första...

i söndags va det första advent och det firade jag genom att praktisera! Va iofs ledig några timmar på dagen och då hade jag tänkt att gå ner på stadens juskyltning men just då å hade Berit bestämt sig för att komma så allt blev inställt! :( Men lika bra det kanske för OM granen hade blåst ner så hade det inte varit så bra om det hade varit massa folk på torget!

Det är inte långt kvar till julafton nu, har något planerat varje helg nu innan jul bl.a glöggfest, skiftfest, besök hos pappa och Rosa och Mary-Kay party... sen är det julafton.
Har inte köpt nån julklapp än men har börjat planera lite iallafall så det blir nog bra tillslut.

Sista veckan på praktiken nu. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolbänken igen, framförallt få lite kortare dagar ;)

Kram på er

Lite nytt skadar aldrig...

Har tyvärr inga bilder på hur det såg ut före men ni som känner mig och varit här vet ju hur det såg ut :) Här kommer iallafall det nya vardagsrummet...och hallen!


            



    


och häääär kommer den omtalade lilla kyrkan, Tänk er i ett mörkt rum med en lampa som lyser upp kyrkan innifrån ;)


                                

hej hej hallå..

dagboken!

En vecka på min APU har gått och jag känner att jag börjar komma in i vårdarbetet lite mer även att det va lite svårt i början. Är ju inte van vid att ta hand om människor på det viset, men det går framåt och jag lär mig mer och mer. Det gäller bara att vara sig själv så fixar sig allt!

Vissa helger så händer det ingenting och andra så händer allt på en gång. Helgen som kommer nu är fullspäckad. Jag ska iväg med mina handbollstjejer på sammandrag i Mullsjö på lördagen, lördag kväll ska vi ha lite middag för mina svärföräldrar som firar 40 årig bröllopsdag, värt ett stort GRATTIS! På söndagen ska vi upp till Jkpg där det vankas dop för Theo, Eriks kusinbarn!

Annars så börjar det dra ihop sig till planering för julen. Julklappar ska köpas, julgodiset ska bakas, och även lite lussebullar. Pyntning av lyan! O.sv. Var förresten på Erikshjälpen i lördags och hittade ett riktigt fynd! En liten träkyrka som med hjälp av lite sprejfärg blev som ny!
Har ju lovat att visa vårat nya vardagsrum så kanske ska gå och ta lite bilder så återkommer jag om en stund! =)

Hej så länge!

Hmmmm..

Bloggar inte för fullt nuförtiden! Men har man inget flow så har man inte! Ni får helt enkelt ringa och kolla vad jag har för mig på dagarna ;)

I dag börjar min praktik och jag börjar jobba eftermiddag direkt och jag missar BADRUMSKÖREN :( Jaja, hoppas att det kommer att gå bra, är lite nervös... Det är nu vi får se om all teori verkligen sitter i praktiken! Sitter även och väntar på ett resultat från provet vi hade innan vi gick på höstlov, känner på mig att jag kommer få ett ganska bra betyg faktiskt! Den som väntar får se!

I dag hängde jag på låset när tidningsgubben va borta på maxi och skulle lämna kvällstidningarna, nya Wellnessnumret har kommit ut och där va ett reportage av våran resa i Portugal! Längtar tillbaka!! Men detta ger ju ett litet minne och jag tänker tillbaka hur bra vi hade det :)

Nu ska jag plocka lite här hemma, håller på att måla om lite korgar och grejar. Ni ska jag få se lite bilder på vårat nytapetserade vardagsrum oh våran nymålade hall också!

Ha det nice!

RSS 2.0