God morgon måndag!

I dag är jag ledig och resten av veckan också för den delen!
Jag ska kanske passa på at plugga lite krim?

Ha en bra dag!
Kram


Uppgörelsen!

Hej!

Nu har jag kommit igång lite med mitt pyntande. Har satt upp julgardiner och ljusjirlanger och stjärnor i fönstren. Julkänslorna smyger sig på så smått!
I dag va vi nere på stan en sväng och tittade lite i affärerna. Jag köpte lite pynt till min krans också som hänger på ytterdörren nu så fint!

I kväll ska jag Emma och Ida gå på bio. Vi ska se Luftslottet som sprängdes. Eftersom de andra två filmerna har varit kanon så lär ju inte den sista vara sämre. Jag är förväntansfull!
Innan vi går dit så tänkte jag bjuda damerna på lite glögg här hemma. Hoppas dom är sugna.

Ha en trevlig helg!

Vart är min inspiration?

Jag som hade tänkt att adventspynta i dag men min inspiration har försvunnit :) Va nere en sväng på stan innan och skulle köpa lite småplock men det blev bara en halmkrans som är början på min krans som jag ska ha på dörren.

Resten som jag ska fixa är: 
 
- granris
- dekoration till kransen och adventsljusstaken
- julkort
- stjärna till fönstret

Ska ta mig en kopp kaffe nu så kanske min hjärna börjar att fungera igen!


Sjuk?

Börjar jag att bli sjuk nu?
Redan när jag vaknade i dag så var jag snuvig, lite ont i kroppen och huvudet. Slutade jobba kl 13 i dag och efter det har jag legat i soffan med tända ljus, en kopp te och tv:n.
Träning i dag kl 17.30. Vet aldrig hur jag ska göra när jag känner mig lite sjuk. Ska man träna eller inte? Får bara dåligt samvete om man inte tränar. Ska man känna så? Ne!



                           

Ständigt detta mörker!

Hej!

I dag har det verkligen varit mörkt heeela dagen. Jag har varit ledig i dag och det har varit skönt iofs. Jag tog en liten sovmorgon och efter det en promenad på ca 30 min.
Har därefter varit igång med dammsugaren, skurtrasan och skurborsten för här hemma har det varit storstädning. Välbehövligt kan man ju säga. Sitter och väntar på att Erik ska komma hem så vi kan fixa lite mat, kanske åka bort till Maxi. Är superhungrig och försöker bedöva den med lite kakor sålänge :)

Ska nog se om jag hittar någon julkrans som vi kan ha på dörren. Har inte börjat julpynta helt än men börjar lite försiktigt utanför lägenheten.

I kväll blir det friskis igen!

Vad ska man göra på nyårsafton?

Som vanligt är man alltid sent ute med planeringen!

Nu: Tacopaj och tevetittande!


Rådjursjakt!

I dag har jag varit med Erik och co i skogen för att jaga rådjur. Första passet satt vi så tysta vi bara kunde och lyssnade på Taizon som skulle försöka sniffa till sig något lämpligt byte. Närmast kom vi ca 50 m men fick inte något tillfälle att skjuta. Därefter satt jag på pallen och nästan somnade. Man ska inte vara ute i skogen sådär tidigt en söndagmorgon, därför tog vi en fikapaus med kaffe och leverpastejmackor!
Andra passet trodde jag skulle blir mer händelserikt till en början för Mollan hördes skälla nästan hela tiden men tyvärr så såg vi inget så vi blev lite mer ointresserade för jakten och lekte sten-sax-påse istället :)
Sen var jag tvungen att åka hem för att döma en handbollsmatch som gick bra för Vetlandas tjejer vann, va det min förtjänst kanske ;)

I kväll har Erik lagat en mycket god middag. Det bjöds på potatisgratäng, rådjur och hericot verts. Det va Mun..... som Erik brukar säga ;)

I morgon ska jag inte jobba för ovanlighetens skull. Det är ganska skönt att jobba sådär varanan vecka. Hinner man liksom inte tröttna på att varken jobba eller va arbetslös. I morgon ska jag iallafalla försöka hinna med att städa lägenheten och plugga lite. Börjar få lite panik över den där hemtenten. Jag har knappt börjat läsa alla böcker som ska läsas. Får nog lägga i en extra växel tror ja.

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag fast den har gått alldeles för fort.... som vanligt.
Kram

Lördag!

Hej!

Hur är det med er? Jag mår bra lite trött bara efter veckans jobb och gårdagens bowlingkväll! Men trevligt hade vi. Blev ett besök på hotellet framåt 23.30 och som vanligt så fanns det inget att hämta där överhuvudtaget!
I dag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Erik kom hem från skogen för en stund sen men det blir nog ganska lungt. Funderar på att ha lite minijul i kväll med janssons frestelse, köttbullar, prinskorv och rödbetssallad.

Kram på er


Vaccination- check

Då va man vaccinerad då. Efter ca 40 minuters smidigt köande så fick jag sprutan.
Just nu känner jag ingenting men man vet ju aldrig, i natt kanske det sätter i sta med feber, illamående och huvudvärk. Men... va det inte det jag skulle slippa ;)

                                              

Kakmonster!

Hej!

Sitter här och dricker kaffe och äter massor av mina goda kakor som jag bakade med Carin förra veckan. Har kommit på att jag är ett riktigt kakmonster! Mmmm vad gott det är.

                                                


Jag får helt enkelt ladda med detta inför min vaccinationsspruta som jag ska ta i eftermiddag. Konstigt nog så är jag lite nervös, jag som aldrig brukar gruva mig inför sånt här. Men har fått för mig att det är en jättespruta. Förra gången jag skulle vaccinera mig satt jag lungt och stilla och kikade på när hon tryckte in den i min arm, men med åldern kommer väl rädslan ;)

Har förövring jobbat i dag, öppnning! Det är segt när man ska upp kl 5 men dubbelt så skönt när man får gå hem kl 13!

Ta hand om er!


Spontanitet!

Hej!

Sitter och har spontanshoppat lite på hm:s hemsida. Har letat efter byxor ett tag och nu hittade jag ett par som såg väldigt bra ut och dessutom till ett bra pris! I like rea! Så nästa vecka kommer paktet med mina nya köp.

Någon som har ett förslag på vad jag kan hitta på i morgon när Erik är i skogen och jagar? Jag tycker att det börjar bli lite ledsamt att han åker iväg kl 6 varje lördagsmogon när det är den dagen man ska ha en härlig sovmorgon. Men säg ingenting till honom om detta ;)

Kram

2 poäng!

2 poäng i matchen mot Värnamo i går och dom ska vi vara glada för. Det sämsta laget vi har mött tror jag och vi är ju inte bättre för det.
Varför ska man alltid falla in i deras tempo och stjabbla bort flera bollar som vi kunde tagit vara på mycket bättre?!
Nog om det, vi fick ju iallafall poäng! Nya tag mot serieledarna på söndag och fasen vad jag ska vara taggad.
Nu ska jag iväg och träna friskis.

Ha en trevlig fredagskväll!


Bonde söker brutta!

Hej!

I kväll blir det tyvärr ingen träning men men. I morgon är det match så kan ju inte va helt slut i kroppen, för vi ska vinna!
Jag har bjudit hit Emma och Carro på sushi och tv kväll med våra kära bönder. Missade ju förra programmet men kan tänka mig att det inte har hänt så mycket på dejtingfronten. Tjejerna har väl bara flyttat in i huset.

Nu ska jag ta en svängom med dammsugaren

Kram


Då var det över...

Sista programmet av ensam mamma söker visades nyss på tv. Och jag försöker febrilt gå in på tv3play för att se programmet "vad hände sen" men det verkar vara fler än jag som vill titta på de!
Blir så himla rörd när de är så otroligt söta mot varandra. Kärlek är det bästa som finns!

I dag har vi firat pappa på Fars dag! Jag bjöd på tårta och det delades ut presenter. Jag hade köpt en ljudbok som jag tänkte att han kunde lyssna på i lastbilen men av de två böckerna han hade lyssnat på så har jag lyckats köpa en av dom :) Vilken otur va! Så det är bara att cykla bort till Maxi i mån och byta till någon annan bok. Hoppas jag inte väljer den andra då :)
I mån ska jag och Carro gå morgonpromenad med Jocke!

Kram på er

Vitt vin och lax!

Hej igen!

I går hade jag verkligen ingen tid över till att blogga. Jag steg upp kl 6 och åkte ut till Bäckseda för att vara barnvakt åt två 5-åringar. De fyllde förra helgen så Lisa och jag passade på att fira dom lite. Det blev deras älsklingrätt till lunch köttbullar och makaroner som jag stog för. Efter det åt vi glass med maränger och de öppnade deras paket. Hade en väldigt mysig dag!
Efter kl 13 så åkte jag hem för att ta tåget upp till Jönköping för ytterliggare en föreläsning men i går va det lite annorlunda för vi hade en annan lärare och jag kan säga att han va betydligt mycket bättre än den vi har nu. Synd att vi inte har haft honom hela tiden men sånt är livet!

I dag har jag jobbat lite på förskola igen. Det är en tjej som ska vara mammaledig och därför söker dom en förskollärare, jag har ju ingen utbildning men funderar på att söka ändå. Jag har ju inget att förlora.

Nu ska jag ställa mig och göra kvällens middag. I dag bjuds det på lax. Så snart ska jag sätta mig ner och njuta av att det är helg med ett glas vitt vin och min lax!

Trevlig kväll!

Årets första snö!

I dag kom snön, lite iallafall :)
Barnen på förskolan blev glada och ville åka pulka men jag sa att det behövdes liiite mer snö för att kunna ta ut pulkor och tefat till backen. Annars har jag haft en bra dag.
I går bestämde jag att jag skulle ha en träningsfri kväll men kanske har ändrat mig nu. Funderar på att gå på Emmas pass iallafall. Får ju vila i mån när jag ska upp till Jönköping på kurs igen.
Har fått hem min hemtenta nu som ska vara klar i början av januari, så i går va jag på bibblan och lånade hem alla böcker som jag måste läsa för att åtminstone kunna svara på frågorna :) Så hela julen går nog åt att skriva hemtenta plus lite julmat och paket emellan.

Nu ska jag göra lite pannkakssmet så Erik kan ha pannkakorna klara när jag kommer hem från träningen. Då blir det bonde söker fru och pannkakor!

Ha en trevlig kväll!

Görommig.nu

I dag ska jag äääntligen till frissan! Har gått med denna fula utväxt nu i ca 1 månad men i dag ska den bli döljd igen! Ska även klippa till luggen lite också.
De ringde från förskolan i dag på morgonen så när jag är färdig hos Cino så är det direkt ner till jobbet och va där och stänga.
I kväll blir det väl ett träningspass också. Antingen friskispass eller ner till gymmet med Erik. Hade gärna gjort båda men tiden hinns inte riktigt med känner ja. Får fundera över dagen va jag känner för.

Har annars haft en väldigt lugn och skön helg. Hur har ni haft det?
Kram

RSS 2.0