Planerar!

Har börjar planera inför sommaren.. Har sökt 2 sommarjobb där jag har fått samtal från ett och va på intervju på det andra i måndags! Bara och vänta och se men det låter ju som att jag får jobb nånstans iallafall!

Ska ju åka till Rhodos med revyn också! Vi bestämde oss till slut för 2 veckor på denna ö där vi hoppas på mycket sol, bad, god mat och avkoppling ;)
Så det är den enda semestern jag får i sommar men är förhoppningsvis ledig på helgerna då vi kan åka iväg på lite småtripps! Sånt man får räkna med när man pluggar!

Har fått reda på min praktiskplats denna terminen också. Jag ska vara på ett gruppboende för psykiskt sjuka! Kommer bli nytt för mig och minst sagt spännande! Något jag ser fram emot!

Snart kommer Erik hem! Jag satt en sväng på balkongen igen.. skönt med sol!

Ha en bra dag!

Dagens...

Dagens uppstigning: 7.15
Dagens humör: Vaknade med en förkylning så inte jättepigg..
Dagens väder: Moln varvat med att solen tittar fram lite, men temperaturen börjar öka!
Dagens klädsel: Jeans, rosa tröja, boots.. men nu har jag bytt om till mjukisbyxor och myströja..
Dagens sällskap: Klasskamraterna på fm, sedan datorn en sväng och nu kom Erik hem från jobbet :)
Dagens "har gjort": Varit i skolan, ätit lite lunch, kollat datorn: mail m.m
Dagens "just nu": Bloggar och planerar kvällen, blir nog lite mat och mys hemma i TV-soffan!
Dagens "att göra": Inget speiellt.. Tänkte jag skulle tränat men får nog tänk om 
Dagens längtan: Till vår bokade Rhodosresa i sommar! :)
Dagens bästa: Att det är fredag och helg!
Dagens sämsta: Att jag har gott och blivit förkyld :(
Dagens träning: Hade planerat ett Medel/puls pass men nu blir det kanske bara en promenad på sin höjd..
Dagens doft: DKNY " Golden delicious"
Dagens drog: Näsdukar, nässpay och idominsalva runt min röda näsa!


Trevlig helg!


Härlig dag!

Första och främst är det ju underbart att solen tittar fram i dag.. Känns som att alla är sådär extra glada i dag :) Det är ju synd att det finns molniga dagar för se vad lite sol kan göra med oss människor!

Sedan är det tur att beskeden avlöser varandra.. i förrgår fick jag ett sorgebesked men i dag på morgonen fick jag höra ett riktigt glädjebesked...Sverige har fått en Prinsessa!! Han var lycklig Daniel när han berättade det för hela svenska folket! :) 



                          



Satt en sväng på balkongen när jag kom hem från skolan! Det va skönt och jag har nog redan anat en lite fräcken på näsan..
Nu ska jag iväg till frissan, klipp och färg av hår står på schemat!

Ha en underbar dag!
Kram

..............

Ta hand om varandra! Livet kan vända snabbt..





                                        

Måndag!

Som sagt måndag oh ny kurs! Social omsorg ska vi börja läsa nu och ser fram emot det.. De andra kurserna som vi haft har varit ganska mycket plugg och läs i böckerna men den här kursen innehåller föredrag, studiebesök och lite plugg ;)
Vi började dagen med att titta på en film : fjärilen i glaskupan...

Erik är fortfarande hemma och sjuk men det går åt rätt håll. I lördags hängde vi på sjukhuset i Eksjö i ca 6 timmar, va hemma 20.30 på kvällen och med oss hem fick han några smärtstillande..

I dag ska jag träna BP och efter det ska jag nog gå lite på crosstrainern! I lördags va det inte CX som det brukar va utan Elin körde halva combat och halva zumba.. Jag har allt lite träningsvärk i skulderbladen och axlarna från alla slag! Men det e gött!

Nu ska jag göra lite nytta.. vad det nu kan vara!
Kram på er

Alla ♥ dag

Ingen mysig dag idag :( Inte för min sambo iallafall, han vaknade med 38 graders feber så han har legat i sängen hela dagen.. Hoppas att jag inte blir smittad bara, får sova på soffan i natt ;)
Jag har varit hos Evelina och pluggat lite, vi har en uppg om en lag som vi ska redovisa nästa vecka..Gick sådär för oss i dag men hoppas att det blir godkänt på tisdag!

Har en uppgift till som ska vara inlämnad på fredag, 3 frågor om palliativ vård. Jag får köra så det ryker den lediga tid jag har kvar resten av veckan. Onsdag och torsdag ska jag nämnligen jobba på förskola.
Önska mig lycka till!

Kram till alla er därute!

fel fel fel fel fel..

Filmen hette visst "en gång i Phuket"...... man kan inte alltid ha rätt ;)



                                       


Snart helg igen... tjihoooooo!

Vill ha lördag!

Sitter här vid datorn med gott samvete.. Har varit i solan och skrivit de sista provet i den här kursen! Tror att det gick bra även att jag inte pluggat så mycket.

Men på lördag ska jag få umgås med Erik heeela kvällen. Han har ju varit iväg på revyn flera helger så jag har fått umgås med mig själv. Tråkigt efter ett tag så nu ska vi hitta på massa mys :)
Vi ska åka upp till Jkpg, äta på restaurang och gå på bio. Jag har bokat "En dag i Phuket" med Peter Magnusson..
Skönt och få en kväll bara han&jag....

Hoppas ni också ska hitta på något roligt i helgen!
Kram


Ja....

tror att jag kommer att tacka JA till erbjudandet jag fick. Det är en bra erfarenhet som ger mig ansvar och det är roligt att få vara med och hjälpa till!
Informerar er när jag vet säkert!

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova.. Är ledig i morgon med dagen ska jag ägna åt plugg och lunchspinn!

Kram!


Erbjudande!

Har blivit erbjuden ett speciellt uppdrag i en förening här i stan! Det är inte säkert att det blir så men till 80% kan vi väl säga..
Men funderar på det och känner att det kan bli kul! Det är ju ett gott gäng att jobba med ;) 

                              



Helgen bjöd på sista föreställningen av revyn och lite fest därefter. Jag skulle upp kl 8 på söndagen så det blev lugnt för mig! Kändes som att de flesta va trötta och gick hem ganska tidigt förutom de stadiga öldrickarna ;)  Men vi får helt enkelt dra ihop en fest snart igen.. eller vad säger ni?
I dag hade jag tänkt att plugga till provet vi har på torsdag men har inte motivationen riktigt.. får hoppas att den kommer i morgon!

I morgon har jag handbollsträning igen med mina tjejer.. Börjar dra ihop sig till slutet av säsongen och jag tycker att jag har klarat av tränarrollen hyffsat bra ändå..

Nu ska jag surfa lite här sen gå och lägga mig och läsa lite i min bok...
Kram på er


RSS 2.0