterhanden så nu har jag massa plåster :)

Jag ska anmäla mig till  gröna kortet kursen, men nu i maj hade jag lite annat planerat så det får bli en kurs i juni istället. Ska bli spännande.


                          

Ser det lovande ut? Lite träning så ;)




I kväll ska jag följa med syrran på en garagefest här i stan, låter ju trevligt, det skulle visst vara liveband också, Coverfunkers kommer dit och spelar.

Vad ska ni hitta på i kväll?

Kram på er

Minisemester.

Ja nu har jag äntligen helg igen efter 3 dagars slit på fabriken :) ledig ända fram till måndag morgon :)
Ska bli en lugn helg förmodar jag. Pappa och Rosa kommer på besök på lördag över dagen så vi ska nog bjuda dom på middag!

Nästa vecka är min sista vecka på Sapa sen får jag gå hem pga av varsel. Känns både skönt och lite konstigt, kommer ju sakna alla goa människor som trots allt finns där ;)
Men å andra sidan ska det bli sååå skönt och slippa jobba skift ett tag och ha en vanlig vardag då man sover på nätterna. Har varit trött nu ett tag så hoppas det rättar till sig.

Dax att slänga sig i sängen för i mån har jag bestämmt en förmiddagsfika med Frida och Ida.

Sov gott allesammans!


Sista minuten!

Jag är sugen på att åka i väg och bara sola, bada, äta god mat och bara ta det lugnt ett tag.
Har därför kikat lite på sista minuten resor. Jag och Erik kanske åker i väg den 25 maj om vi hittar något till bra pris. Jag vill helst åka till Grekland.

Håll tummarna!


Slöis!

I dag har jag inte gjort någonting, men man får ha sådana dagar också va?
Nu ska jag sova... igen :)

Kram

Förlåt!

Sorry att jag inte är världsbäst på att uppdatera just nu, men det är ju så underbart väder ute nu så jag är knappt inne :) Jag bara sover, hämtar mat och göra mina behov inne ;)

I går va vi ute på storeö hela dagen och solade men tycker inte riktigt det tar som de ska. Får jobba på de.
I dag ska vi ner på stan och kolla in modevisningen, brukar inte va så mycket och ha men det är alltid kul och se vad affärerna har att erbjuda. Efter de kanske det blir en fika. Får ta igen det med ett friskispass i em. medel kl 15, jag och Frida ska gå och svettas.

Ha en bra dag!

Kram

RSS 2.0