Excuse me...

...för mitt dåliga bloggande, men har inte tiden förtillfället :) Och så har dessutom Erik tappat våran dator i golvet så inget internettande hemma hos oss. Just nu sitter jag hemma hos mamma och gör ett experiment, jag har lagt potatisar i sockervatten...undra vad som händer??
Helt obegripligt det där!

Kl 16.00 ska jag på Cirkelfys för första gången på friskis, det är ett stationspass med oilka övningar tror ja. Kul att testa något nytt! Annars har veckan varit bra, och ser fram emot en kort vecka innan lite påsklov.
I morgon ska jag på utbildning på Sensia, jag ska bli Första-hjälpare :)

På tal om sjukvård så sökte jag in till högskolan i går, Sjuksköterska i Jönköping och Växjö och Socionom i Jönköping. Ska bli kul och se hur långt jag kommer.

Nu måste jag plugga vidare.
Ha det bäst!


Grattis till många i min närhet just nu.

I dag fyller min Erik år! Jag va uppe kl 6.15 för att väcka honom med lite skönsång och frukost på sängen.
Han fick ett paket också :)
Jag ska strax åka och jobba så får inte spendera dagen med honom men tror han klarar sig ganska bra ändå.

Förresten! I går fick ju Hanna och Chrille sin lille bäääbis, en pojk blev det. Ska bli spännande och få träffa hela familjen snart!

Hoppas ni får en bra dag!
Kram

Loooong time!

Hej mina vänner!

Nu va det ett tag sen jag va här och klottrade men som sagt hinner inte med mycket mer än jobb, träning och plugg förtillfället. Har precis skrivit klart mitt andra delprov och hoppas på Godkänt resultat.

Helgen har varit bra annars. I fredags vaknade jag kl 15 efter att jag jobbat natt. Tränade kl 17 åt tacos efter det och tittade på Talang sen somnade jag som en stock igen :)
Lördagen va lugn med lite sovmorgon och en go frukost. Sen åkte vi ner på stan en sväng, hittade inte så mycket men spejade på lite presenter till Eriks födelsedag på tisdag. Jag ska ner i morgon igen.
Kvällen spenderade vi på Statskällan med Hanna och Chrille, det bjöds allt på några spännande konversationer. Allt från slingrande spermier till första dejten o.s.v ;)
I dag har jag varit i Eksjö och tränat handboll, sen va det sista zumbapasset så nu får jag shake här hemma istället.

Nu ska jag strax krypa till kojs, men hoppas ni har haft en bra vecka!
See You!


RSS 2.0