Shopping!

Denna lördag tillbringar vi i Jkpg och går några varv på A6 och IKEA. Hoppas att vi hittar något fint!

Vad ska ni hitta på?
Kram


Intar soffposition!

Nu e det slut på veckan det är dax för fredasmyyyyyyyyys!

                        

Äntligen fredag!

Jaha då va det snart helg igen, härligt!
Ska i väg och jobba snart och slutar kl 13 så det blir verkligen en kort dag! 

I går va det en träningskväll för min del, körde två träningspass som va ganska tuffa. Först handbollsträning med massa tävlingar som vi till slut vann efter många om och men :) Efter det åkte jag och Erik ner till gymmet och körde armar, axlar, mage och rygg. Har faktiskt träningsvärk i magen i dag tack vara plankan som va en av tävlingsmomenten på handbollen.

Om ingen vetlandabo har missat det så är det seriepremiär för VBK i kväll, men jag ska inte gå. Har blivit bjuden på taco och idolkväll hemma hos Ida istället och tyckte det lät mycket varmare och godare är att stå borta på kullen och frysa.

Ha en trevlig dag!


Kladdigt värre!

Har haft världens tråkigaste dag så för att hitta på någonting att göra så tog jag fram slevar och bunkar för att göra en kladdkaka. Så strax kommer Erik hem då ska vi fika.
 I kväll ska jag träna friskis igen, får se om jag får med mig mannen så han kan hoppa och studsa lite men tvivlar på att han följer med :)


Tack och hej leverpastej


Lycklig!

Det visade sig att jag inte hade tappat mitt rosa band, jag hade lyckats klämma fast det under min krage på jackan (hade förstås inte på mig jackan när jag klämde fast den). Så det va ju bra att jag inte har hunnit köpa ett nytt band. Virrig som man är :)
Har precis ätit fläskpannkaka jag och Erik men dock utan fläsk, det fick bli vad vi hade hemma. Bacon och chorizo men smakade lika gott för de.
Ska iväg och träna handboll sen. I dag har vi ju den där hääärliga tiden 20.30-22.00. Tur att man inte ska upp i ottan i morgon och åka till jobbet. Jag har ju bara min dagliga morgonpromenad att stiga upp till. 

Kram på er

Morgonstund har guld i mund!

Har haft en helt ok morgon med promenad på 40 min och en god frukost!
För ett tag sen så gick jag upp tidigt varje morgon och gick en promenad men har kommit ifrån det nu ett tag så i dag snappade jag upp det igen och ska försäka bibehålla det så bra som möjligt.
Ska träffa Anna R i dag och ta en fika, efter det ska jag jobba 2 ynka timmar :) men som sagt alltid nått.

I går tog jag ytterliggare tag i en sak som jag och Erik har pratat om ett tag. Vi har börjat träna ihop på gymmet!
Vi får se hur vi pusslar ihop det för jag tränar ju både handboll och friskis i veckorna men vi ska försöka gå så mycket som möjligt ihop.

Hej svejs

Rosa bandet!

Förra veckan så köpte jag ett rosa band för att jag vill stödja bröstcancerfonden med mina pengar och min tanke, men i lördags när jag tog på mig min jacka som jag hade satt på bandet på så va det borta :(
Undra vart det kan ha tagit vägen?
Så det är bara att köpa ett nytt då. Men då sponsrar jag ju fonden med ytterliggare lite pengar så det blir ju super!

                                              

Ha en bra dag!

VINST

Härligt, vi vann med 22-15 men det va en tuff match så det va riktigt skönt när domaren blåste av den och vi hade vunnit. Och ett extra plus vill jag ge till Dajana för en riktigt bra insats och grattis på hennes födelsedag!

Söndag

Då va det söndag igen, det va värst vad helgerna går fort.
Började ju med ett pass på gymmet som va ganska så jobbigt faktiskt. Kom på att jag inte har träna BP på två veckor men jag la på likamycket som jag brukar men jag fick kämpa mig igenom låtarna, plus att jag har börjat få ont i ryggen. Därför får jag be Erik massera mig ikväll :)

I dag ska vi spela match igen, två stycken denna veckan. Vi spelade ju i tisdags mot Nässjö då vi vann med 31-8! Inte så kämpigt som ni kan förstå men annat blir de nog i dag, vi spelar mot Hylte. Men jag tippar på vinst.

I kväll är det mitt favvoprogram igen. Ensam mamma söker!

Ha en bra söndag!

Body pump!

Ja, då kör vi igen! Varje fredag kl 16.30 så är det dags för veckans Bodypumppass. Hinner ju tyvärr bara träna pump en gång i veckan nu när jag kör handboll och friskis också. Ser fram emot varje fredagspass.
Efter det så kan jag ha helg med gott samvete!

Kram och puss

                              

Skallevärk!

Kom hem efter en dag i Jönköping med ett tungt huvud, har varit en ganska händelserik dag. Har hunnit med att träna ett pass på friskis, en föreläsning och bilkörande tur o retur. Tycker inte riktig tom att köra i mörkret dessutom inte när det regnar.
Har slappat framför tv:n nu några timmar och tittat på dagens program, mammas pojkar och inlåst.
Väntar på att Erik ska komma hem, han har varit på HV i dag och han är nog glad när han kommer hem :) Vinst med 4-1.

I mån ska jag äntligen åka och hämta mina steghyllor som jag har köpt av Verre, vet inte riktigt vart jag ska ha dom men snygga är de :)

God natt på er

Pink lady

Tjihooo! Jag har varit nere på stan och köpt min festblåsa till Nyårsafton. Jag kommer att bli skitsnygg i den. Så nu behöver man inte ha ångest en vecka innan aftonen och fundera på vad man ska ha på sig.



Tänk med lite svart accesoarer till så kommer den bli super!

Kram på er



My outfit!

Jag har fått dille på jul och nyår som ni märker och jag hade redan hittat min nyårsoutfit! Kommer bli skitsnyggt :)
Måste bara fixa en fest med massa roligt och trevligt folk så jag får visa upp min klänning :)

Kram på er


Jul jul strålande jul

Var inne en snabbis på Maxi i går, och när jag går därinne så ser jag i all hast att de har börjat plocka fram saker inför julen.
Där fanns det ljus, adventsljusstakar, tomtar, stjärnor och adventskalendrar. Jag blev helt paff och tänkte att det är ju höst men det är inte många veckor kvar till julen. Ca 10 veckor ryktas det om :)
Jag har redan börjat fundera på min önskelista :)

I dag har jag Lisa, Sarah och Tess varit på relaxen, det va så skönt. Bastun är nästan bäst. Man skulle ha en hemma egentligen. Guuu så skönt det hade varit.

Nu ska jag dricka lite kaffe sen ska jag cykla bort till gymmet och sola mig lite.




En Göteborgshelg!

I mån efter jobbet tar jag och Hanna bilen på väg mot Göteborg. Vi ska dit på en tjejhelg hos Vickan.
Kommer hem igen på söndag!

Ha en trevlig helg!

Tänk att sätta tänderna i en maki!

Kvällen är räddad, 10 bitar sushi och bonde söker fru!



Sitter och tar igen mig lite efter jobb på dagis i 8 timmar, men dom är så snälla barnen så det är inga problem egentligen men lite trött blir man ju trots allt.
Erik sitter i badkaret och tinar upp sig. Kan tänka mig att det inte är så skönt att sitta i skogen och bara vänta på att älgarna ska komma fram. Fast i måndags sköt dom ju iallafall en!

Ha en trevlig onsdagskväll!


Busy!

Min barndomsväns kära mamma ringde till mig innan och frågade om jag kan jobba för henne veckan ut, och självklart tackar man ju JA!
Åkte förbi henne, Rolle och Jocke innan för att få lite info så nu vet jag allt in i minsta detalj:) Fick också nyckeln för jag ska öppna i mån.
När jag precis skulle gå därifrån så böjde jag armen lite för lååångt så jag stötte till lampan på byrån. Andra gången jag är på den men tur att den höll denna gången :)

Nu ska jag äta lite middag! Jägaren har inte kommit hem än.

Kram på er

Jägarfru!

Denna vecka är jag sambo till en riktigt skjutgalen man. Älgjakten har ju börjat i dag och Erik är väl förberedd med grillkorv, smågodis och varma kläder. Får hoppas att han ser några älgar så att vi får äta lite gott kött nu i höst!
Jag ska nog följa med ut någon dag denna vecka, har aldrig varit med på en älgjäkt så det blir nog spännande men kan bli lite långtråkigt men det är en upplevelse i sig.

                               
                                 Här är min egna lilla jägare!

För övrigt så har jag jobbat lite i dag. Sitter och dricker lite kaffe nu och ska i väg till Frida sen och hälsa på en sväng. Träffar henne inte så ofta nu när hon har flyttat till Jönköping trots att det inte är så långt :)

I kväll blir det friskis igen :)

Kram på er


Uuusch!

Har precis tittat färdigt på matchen och jag skyller på domaren :) Har man två anfall med mål i varje så kan man väl iallafall få ett mål, och har läst i Expressen att han har fått väldigt mycket kritik så det är hans fel.
Får bara hoppas att vi göra väääldigt många mål mot Albaninen på onsdag då!

Såhär mår jag efter en flarra vin ;)

Kram på er


Annatajm i dubbel bemärkelse!

I dag har jag haft en trevlig dag med Anna Rydlund, vi har varit och lunchat på lunchstället, fikat på cecil och hann t.o.m gå i några affärer men både jag och Anna höll i pengarna. Springer nog ner på stan i mån ändå och köper en superfin tröja som jag hittade på h&m.
Vill bara tacka dig för en trevlig dag och ser fram emot tjejhelgen vi ska ha hos dig i Halmstad!

                                                

Har varit i Jönköping i dag också för ytterliggare en föreläsning, insåg i förrgår kväll att jag kanske måste börja sätta mig in i det jag läser och börja titta i böckerna. Jag va jätteduktig i början och läste lite varje dag men nu har jag haft jobb och massa annat att göra dså det har liksom inte funnits tid, men skärpning på det planet.

Har inhandlat lite i inredningsväg också, det va en kompis som annonserade ut två steghyllor i svart på facebook och när jag var hos henne sist så kom jag ihåg att jag tittade på dom hyllorna och tyckte att dom va riktigt snygga så jag slog till och köpte dom. Så nu står de snart i våran lägenhet istället!

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid min sockertopp ;)

Sov gott mina härliga vänner

Uppe med tuppen!

I dag vaknade jag kl 7.00 av att telefonen ringde, det va några som behövde mig på jobbet men har ju redan lovat bort mig i dag så tyvärr det får bli en annan gång. Jobbar mellan kl 9-15.45 i dag.
I eftermiddag så blir det lugnt fram till halv nio för då är det handbollsträning. Tycker verklugen inte om att träna så sent. Ligger ju inte i sängen förrän klockan är elva nästan. Tur att man inte har jobb i mån (än sålänge) så att man kan sova lite längre :)
Annars händer det inte så mycket i veckan, ska till Jönköping på torsdag och få lite kunskap i mig igen. Helgen är inte alls planerad, får ta den som det kommer helt enkelt. Är lite sugen på att åka i väg nånstans, men vart?
Ni kanske kan ge mig några förslag?

Ha en bra tisdag!
Kram

Bullens dag!

I dag är det kanelbullens dag.. mums! Ska spela match i eftermiddag så efter det får jag nog åka och köpa en bulle åt mig och Erik.

                                              

Har ingen blogginspiration nu förtillfället så vill ni veta vad jag gör på dagarna så är det bara att ringa!

Kram på er

Pinsaaaaamt!

Alla såg väl utröstningen i Idol i går kväll, om ni inte gjorde det så gå in på youtube och se klippet när Camilla gör bort sig!
Hon trodde verkligen att hon hade gått vidare och blev jätteglad(som man ska bli om man går vidare) och kramade både Karolina och Jideh. Sen när hon fick reda på att det va Karolina som hade gått vidare så skämdes hon ihjäl, men det hade jag också gjort... Usch vad pinsamt :)

I dag har det varit en lugn dag. Varit på Maxi en sväng och handlat lite, va på Lernia för att hämta mitt arbetsgivarintyg som jag ska visa upp för arbetsförmedlingen.
Blir nog att jag åker ner på stan sen och fikar med Ida och Frida, efter det ska jag träna BP! Är riktigt sugen, hinner inte träna det så ofta nu men iallafall en gång i veckan.

Kram på er


Torsdag!

I dag har det varit torsdag och inte så speciellt heller för den delen. Jag och syrran va lite barnvakter åt Ella på förmiddagen och sen så gick jag till arbetsförmedlingen och skulle skriva in mig igen efter 1 månads arbete :)
Vet ni hur länge jag fick sitta för att vänta på 9 nr som va framför mig.... en och en halvtimma! 
Det är helt sjukt att det ska ta så långt tid, och i mån ska jag nog dit igen för att visa upp mitt arbetsgivarintyg. Tar det så lång tid i mån så hoppas jag att jag får ett jobb och aldrig mer behöver gå dit :) 

På kvällen i mån så vankas det Tacobuffé på hotellet! Första gången för hösten och ser fram emot det mycket. Annars blir det en ganska lugn helg som avslutas med seriepremiär på söndag mot Habo/Bankeryd. Vi siktar på en vinst såklart!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Kram
 

RSS 2.0