Såååå mycket bättre!

Jaha då har det börjat igen! Favvoprogramet såhär på hösten!
Jag skulle vilja va där på ön och bara va sådär lite i bakgrunden och få känna på känslan!
Kommer blir en bra säsong det här också!

Annars är det bra! Har lite ledigt från skolan nu ett tag, Höstlov nästa vecka och efter det 4 veckors praktik. Jag ska va på ett äldreboende ute i Holsby! jag har ju aldrig arbetet inom äldrevåren så det ska bli väldigt spännande och se hur det här kommer gå! Men hoppas bara på det bästa såklart!

Kram

Båt-låten!

Hej mina härliga vänner!

Vardagen har börjat rulla på igen som vanligt, jag har varit i skolan denna veckan och gjort ett prov som jag missade när jag var i Portugal! Lika bara att göra det direkt så man slipper ha massor efter sig! Sedan började vi på en ny kurs "Medicinsk grundkurs" så nu har vi börjat gå in på kroppens alla delar och sjukdomar som man kan drabbas av! Ska strax plugga in lite om våra celler + nervsystemet!  
Jag va och tränade på friskis i går och känner att man är fortfarande lite seg i kroppen! För vältränad måste jag ju definitivt vara nu ;)

Men det roliga är inte slut än, i morgon åker vi och några kompisar på Finlandskryssning till Helsingfors! Tror att den kommer bjuda på härliga skratt, shopping, bad i bubbelpoolen, ett och annat glas vin och god mat... men förhoppningsvis INTE någon sjösjuka :)

Ne nu har jag tagit min elvakaffe så nu har jag förmodligen lite energi till att öppna boken!

Ha det kanoners.


I´m home!

Har heft en helt grym vecka! Vädet har varit det bästa för den här säsongen strålande solsken, blå himmel och inte ett moln! 
Vi har testa massa nya pass, träffat roliga människor, fått massa bra tips, haft träningsvärk, lyckorus, ätit massa god fisk och solat och badat i massor!
Men man känner nu när man kommer hem att man har hållt igång. En dag körde vi 5 pass!
Så i går när vi kom hem igen till Vetlanda kl 22.00 så gjorde vi inte mycket mer än att duscha och sen somnade jag pladask i sängen och sov som en stock ända till i dag på morgonen då jag fortfarande va trött.
Jag kommer att åka dit igen! Frågan är bara när?
Om ni är lite uppmärksamma så kan ni se mig på bilden. Jag har svart sporttopp och shorts, vita skor och solglasögon! =) 


                       
                                         Bilden är lånad från aftonbladet.se

Kommer nog att lägga upp fler bilder, tog ju inte så många själv men har köpt en skiva som snart kommer på posten med ca 600 bilder som kommer va ett minne för livet!

Kram


Mester!

I morgon.. det är då det händer. Då tar jag och Gunilla bilen till Sthlm, Arlanda och PORTUGAL! Är allt lite pirrig i magen men det kommer bli superskoj!
Tänk er oss framför er när vi springer mellan träningsplattan på stranden, poolen och restaurangen ;) Det är ungefär så våra dagar kommer att se ut!

Jag kanske får tag i någon dator på hotellet där jag kan skriva en rad om hur vi har det annars kommer ni få en uppdatering när jag är hemma igen!

Puss och kraaaaam =)


Neeej!

Ge mig tips för ont i halsen, snurvlig, ont i örat! Kan ju inte bli sjuk nu när jag och Gunilla ska till Portugal på fredag.. Men men det är väl bara att gilla läget. Får ju bara hoppas att det har gått över till dess, det är ju faktiskt  5 dagar kvar!

I kväll har Caroline varit här och vi har bakat äppelkaka och negerbollar.. mums! Vi har ju också tapetserat om vårat vardagsrum i helgen, det blev skitbra! Mycket ljusare och finare ;) Kanske lägger upp en bild senare!

Nu ska jag slänga mig i soffan igen.. Hat gutt.
Kram på er

RSS 2.0