Gott Nytt år!

Än så länge har jag haft en väldigt bra dag! Alla vi som ska fira det nya året i kväll har varit borta på bandybanan och spelat bandy. Nu pausar Erik och jag lite med att åka upp till mamma och fira hennes födelsedag!

Hoppas ni får en mycket trevlig kväll och bra början på det nya året!
Gott nytt 2010! Pussar och Kramar Anna och Erik




                              


Tiden går och går...

Då va det här året nästan slut. Helt sjukt vad tiden går fort egentligen! Känns som det nyss va sommar ju. Jag är ingen sånn som orkar skriva värsta årskrönikan men det hade varit kul om någon annan gick igenom mitt år och skrev upp det viktigaste som har hänt mig :)

Idag ska jag träffa Vickan, Hanna N och Hanna Ax och planera lite inför nyårsafton med lekar och lite sånt. Sen blir det bandy i kväll. Min första och förmodligen sista match för denna säsongen :)

Jag ska försöka hinna skriva ett litet inlägg i mån sådär sista dagen på året!
Nu måste man ju gå ut i det fina vädret!

Slappdag!

I dag har vi inte gjort många knop. Tror vi sov till 10.30 men hade ställt klockan på 8?! Men det va ett tag sen vi unnade oss en sovmorgon så det va vi värda!
I kväll har vi varit på familjefika på melavägen, där bjöds det på äppelpaj och morotskaka!

Nu ska jag poppa popcorn och lägga mig i sängen och titta på underbar och älskad av alla!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

julen är över

Visst känns det konstigt när julafton har varit?! Allt man har fixat och grejat med inför den stora dagen är liksom borta nu. Tycker nästan att förberedelserna innan julen är mysigast. Man går  och räknar ner med hjälp av paketköp, julkortsskrivning och tomtar i mängder.

I går va ju iallafall den stora hemvändardagen och självklart va vi på hotellet! Förfesten bjöd frida på och där va det sällskapsspel och snacks på menyn.
I dag mår jag hyffsat bra lite trött bara efter ett julgympa med friskisen som jag envisades med att gå på. Men fick ju sova lite iallafall, det började ju inte förrän kl 11.

I mån är det en helt vanlig söndag fast ändå inte... För vi är ju lediga på måndag! Veckan bjuder på planering av nyårsafton och mellandagsrea!

Hoppas ni har haft en mysig julhelg, nu ska jag lägga mig och sova!

Hej mitt vinterland!

Nu är verkligen vädret perfekt. Älskar vintern när den är kall, massa snö och SOOOOOL!

Strax ska jag ner på stan och köpa de sista julklapparna och fika med tjejerna på Cecil. Det är mysigt med jul när alla min kära vänner kommer hem hit till våran småstad!
I kväll är jag bjuden på julklapps och julmys hemma hos Hanna Nicklasson.

Kram på er

Musikhjälpen!

Sitter och tittar på extraprogrammet av MUSIKHJÄLPEN 2009. Det är en bra och rolig idé på hur man kan samla ihop pengar till ett bra ändamål. Det blev till slut över 5 miljoner kronor!
Ett extra plus är ju att det är så bra programledare som har hållt i detta program!




                                        

God natt!

God morgon

...och jag har tänt det fjärde ljuset!

Ska till frissan i dag och färga håret så jag passade på att gå upp lite tidigare så jag hann med en god frukost. Det är så mysigt att gå upp titta ut genom fönstret och se all denna snö, tända upp stjärnor, stakar och de levande ljusen.

Efter besöket hos Cino i dag så ska jag hem och ta tag i julstädningen! Verkligen välbehövligt. Ska nog passa på att koka lite kola också. Mumma! Hoppas att jag hinner med ett friskispass i kväll också.

Kram och puss på er!


NU:

Tacos på Ängsgränd!

Julen är här!

Tycker att allt är sååå mysigt just nu. Blir ju inte sämre när snön är här också. Julstämning till 100%. Idag har jag slagit in lite klappar till massa julmusik på spotify! 
I helgen ska vi julstäda, göra julgodis och förhoppningsvis hitta den finaste julgranen.

Jag bjuder på lite julbilder!

                            

                               


Gräsänka och bonde på TV!

I kväll är jag gräsänka pga av att Erik är på julbord med jobbet. Hoppas verkligen inte han blir sjuk i år. Julbordet förra året va inte så lyckat för dagen efter va ca 40 st hemma i magsjuka, även jag och Erik. Har fortfarande inte fått reda på om det va maten eller smitta av någon person. Usch det va inte roligt.
I kväll och ytterliggare två kvällar är det Bonde på TV. Får se vad Roger har att erbjuda i dag!
Någon som har ett middagstips!

Nu ska jag ut i snön en sväng!

Kram på er

Ge mig en lugn stund!

Känns som att allt går i ett i ett nuförtiden men så ska det väl självklart vara innan jul. Har saker att göra hela tiden. Hinner knappt att pussa på min Erik :)
Men i morgon har jag sovmorgon till kl 10 och den ska jag utnyttja väldigt väl! Därefter är det jobb till 15.30 och sen match på kvällen.
Fredag är jag ledig men på eftermiddagen ska vi åka upp med Anna och Joel till Örebroarna och gå på julshow med julbord. Kommer bli en superhelg tror jag. Är laddad till MAX!

Nu ska jag sova, God natt på er mina kära vänner!


Tjohoo!

En av många bra butiker ska tyvärr stänga igen här i stan men tur i oturen så har dom dragit igång med REA, 50% t.o.m. Jag har redan varit där två gånger. Jag har köpt en julklapp till mamma, chinos, eyeliner och kaffemuggar!Jag åker säkert dit snart igen och ser om det inte finns något annat som jag "behöver".

Hade också sett ut ett tyg som jag ville ha att hänga upp på väggen men när jag skulle åka dit och köpa det i dag så va det sluuuuuuuut! Blev faktiskt lite putt för halva priset på det va en ganska bra summa.


                                

I kväll så har jag tränat handboll. Blev mest spel i dag för vi har match på torsdag som vi bara måste vinna, annars blir vi väl bänkade hela bunten till nästa match ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå och lägga mig för i morgon är det jobb igen!

God natt

Andra advent...

...och vi har precis tittat klart på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Jag som alltid hoppas på att dom ska vinna va lite orolig i dag när Anna kom igen i de två sista tävlingarna, men man kan alltid lite på Filip och Fredrik som vann sista med nöd och näppe.
Annars har jag haft en bra helg nere i Skåne och Danmark. Det va mysigt att gå inne på Tivoli och titta på alla fina ljus och tomtar. Jag har fått julstämning. I dag när vi skulle åka hem så stannade vi till på köpcentret väla där vi handlade lite julklappar så nu är jag så gott som färdig med allt!

I morgon är jag ledig och jag funderar på att göra lite köttbullar inför julen. Det är gott att ha i frysen och ta fram till rödbetssalladen.

God natt på er allesammans!

Mot skåneland!

I eftermiddag åker jag och Erik neråt landet för att hälsa på pappa och Rosa. I kväll blir det bara middag och premiär för pappas favvoprogram "På spåret" :) I morgon har vi planerat att åka ner till Köpenhamn och gå på julmarknad på Tivoli. Kommer bli jättemysigt tror jag och kommer få julstämning till tusen!




                         

Men lite tråkigt är det ju att jag inte kan följa med mina tjejer ner till Halmstad denna helgen men vi får helt enkelt ta det en annan gång men ett plus är ju att några av oss ses ju nästa helg för då bär det av mot Örebro och Julbord!

Ha en trevlig helg!

GLASerad lasagne!

Har ni någonsin varit med om att en ungsform har sprukigt när den har varit i ugnen? Det va jag med om i tisdags. Jag kommer hem från jobbet och Erik står och lagar sin egna hemmagjorda lasagne som jag ser fram emot att äta!
När den har stått i ugnen ett tag så hör vi ett knäpp och att det börjar pysa i ugnen, vi går in i köket och tittar. Tror ni inte då att hela formen har spruktigt i tre delar och det är ostsås över hela ugnen. Vi blir båda förbannade över att hela middagen är förstörd! Men jag försöker rädda situationen så gott det går så jag lägger över lasagnen i en annan form och stoppar in i ugnen igen och hoppas innerligt att vi inte får massa glasbitar i magen. Jag gör en sallad till och efter ca 20 minuter så sitter vi vid köksbordet och äter den utsökta lasagnen. 



                      

I går fick jag nöjet att rengöra hela ugnen men nu så är den ju fin till jul också. Tur i oturen kan man säga!

RSS 2.0