Phu!

God kväll!

Känns som jag gör allt och ingenting denna veckan. I kväll har Ida och jag varit i Eksjö på ett litet möte kan man säga, får se vad detta leder till :) sen va vi en sväng på nya Intersport, jag köpte mig en ny sportbh och en löparjacka! Finfina saker!

Och så har jag ju Naturkunskapen att tänka på, mer plugg än vad jag trodde. Det är lite jobbigt när man jobbar 100 % men det är bara att hänga i så klarar jag nog detta också!

I helgen ska vi åka ner till pappa, helgen bjuder på jazzkväll med mat på fredagkvällen och på lördag ska vi ta en tripp över bron till Köpenhamn! Ska bli skönt att få andas lite utlandsluft ;)

Tack och hej.


Vann rätt låt?!

Hmm, jag vet inte riktigt vad jag tyckte men svängig är den ju :)

Vi hade iallafall en trevlig kväll här i går. Hanna och Chrille va här och vi bjöd på fläskfilé och potatisgratäng. Mumma va det!
Jag fick också känna på lilla magen.. det va allt en liten rumpa och fot därinne! :)

I dag har vi tagit en sovmorgon och just nu håller jag på att baka. Kärleksmums och havrekakor blir det i dag. Det va ett tag sen jag bakade nu så ett tag framöver är ni välkommna på fika.

Ska iväg och skaka lite rumpa på zumban sen och direkt efter det åker jag till friskis&svettis och ska testa Nickes skivstångspass. Ska bli spännande. Jag hoppas på träningsvärk i morgon.

Hoppas ni får en bra söndag ni med!



redan...

man säger att helgerna går snabbt men just nu tycker jag att veckorna går minns lika snabbt. Redan fredag i dag!
Jag gick hem från jobbet kl 3.00 i natt för vi hade ändå inget att göra men ändå kunde jag inte riktigt somna. Jag låg och vred och vände på mig. På morgonkvisten började jag bli varm och svettas, jag tog tempern men den visade på 36,7 så ingen feber iallafall. Får hoppas att jag inte blir sjukare bara efter träningen ikväll. Det är många som är lite halvtaskiga nu.
I helgen är vi hundvakter åt lilla Chippo, just ni ligger han bredvid mig på mattan. Jag och han ska ha egen myskväll i kväll för Erik ska ut med sin avdelningen. Så jag va på Maxi innan och köpte lite smått och gått att mumsa på!

Helgen annars blir lugn, lika bra det med tanke på förra lördagen ;)
Kram på er

Gooood soppa!

Här kan ni få ett recept på en soppa jag gjorde i kväll! Mycket lyckat att t.o.m Eriks jobbarkompis ville ha receptet!

Bondsoppa med kyckling och fläsk           4 port


2 kycklingfiléer
100 g sidfläsk
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk smör eller olivolja
3 msk ajvar relish
2 tsk torkad timjan
1½ liter hönsbuljong
1 dl dinkelpasta
1 ask cocktailtomater
1 dl kokta vita bönor
1 näve haricots verts
50 g färsk spenat
salt och svartpeppar

Garnering: några kvistar färsk timjan

1. Skär kycklingen och fläskat i mindre bitar. Skala och hacka lök och vitlök.

2. Hetta upp en stor kastrull och bryn kyckling, fläsk, lök och vitlök i några minuter. Tillsätt ajvar relish och torkad timjan. Häll på buljong och pastan och låt koka i ca 10 min.

3. Dela tomaterna. Tillsätt bönor, tomater, haricots verts, spenat och låt allt bli varmt. Smakka av med salt och peppar. Dekorera med färsk timjan.

Smakling spis!


The end!

Nu får det vara slut på det här snaskätandet. Är sötsugen nästan hela tiden och äter ju nästan hela tiden :)
Någon som har något bra tips på hur man slutar?! Bara sluta säger ni men det är ganska lockande att gå och köpa lite godis när helgen kommer och andra dagar också för den delen:)
Men nu måste jag verkligen skärpa mig. Håller jag upp ett tag så är man inte sötsugen längre.
JAG BÖRJAR I MORGON!

Har fått alla grejer till kursen nu så jag är superladdad, beställt bok och fixat. Så på måndag kör jag igång.
Ska lägga mig och läsa i min bok.

Tack och adjöö- korven är död!  

RSS 2.0