Grattis syster!

I dag fyller min kära syster Lisa 26 år! Vill önska henne en bra dag och en STOOOOOR chokladtårta :)

Puss på dig!

                        

Höst i soffan!

Yes! Nu är hösten här och då kan man börja titta på TV igen. Många bra program som har premiär nu framöver.
Vad sägs som: Halv åtta hos mig. ensam mamma söker. Bonde söker fru och Idol

Men det bästa av allt min idol ska göra ytterliggare en säsong, Berg flyttar in. Hoppas hon sover över hos några spännande personer fast det spelar egentligen ingen roll för det är ju hon som gör hela programmet!
Men nu ska ni ju inte tro att jag ska sitta framför tv:n hela kvällarna och inte gör något annat. Jag ska ju storsatsa på friskis&svettis nu när det nya lokalen snart öppnar! Så det är ju tur att vi har inspelningsbar boxer :)


                         

                              
                               


Kram


Katastrof!

Vad tror ni har hänt i dag när jag vaknar på morgonen, jag har fått en finne på kinden. Det ska inte prinsessor ha ju :(
Men jag tror att jag kommer bli superfin ändå :) Tur att det finns smink som man kan dölja med, ska nog passa på att sminka över ett blåmärke som jag konstigt nog fått på armen. Tror det va på fotbollsträningen.

I dag har jag och Lisa varit barnvakt åt hennes guddotter Ella, vi gick på loppisen på stan. Lisa shoppade loss som vanligt och jag hängde med. Drog vagn mest :)

Nu ska jag försöka göra lite skruvisar i mitt hår. Provade innan men fick inte till det riktigt, får nog be om hjälp när de andra kommer sen.
Ha en superbra kväll för det kommer jag ha!

Kramar

Fredagsmyyyyys!

I morgon ska vi ha fredagsmys till 100 %! Ska laga någon god mat (funderar på fläskfilé) sen ska vi sitta i soffan och mysa och äta godis och chips hela kvällen.
Känner att det kommer bli en jobbig men rolig helg. Speciellt på söndag. Då ska jag både hinna med och va bakis ;) spela fotboll i Hult och börja jobba igen kl 21 på kvällen.. Blää jag kommer va hyffsat trött natten till måndag.
Men vad gör man inte!

Nu ska jag fortsätta att fundera på min outfit till prinsessan jag ska vara på lördag...TJIIHOO!

Puss

Minilördag!

God kväll!

Hoppas ni har haft en bra dag, det har iallafall jag. Efter jobbet i dag så åkte vi hem och lagade lite mat, pannbiff blev det i dag. Sen har jag äntligen kommit igång med friskisen igen, i dag va det Emma som körde medel/kraft. Måste erkänna att det kändes rätt bra ändå trots att jag inte tränat så mycket i sommar!
Jag och Erik har tittat på fångarna på fortet i kväll och självklart så höll jag ju på handbollskillarna, de är så sköna speciellt Vranjes. Och så fick de ju riktigt mycket pengar också. Bra där!
Fast den nya Fader Farah är ju inte top notch precis, vart tog han med grått hår och spruket glasöga vägen egentligen?

Nu ska jag strax gå och lägga mig och läsa lite i min bok, Hypnotisören. En bok som jag starkt rekommenderar! 

                                


                                     

God natt och sov gott!


100824

Hej!

Jaha då va det snart onsdag igen, halva veckan gått! Känns underbart. Jag ser fram emot lördag, sägs att årets fest är på G ;) Jag ska på 30-årsfest med maskerad tema Princess/Rock! Kommer bli kul och se alla utstyrslar :)
Men innan dess har jag lite att fixa på min to-do-lista.

Nu ska jag sova..upp i ottan i morgon igen!

Sov gott mina vänner

Arg!

Undrar vad det är för puckon som går och brtyer av massa träd. På en gata uppanför mig så står det massa nyplanterade träd och tror det är 5 st av dem som är avbrytna på mitten.
 Men jag förstår inte vad är det för kul och mening med det? Ser jag personerna som gör det nästa gång så ska dom få på moppo ;) Allvarligt det ser så tråkigt ut!

                       

Jaha då va det fredag igen! Har träffat Caroline en sväng sen va pappa här på fm och fikade lite. Vi ska nog ner på stan sen och titta på alla duktiga löpare som springer VP-milen! Sen ska vi äta något gott. Har ett litet sushisug så det kanske blir det i kväll?

Hoppas ni har haft en bra vecka.

Kram

100819

Heeej!

Hur mår ni mina vänner? Jag mår kanon, jag började min helg i dag kl 14. Ändrade lite på mitt schema för att jag skulle kunna va med på matchen i kväll. Vi vann med 3-0 mot Eksjö så nu är vi förhoppningsvis seriesegrare men man ska inte ropa Hej! vi har ju några matcher kvar.

Nu har ni iallafall fått ett livstecken av mig, ska försöka att skärpa mig :)

Kram och Puss

Sista dagen på semestern...

..tillbringar jag och Erik i Jönköping.
Vi ska gå på IKEA tänkte vi och jag tvingar honom runt på en runda på a6 :) Sen åker vi ner på stan och går på bio och äter något gott på en reataurang.

Puss&Kram

Ett urval av mina semesterbilder!

Hej!

I dag hade Erik och jag planerat att spela golf men när regnet öser ner så va vi inte så sugna längre, vi får ta nya tag i mån på morgonen. Det såg ut att bli lite bättre då!
Därför får ni några semeterbilder av mig här:



     

Öland med ena familjen Svensson!

                           

Fiskelycka, solliden, ost och kex kväll!


Här va som sagt lite från våran semester. Vädret har väl varit sådär så nu har jag bestämmt att nästa sommar ska jag åka utomlands första veckan :) Hoppas på garanterat sol!

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på i dag. Kan inte bara sitta hemma och glo, blir så fruktansvärt rastlös då.

Hoppas ni gör något roligt!

Puss & kram

RSS 2.0