Fredagstankar........

I morgon bär det av upp mot JKPG. Vi ska ha en mysdag för oss själva. Först lite shopping och sedan biobesök. Vi ska se Åsa-Nisses nya film. Det ska bli spännande och se hur dom tänker att vi Vetlandabor är, om vi är så galna som de kan tyckas tro :)
Och sen ska jag shoppa loss på HM också. De har fått in massor med supersnygga vårkläder. Tjihoooo!

I dag har jag varit och tränat på friskis, vanligtvis så är det Stina som kör sitt pulspass men i dag va hon borta så då va det Emma som körde. Men jag va inte ledsen för det eftersom jag jobbade i tisdags så kunde inte gå på hennes då.

Annars är det inte så mycket nytt som hänt under solen. Har anmält mig till NaturB-kursen nu så snart ska det börjas plugga här i huset. Undra hur det kommer gå, jag har inte läst en skolbok på ca 4 år men det kommer gå toppen tror ja!




                                
                                                      Bjuder på en sommarbild mitt i all snö och kyla

Pluggning!

Hej!

Ringde nyss till Vägledningshuset här i stan och fick lite info om kurser, jag skulle behöva läsa Naturkunskap B. Har lite funderingar om min framtid ;)
Känner också att jag står helt still vill lära mig massa nytt. Så jag ska få hem anmälningsblanketter som jag ska fylla i sen är jag med på tåget. Hehe!

Annars är allt ganska lugnt här hemma. Ska snart göra lite mat i dag står det spagetti & köttfärsås på menyn! 

                             


Happy!

Haft en superlördag än sålänge! Fikat med vännen Beatrice, shoppat lite, köpt present med Hanna Ax.
I kväll ska vi på examensfest till Hanna Nicklasson! Ska bli kul att träffa henne och tjocka släckten! Kanske blir att vi går till hotellet framåt kvällen eller stannar kvar i B-seda, återstår att se!

I morgon är det premiär för Zumba, ser jag fram emot mycket....

Ha en fortsatt bra dag!
Kram

Laddar!

I dag ska jag på Ki-box för första gången, Erik har varit några gånger innan och säger att det äääär jobbigt! Men det fixar jag :)

Ska ladda upp med lite kycklinggryta med ris!

Tack å hej leverpastej!

New pjuks!

                          

Fick hem mina nya löparskor i dag! Så nu bara längtar jag tills snön försvinner för då är det jag som ger mig ut i skogen! Får väl hänga på löpbandet på friskis så länge, för än lär väl inte det vita pudret försvinna ;)
Men visst va dom snygga och sköna va dom också! bBställde från www.sportamore.se och de passade perfekt, kan ju va lite knussligt det är med stl:ar om man skickar efter men det gick bra denna gången!

Ska snart åka och träna Emmas pass, alltid lika kul varje tisdag!

I helgen ska Hanna ha examensfest så på lördag blir det lite party och kanske t.o.m utgång? Va ett tag sen nu så får se vad vi bestämmer oss för!  

Ha det super!
Kram

Äntligen...

Just nu känns fredagen mer än välkommen! Det har varit en trött vecka, speciellt på kvällarna. Det va längesen jag gick och la mig innan kl 21 på kvällarna :) 

I kväll ska vi gå och äta tacos på hotellet, efter det är det bandy men det är inget som lockar mig nu. Snöstorm ute ju, då känns det mycket skönare och ligga i soffan och titta på TV.
I natt ska pappa sova här så vi ska titta på På spåret och Skavlan :)

I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag är lite sugen på att shoppa lite eller bada i badhus faktiskt. När jag va yngre åkte vi ofta upp till Rosenlundsbadet och badade, kanske ska dra med mig Erik dit på söndag ;)

Hoppas ni får en bra helg!
Kram


I´m home!

Hej mina vänner!

Hemma efter en helg i Sälen som har varit superkul! Vi har gjort nästan allt man gör på en skidsemster t.ex ;) åkt skidor, bastat, käkat kokt korv, ramlat i liften... och i backen, fikat i mängder, njutigt av den underbara solen, gått runt i underställ, varit på after ski, shoppat lite och till sist har jag lärt mig att åka skidor! eller iallafall lite. Men det har gett mig mersmak och jag åker gärna dit igen!

Jag kan lägga upp lite bilder i veckan så ska ni få se hur vi har haft det också.

Annars rullar allt på som vanligt, just nu funderar och planerar jag lite inför våren. Jag är sugen på att springa något lopp och det är redan några som har nappat!
Just nu längtar jag bara till våren när man får se solen lite oftare och få slänga in vinterjackan i garderoben för säsongen!

Men nu ska jag sova!
GOD NATT

RSS 2.0