Superkul!

Passet var verkligen skitkul! Det va jobbigt men inte så jobbigt så att man klarade av det iallafall, va bara på halvplan också. Tycker det nästan va lite skönt med lite mindre folk. Jag vet ju vart jag kommer att vara på onsdagarna nu kl 20. Synd bara att bonde söker fru börjar nästa onsdag samma tid men vi har ju en så bra tv så att man kan spela in program. Tummen upp!

Nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid Erik som nog redan har somnat. I morgon ska jag göra lite ärenden och därefter vara lite barnvakt med syrran.

God natt

Ny utmaning!

Jag ska på ett friskispass i kväll som jag aldrig tränat innan, jympa/kraft/medel. Har hört att det kan vara väldigt jobbigt, men bra musik och bra ledare, så det ser jag fram emot.

Har ni för planer i kväll?


Sovmorgon!

Har tagit mig en härlig sovmorgon i dag efter en mycket trevlig helg i Göteborg, innehållande: shoppingglädje, vinsug, tjejsnack och mys med alla goingar!

Nu har jag precis städat hela lägenheten som var väldigt behövligt. Det är alltid så skönt efteråt med det tar emot lite när man ska börja. Men sånt är livet helt enkelt!
Erik och jag ska ta en golfrunda i em. Ska lämna in mitt scorekort nu äntligen så att jag kan börja spela med hcp.

Svenska hollywoodfruar är på tv i kväll igen :) Jag brukar ju alltid träna friskis kl 20 på måndagar men struntar nog i det i dag, jag känner mig lite roslig i halsen och dessutom så tränade jag faktiskt i går.
Friskisen fyller 25 år i år så i går hade dom ett happeninggympapass. Det var en kvinna från Sthlm som hade passet och hon erbjöd, en medelpass med blandning av slag och sparkar. Typ som kigympa. Sen avslutade hon med lite yoga och meditation. Det va väldigt kul.

Nu ska jag laga lite mat innan golfen.

Kram på er


Here I come!

Nu åker jag till Göteborg och kommer hem på söndag igen!
Ha det nice för det ska jag iallafall ha :)


Heldag i Jkpg!

Trött efter att varit i Jönköping hela dagen. Tänkte ju att jag skulle shoppa massa men köpte bara ett par jeans och en liten jacka.
Föreläsningen va sådär i dag. Ganska trött var jag sen får jag ingen sammanfattning av när hon bara står och babblar hela tiden. Det känns som att hon pratar till oss och inte med oss. Ne skärpning från din sida :)

Sitter och tittar på idol nu, undrar vad dom håller på med?  Vissa sticker ju ut iofs.
Ska skriva en packlista strax och packa inför helgen. Det lär ju bli ett problem för sig...som vanligt :)

Ha en fortsatt bra kväll!

Kuckelllikuuuuu!

I dag var jag uppe med tuppen. 6.45 steg jag upp från sängen, jag skulle följa med Erik till jobbet för att kopiera lite papper, masser som ska skickas hit och dit!
Strax ska jag åka till Jkpg för shopping och plugg! Jag ska se om jag hittar något fint till helgen och lite vardagskläder. jag vill ha en mysdress också! 



                                                        
                                                      Kanske blir en sån här fast helsvart! 


Men fasen va tråkigt väder det blev, va ju sol innan men nu öser regnet ner :(
I morgon bär det av mot Göteborg för en helhelg med tjejerna, ska bli så kul att få träffa er igen!

Puss och kram


Jobb hit, jobb dit!

Jag sökte ju den här krimkursen till hösten för att jag blev arbetslös och skulle ha någonting att göra. Men hinner knappt börja för att dom ska starta och ringa på mig om jobb, det är ju bra det iofs :) Jobbade ju 2 veckor på sapa i sjunnen men sen fanns det inget mer där. Nu blev jag erbjuden ett jobb på Pilkington som varade oktober ut, men jag tackade NEJ för dom kunde inte godkänna att jag va ledig varannan torsdag för kursen.
Men som tur är så har jag ju dagis som jag kan vicka på. Varit och jobbat i dag och ska jobba en dag till denna veckan. Sen ringde dom nyss till mig från ett annat stället och frågade om en dag nästa vecka. Så lite sysselsättning har jag ju!

Har fikat lite nu, glass och kaffe blev det och nu ska jag plugga en sväng!

Ha en bra dag!

Roligare att äta frukt!

Jag köpte en äppeldelare i går på Maxi och den va superbra. Det är mycket roligare att äta frukt när man har en sån :) Något jag verkligen rekommenderar!

                        

Tror jag ska ner på stan sen och unna mig något i klädesväg!

Kram på er

Ännu en söndag avklarad

Jaha då va det söndagskväll igen. Jag har inte hittat på så mycket i dag. Erik har varit på golfbanan nästan hela dagen så jag har solat lite på balkongen, läst lite i min kriminologibok och lagat mat. Tänkte städa men hade verkligen ingen lust med det i dag, får bli en annan dag helt enkelt.

Jag har varit och tränat friskis i kväll. Det va Eriks kusin Nicke som höll i passet i dag. Vääldigt svettigt va det, men kul på samma gång!

Nu ska vi snart ställa oss och göra våfflor till kvällens höjdpunkt ensam mamma söker :)

Ha en trevlig söndagskväll!


Flickan som lekte med elden!

I kväll är det dags för bio, jag ska se den andra filmen i milleniumtriologin. Jag kommer knappt ihåg hur "Män som hatar kvinnor" slutar, men kommer ihåg att den va hemsk, spännande och skitbra iallafall. Får hoppas att den här filmen ger samma resultat!

Har precis varit ute på en promenad i solen med Erik, det är så underbart väder ute. Hoppas hela september fortsätter att bjuda oss på detta :)

Kram

Vad ska man säga?

                               

Varför ska den där hemska sjukdomen förstöra människors liv?
Det är tur att man inte vet i förväg vad som ska hända en.

God natt mina kära vänner

För det är du värd!

Efter att ha jobbat en hel vecka så är jag ganska trött i kroppen, i ryggen om inte annat. För att bli på lite bättre humör så har jag varit och tränat BP och Anna körde det nya passat i dag, det va bra men det tar ju ett tag innan man kommer in i det så det kändes som jag hade vikter, matta, bräda och vattenflaska över hela salen :)

Ska strax åka i väg till godishuset och köpa lite godis och därefter bort till hasses och köpa en pizza.. tss :)
Erik är i Kalmar i kväll och tittar på trav med jobbet, så jag får ha fredagsmys själv i dag.

Ha en bra kväll!


Aaaaj!

Jag fick en blånagel efter handbollsmatchen i dag och det gör skitont! Har aldrig haft någon innan och undrar om den kommer att ramla av? :)

Nu blir det sängen. God natt


                              

Det håller i sig!

Va på golfbanan med Erik i dag och spelade 9 hål. Det gick faktiskt jättebra i dag om jag får säga det själv :)  19 poäng! Måååste bli några fler rundor innan snön börjar falla. Vill ju faktiskt börja sänka mig nu!

Vet ni? Jag är så himla trött så jag ska gå och lägga mig nu! Det här har varit en händelserik vecka så jag längtar till fredag kväll, då ska jag somna i soffan :)

God natt

Svenska Hollywoodfruar!

Blåstare människa får man ju leta efter, jag syftar självklart på Anna Anka. Jag fattar inte hur vissa tänker, som det där med horoskopet hon läste och skyllde på att sin barnflicka var avundsjuk!? Hade jag hört det där så hade jag ju bett henne ta hand om sina barn själv och där med basta!
Och det där med brosken, det va det äckligaste och dummaste jag hört. Men jag kommer ju säkert följa programmet bara för att.

                             
                             Undra vad smyckerna på den här bilden kan kosta?

Nu ska jag gå och lägga mig och krama kudden en stund! Upp i ottan i morgon igen.

God natt


Letat guld i skogen!

Efter jobbet i dag så åkte jag och Erik ut i skogen och skulle leta efter kantareller, men vi hittade faktiskt bara 4 st. Vi gav upp ganska snabbt men det var verkligen glest i dag :)

                           

Nu är mannen på älgmöte och jag tänkte cykla bort till maxi och handla men när jag hade klätt på mig ytterkläderna så kommer jag på att plånboken ligger i bilen. Jaha vad ska man göra nu då? Bara och vänta på att han kommer tillbaka.

Blir nog ett friskispass i kväll också :)

Kram


Ok att ligga i soffan!

I dag är det en sån dag då man får ligga och slöa i soffan. Jag och Linda låg där innan och tittade på repriserna av idol som gått i veckan. Asså vissa är så sjukt dåliga, jag fattar att dom inte hör det själva!

Jag och Erik va och åt på al petra innan, frågan är om jag inte fick i mig nått som va gammalt för nu har jag ont i magen och mår lite illa? Men trots det så ska jag träna friskis kl 17. Skönt och springa av sig lite.

Har förberett ( hur fasen stavas det?) degen som vi ska göra äppelpaj av i kväll. Så nu står den i kylen och svalkar sig innan den ska in i ugnen :)
Kl 20.00 är jag bänkad mig framför tv:n för då är det andra programmet av ensam mamma söker!

Kram på er

Ministudent :)

Jag har börjat plugga på högskola :) fast bara en kurs på 7,5 hp, men det är ju alltid något. Tycker det är skönt och komma in i pluggandet lite och se hur det funkar.

I dag har jag varit och fikat med mina gamla arbetskamrater, som vanligt blev det ju massa skvaller om sapa :) Efter det var jag på bibblan och kikade efter några böcker som jag behöver till kursen men de hade ju förstås inga, så antingen får jag väl köpa dom eller kika vidare på fler bibliotek.
Har träffat Emma en sväng innan hon skulle börja jobba också, vi tog en promenad sen följde jag med henne hem och åt lunch.
Nu funderar jag på att lägga mig i soffan en sväng och vila innan jag ska träna BP i eftermiddag.
I kväll vankas det tacos och idol hos Ida.

Vad ska ni hitta på i kväll?

Kram

Upprop!

Det var en smidig vecka på jobbet, börjar med att jobba en dag :) Är ledig i dag för att jag ska upp till Jkpg på upprop för kriminologikursen ni vet. Hoppas jag kommer in, då får jag byta skift på jobbet så att det matchar med kursen och allt.
Just nu lagar jag mat, i dag blir det svamppasta. Hittade ett recept från Leila Lindholm, ser supergott ut :) får ju passa på att laga det när Erik är på jobbet. Han gillar verkligen inte svamp och det tycker jag är dumt för jag tycker det är jättegott men får aldrig äta det :(



Vi ska spela DM med handollen i dag, jag tror jag hinner hem till matchen börjar iallafall och då får jag väl värma upp i korridoren.

Ha en bra dag!

090909...Lyckodag!

I går frågade jag Erik om han ville gifta sig med mig i dag! Om man vill gifta sig på ett jämt datum så har man bara 3 år på sig, men han blev lite fundersam och smålog lite :)

Vet ni.. jag har fått jobb! Lernia ringde i går och frågade om jag vill börja på SAPA i Sjunnen. Jag hade ju sagt det att jag aldrig ville jobba på industri igen men man kan ju inte säga nej i sånna här tider men jag blev helt ställd och det slutade med att jag sa Nej! Erik blev helt chockad och frågade vad jag håller på med. Efter några minuters diskuterande och några lipningar så slutade det med att jag ringde tillbaka och sa att jag hade ångrat mig.
Så i dag börjar jag med att jobba eftermiddagsskift.

Kursen jag har sökt är det upprop på i mån så jag får börja andra dagen med att ta ledigt och om jag ska börja plugga kursen så får jag fråga min arbetsledare om jag kan byta skift så att det passar in med min kvällskurs.

Längtar efter min första lönespec! :)

Kram på er

och dessutom...

sitter t.o.m och väntar på att posten ska komma och blir besviken när det inte kommer ett enda brev och inte ens reklam :)

Känner mig som en pensionär!

Jag har börjat hitta på massa saker som bara pensionärer gör. I dag va jag och Ida t.ex och simmade i badhuset. Vem går upp kl 6 på morgonen för att gå och simma? Men jag tycker att det är skönt ju :)
Inte nog med det så har jag rattat över från 99,0 till 102,1 och lyssnar på P4 jönköping på dagarna. Där får man reda på lite lokala nyheter och i går så sände dom en hel timme med Bosse bildoktorn, då man fick ringa in och berätta vad det va för fel på bilen och han gav massa konstiga tips.
Nått mer jag gör som bara panchisar gör...?
Just de i mån ska jag ju ha bakdag. Jag ska hem till pensionär Carin och baka bullar, bröd, dumlekakor, havreflarn och chokladrutor.
Ne nästa vecka får jag skärpa mig och vara lite mer ungdomlig :) jag är ju trots allt bara 22 år!

Strax kommer Erik hem, då ska det kramas!

Puss på er

                        
Här är en bild från badhuset. Jag och några till var "modeller" där för några år sedan, vi finns på hemsidan :)

Håller tummarna!

Hoppas verkligen att jag kommer in på kriminologikursen jag har sökt i höst. Jag ska på upprop på torsdag och jag är reserv 6, får hoppas att 6 personer inte är där då :)

Ska i väg och träna friskis sen, medelpass i dag. Jag får nästan lite dåligt samvete om jag inte tränar nått varje dag men så ska det väl inte va egentligen. Måste ju aktivera mig med nått när man inte arbetar :)

Vad ska ni hitta på i kväll?



Saknar mitt allt!



                            

För nån som du
så kan jag lämna allt jag har
för nån som du
blir hela världen underbar
jag har drömt så många drömmar
kan denhär nu bli sann
för nån som du


Mysig söndag trots att jag är gräsänka!

Erik åkte till Polen i dag på morgonen för att spela golf i några dagar. Trots detta så har jag haft en skön söndag än så länge.
På morgonen så blev det en promeand på nästan en timma, när jag var hemma så ringer mamma och undrar om jag vill hjälpa till och bära ut de sista sakerna ur gammelfarmors lägenhet och visst ställer man upp!
Som tack för hjälpen så fick vi fika hos morbror Anders med familj.

Jag och Carin, morfars särbo bestämde att vi ska ha en bakdag nu på onsdag så jag va med dom hem och planerade vad vi skulle baka och då passade dom på att bjuda på middag!

Nu ska jag träna BP och i kväll blir det slapp i soffan med premiären av ensam mamma söker!

Ha en trevlig kväll.


slölördag!

I går var vi ute och åt med familjen på restaurang Japan, därefter gick vi ut och drack några glas vin till och jag va hemma kl 1.30.
Därför är jag lite slö i dag och har sovit längre än vad jag brukar göra:) Sitter och tittar lite på reprisen av kristallen nu men bestämde mig för att ta en promenad.

Kl 15 i eftermiddag ska jag på födelsedagskalas för Lisa. I kväll blir det lördagsmyyyyyys!

Kram

15 kr fattigare!

Har varit hos tandläkaren i dag. Va rädd för att jag hade ett hål i en tand men han sa att han inte såg något och då är det bara att tacka. Men sen när jag skulle betala så blev jag ännu gladare, besöket kostade bara 15 kr!
Jag hade tydligen 300 kr i ersättning av försäkringskassan varje år och förra året hade jag inte använt det så därför blev det 600 kr i rabatt :)

I dag är det annars en ganska slö dag, jag har tvättat lite och ska strax börja laga lite mat. Träna BP i kväll och efter det ska jag och familjen ut och äta på restaurang Japan! I dag blir det dock inte sushi :)

Ha en bra dag!

Begravning

I dag ska jag på min gammelfarmor Gretas begravning, hon blev 100 år och har verkligen levt ett långt liv. Det är alltid sorgligt att gå på begravning men fint på samma gång. Tror att det kommer vara fullt med fina blommor i hela i kyrkan. Hon var ju ändå släktens blomsterdrottning!

                                 


Trött och sleten!

Hemkommen från en dag på förskolan, konstigt att man blir så trött efter en dag där. Det är ju tur att jag bara hoppar in som vikarie och inte jobbar där jämt för då hade jag varit utbränd vid det här laget ;)

Sitter och väntar på att kaffekokaren ska göra klart mitt kaffe, Erik ligger i sängen och är lite sjuk. Febrig och ont i halsen. HJÄLP! Jag tänker bara på den där grissjukdomen!

Kl 18 i kväll ska hela tjocka släkten på middag hos morfar och Carin. Vi ska ha onsdagsmys!

Ha en bra dag. 

mmm kvällsmat!

Vet ni vad jag ska äta till kvällsmat...äggmacka och oboy! Kan va den godaste kvällisen faktiskt.
Men det mindre goda är att jag ska i väg och träna kl 20.30 i kväll :(


Tisdag 1/9-09

I dag börjar den första dagen på hösten! Visst är det mysigt men hörde visst att det skulle bli 24 grader varmt i dag? Klart det är skönt med sol men det kan vara lite kallt på samma gång :)

Ska ner på stan när alla affärer öppnar kl 10. Ska leta efter ett par svarta chinos, såg en modell på HM som var lite kortare, snyggt med att par mönstrade strumpbyxor under i höst. Men får se vad jag hittar.
Efter det ska jag ner till gymmet och träna Body Pump på lunchpasset.
Annars har jag väl inte så mycket mer planerat i dag :)

I mån är det jobb igen på tomasgårdens förskola, 7.30-15.30!

Ha en bra dag

RSS 2.0