110927

God kväll!
Redan en ny vecka, visst går det fort.. känns som tiden och klockan rusar iväg! 
I morgon är jag ledig igen och jag har planerat dagen följande:
morgonpromenad, plugg, middag på bordet kl 17?, domarutbildning och sist men inte minst bonde-söker-fru-kväll hemma hos Carrolainen!

På torsdag ska jag på kundkväll hos hem&vila, jag har tänkt att köpa en svart tjock tröja änsåläng men man vet aldrig.. det kanske dimper ner något mer i kassen, vem vet!

Nu ska jag sooova! God natt


En Väl Godkänd vecka!

Hej svejs!

Denna veckan har bestått av ganska mycket plugg! Första inlämningen skulle va inne denna veckan och sen har jag även pluggat till ett prov vi skrev i dag! Vi skrev även prov förra fredagen och det fick jag VG på :) Och vet ni?... Jag fick VG på inlämningen också.. Jag är rätt glad faktiskt!
Hoppas det kommer gå såhär bra hela utbildningen!

I dag har jag varit och fikat med mina gamla arbetskamrater, det är en som ska sluta och börja plugga på samma skola som jag :) Kommer bli jättekul och få se henne oftare + att vi kan fika hur ofta vi vill :)

Ska snart iväg på gympa oh i dag är det en gästledare från Eksjö som kommer köra sitt Medel/puls pass! Kul med lite variation!
Efter det blir det tacos och mys i soffan! 

I morgon ska jag ut.. det va ett tag sen nu så det kommer bli kul! Vi ska på förfest ute i Landsbro hos en av spelarfruarna, jag hänger på Carro och Linn lite :)

Hoppas ni får en mysig helg! Kram på er

Löööödag!

Hej svejs!

Hur mår ni? I dag har jag varit och tränat BP på morgonen och man säger ju att man blir så pigg av att träna, men efter det passet blev jag slöare än slöast ;)
Har iallafall varit på stan och fikat med Gunilla! Vi skrev våran packlista till våran resa som snart står för dörren. Vi skrev upp viktiga saker som träningskläder, bikini och solkräm. Något annat tror jag inte vi behöver :) 
Drömde förresten om det i natt och det va inte alls bra. Allt var helt oorganiserat och jag hade glömt min kamera, kan ni förstå KATASTROF!
Jag och Erik va borta vid vårat nya idrottsområde här i stan, Heds arena med ny kostgräsplan, Sapa arena som är en inomhus bandyhall!
Kommer kanske gå på mer bandy i vinter??

I kväll blev vi utbjudna till Issa&Robin!

Puss på er

redan söndag!

Asså jag tycker nyss att det va fredag eftermiddag och man hade hela helgen framför sig men vips så är helgen nästan slut.
Tur är då att jag hade denna dagen ganska fullproppad med roliga saker.
Har suttigt och pluggat lite nu på fm men kl 14 vankas det kalas för Magnus och Felicia! Ska bli roligt och träffa alla igen.
Efter det ska jag upp till norrgårdshallen och träna tjejerna. Jag har blivit hjälptränare för flickor 02 och första träningen va i tisdags och tycker det är roligt och få hjälpa till lite.
Söndagen avslutas med bio med Carro och Juho. Vi ska se Jägarna 2, tur att det finns några filmer som jag och Erik kan se tillsammans :)

I går va vi i Jkpg och handlade lite saker till vårat hem, och självklart lite shopping blev det också.
Vi ska tapetsera vårat vardagsrum snart och fixa lite i hallen också så lite grejer köpte vi till det.

Nu ska jag slå in lite födelelsedagspresenter!

Ta hand om er och ha en bra söndag!


...

Det blev visst ingen kör i dag, när Erik skjutsade dit mig och jag skulle gå in i huset så va det låst. Alla dörrar på nedervåningen men dörren på baksidan va öppen och där började det barndans och det tänkte jag ju inte gå direkt!
Som tur var så väntade Erik på mig och jag ringde upp till kontoret och frågade hur det stod till! Tydligen så skulle vi få en kallelse och därigenom få reda på dag och tid även att det stod mån 5/9 kl 17.00 på deras hemsida? Lite skumt.
Men jag får se om hon jag pratade med hör av sig i morgon.

I kväll har jag sett på premiären av ensam mamma söker! Hösten är räddad, och självklart Svenska Hollywoodfruar!

I morgon ska vi på studiebesök på Tomasgårdens äldreboende..

Sov gott.. Kram


Trallallalaaaaaa

Höstens projekt: Jag och Caroline ska börja sjunga i kör.
Vi börjar på medborgarskolan i dag och 11 måndagar framöver. Har alltid tyckt att det är roligt och sjunga och när jag läste om det här i en broschyr vi fick hem så nappade jag men ville inte gå själv så det är ju tur att jag har min vän :)
Men i dag får jag nog ändå gå dit själv för hon ligger hemma i sin säng och är sjuk, men man vet ju aldrig hon kanske är lite piggare till kl 17 ;)




                                                           
                                 

Broccolisoppa, sol och helg!

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra därute?
Jag sitter och äter lite lunch här.. broccolisoppa. Ett nytt recept jag testade ch tycker det va helt OK. Varit i skolan i dag och tycker det är jätteroligt... än sålänge ;) Har ju klarat av 1 vecka nu!
Ska sätta mig lite vid köksbordet och plugga lite snart, det gäller att ligga i redan från början annars blir det jobbigt till slut.
I helgen ska vi ha lite middag med Carro och Juho! Det vankas trerätters, förrätt: räk/lax-tårta (ni som sett halv åtta hos mig i veckan vet vad jag pratar om) till det blir det också äkta småländska kräftor! Huvudrätt: Fläskfilé med potatisgratäng. Efterrätt: Ingen aning för det ska Carro fixa, tror iallafall att det blir något smaskigt! 

Solen ska också skina i helgen har jag sett på vädret, GÖTT säger jag bara. Gillar hösten när det är så där kallt och blå himmel med strålande solsken. Då gör det ingenting att sommaren är över. 

Vet ni, dom har släppt träningschemat för våran vecka i Portugal! Det är superbra, allt från dans Hiphop till funktionell styrka, kettlebells, yoga, core och cirkelfys! Och dessutom är det gemensamma middagar, föreläsningar med t.ex Fredrik Paulun och Martina Haag och ett uppskattat bergspass som jag tror att jag ska testa!
Läääängtar!

Nu ska jag plugga lite, Ha en trevlig helg!
Kram


RSS 2.0