Blodgivare!

Har länge funderat på att bli blodgivare men det har liksom inte blivit av. Men nu när en vän på facebook gjorde en grupp och uppmanade at man skulle anmäla sig som blodgivare så gick jag in på hemsidan och anmälde mig!
Jag har fått tid redan i morgon :) Ska bli lite intressant och se hur det går till och även vad ag har för blodgrupp?

Det är alltid roligt att kunna hjälpa till! 
                                             

I dag har jag varit hundvakt åt lille muffin, det är min morbror och hans sambo som har hand om den ett tag nu! Den är så söt så! Men det krävs att ha hund.. promenader och uppmärksamhet.. Tänker nog en gång extra om vi nån gång funderar på att skaffa en!

Hoppas ni har haft en bra dag, jag skulle egentligen plugga i dag men har iiiingen lust! Hoppas motivationen snart kommer tillbaka efter 4 veckors praktik!

Ha de!

Ny kurs!

Tillbaka i skolan efter 4 veckors praktik och vi har startat en ny kurs! Vård och omsorg vid demenssjukdomar..
Har sådär förväntningar på den här kursen inte den roligaste vi läser kanske men man vet aldrig innan. Den kanske är jättekul!

Har gjort hälften av mina helgutflykter ;) I helgen var ju jag och Erik i Gbg hos Vickan på 25-årsfest! Det va en kul kväll som slutade med utgång på Ritz... ja inte bageriet om ni trodde det ;) Det va ett bra ställe med skön musik, goda drinkar och bra sällskap!
På fredag åker jag till Kalmar där Emma bor nuförtiden. Lite tjejkväll men tyvärr är det bara jag och Vickan som kan åka, men det kommer bli jättekul och det ryktas ju om att det kommer bli kanonväder!
Helgen efter det kommer jag vara HEMMA! Har prov veckan efter de så det lär väl behövas plugga lite kan jag tro!

Hoppas ni får en bra vecka mina vänner!
Kram på er

120410

Hej mina kära vänner!

Nu va det ett tag sen jag bloggade men bättre sent än aldrig ;)
Just nu har jag min praktik som är på ett gruppboende för psykiskt sjuka. Det va lite nervöst i början men nu är det bara roligt. I morgon ska jag få vara på ett dagcenter hela dagen och få se hur det går till där!
Tycker att det är ett roligt arbete men vill göra lite mer "med händerna" nu jobbar man ju mest med huvudet.
Men är glad att jag fick se den här inriktniningen också som jag inte hade tänkt på från början. Det är bra med så mycket erfarenhet som möjligt!
Funderade på det innan att jag är färdig med utbildningen i slutet av 2012, undra då om det finns några jobb att söka! Det är bara att va på hugget!

April är en uppbokad månad för mig i år! Har redan varit på 3 kalas och fler blir det. I helgen ska jag åka till Västerås och irstablixten, den handbollscupen har jag själv varit på och spelat så det ska bli kul att få se hur det är nu. Åker upp med ett gäng föräldrar och bor på hotell!
Helgen efter det åker vi till Gbg och firar Vickan som fyller 25 år! Helgen efter det ska vi ha tjejhelg hos Emma i Kalmar :) Hoppas vädret är på topp då så vi kan få pick-nicka vid slottet.

Annars rullar allt på som vanligt!  Jobb, träningen, vännerna och allt annat som livet innebär :)
Vi hörs!

RSS 2.0