System?!

Jag och Erik pratade lite hastigt i helgen om att köpa en systemkamera. Det skulle va lite kul och ta massa fina bilder av allt man har kring sig. T.ex vänner, familj och naturen. Det är väl oftast det man fotar :)
Kan ju inte så jättemycket om foto men det får man väl lär sig helt enkelt. Kan väl inte va så svårt egentligen, bara trycka på en knapp ;) + lite annat. 


                                         

 Har ingen aning om vad man ska ha för märke, sätter bara in en bild för att vara lite kreativ :)

Ska strax åka och jobba sista dagen för veckan. Gillar verkligen inte att jobba eftermiddagspass. Dagarna bara går utan att få något gjort. Men snart är det ju helg igen! I like!

Puss och Kram


Stockholm - here we come!

I morgon åker jag och Erik upp till storstaden. Carro och Markus ska ha inflyttningsfest på lördag. Det ska bli skönt att komma i väg lite tycker ja, det är ju inte så ofta man är i Stockholm senast va nog när vi va på Coldplay i augusti förra året.
Vi ska bo på ett hotell som heter Birger jarl där även Anna Rydlund och Joel ska bo. Så vi ska frukostdejta hela helgen :)
Ser fram emot vad STHLM har att erbjuda i shoppingväg också. Jag är ute efter ett par boots, en mössa och vantar som jag har sett på Hm och lite annat smått och gott hittar jag säkert också.

Men jag ska ju jobba min sista natt nu och bussen åker redan 10.30 härifrån stan i morgon så jag funderar på hur jag ska göra. Ska jag vara vaken tills dess och sen sova på bussen som tar ca 5 timmar eller ska jag sova nån timma när jag kommer hem? Jag tror faktiskt att jag sover en stund.

Nu har vi haft lite fredagsmys, på en torsdag! Vi åt tacos och tittade på idol :)

Va ute och sprang en runda innan också. Cyklade upp till gymnasiet för att ta en runda i den skogen. Jag joggade en stund och följde vägen som vi sprang förr om åren när vi körde skoljoggen men tills slut kände jag mig ganska vilse och visste inte riktigt vart jag va så jag vände på klacken och sprang samma väg tillbaka. Tror det blev en runda på ca 5 km iallafall. STOLT är vad jag är :)

Ha en underbar helg och ta hand om er så hörs vi här igen.
Kram

Sammanfattning av helgen!

Hej!
I dag är det måndag och ni har inte hört av mig på ett tag. Jag kanske ska berätta vad jag har sysslat med i helgen för er som är nyfikna. Ska vi ta det i punktform den här gången kanske?

- Sista matchen för i år mot Vrigstad vann med 4-0, lagfest på kvällen! Tack tjejer!
- Va på friskis invigning, hur fint som helst! Vill komma igång och träna där direkt, ska gå på alla pass ;)
- Barnvakt åt supersnälla Stina och Anton, somnade i soffan framåt natten, det va kanske ganska tufft ändå :)

Min helg har varit kanon faktiskt. Nu ska jag försöka ladda om till nästa då ska vi upp till Storstaden!

Strax: Friskis&Svettis


Torsdagsfika!

I dag har jag och Carro myst på cecil. En vanlig hederlig Vetlandafika :)

Jag va inte så sugen på kaffe i dag så jag tog en chailatte och det är supergott ju. Det kändes verkligen höstigt, nästan snudd på jul faktiskt men det kanske beror på att det var kanel och kardemumma i. Men det ska jag säga er att har ni inte drukigt chailatte så tycker jag ni ska göra det :)
Hehe dagens tips!

                             

Snart helg igen då! Gött! Jag ska gå på friskis&svettis invigning på lördag. Det ska bli kul och se hur det blir i den nya lokalen men jag får nog räkna med att det inte är färdigt på långa vägar men de har ju tänkt att allt ska köra igång den 1 oktober så det hoppas vi verkligen på. Jag är peppad!

God natt kära vänner!

Usssch vad äckligt!

I dag på jobbet så hörde jag något riktigt äckligt på radion, Lady gaga hade haft på sig en köttklänning  på MTV music awards. Tyckte det lät riktigt vidrig och blev självklart nyfiken på hur den såg ut och googlade den när jag kom hem! 

                              

Asså ser ni hur äcklig den är, t.o.m skor har hon av kött. Det va ju tur att hon hade två klänningar till som hon kunde byta till för kan tänka mig att det inte luktar så gott om henne framåt småtimmarna :)

Om en stund ska jag åka och träna näst sista fotbollsträningen , vi spelar våran sista match på fredag i Vrigstad sen är det slut på det roliga.

Förresten, i går så fick jag ett samtal av min pappa. Vet ni vad han gjorde? Han och Rosa låg på playan i Kroatien, inte alls avundsjuk....eller?

Kram på er


Mååndag!

I dag har jag haft en lugn eftermiddag, efter jobbet åkte vi ut till Storeö för att hälsa på lite. Nu är Erik hos Magnus och fixar lite och jag har plockat undan och dammsugat.
Ett litet problem jag börjar få är att jag inte får plats med mina kläder i min garderob. Kanske dax att rensa och plocka undan lite sommarkläder och in med höstens och vinterns plagg! 



                                      

Hade ni hittat något här? Ne, förstår de :)

Strax: Friskis & svettas lite ;)

Kram
 


fredag

..och jag är ledig. Tänkte att jag skulle upp hyffsat tidigt och börja med dagens sysslor men jag sov till 10.30 :) Jag va trött helt enkelt.

Strax ska jag ner till city och köpa massa presenter, i morgon slår vi nog rekord, vi ska på 3 kalas på en och samma dag!
Kl 11.00 är det födelsedagsfika hos min syster Lisa, kl 14.00 ska vi upp till Magnus och Felicia som har fyllt år och kl 17.00 ska vi till Morfar som fyller år. En hel dag med bara firande då med andra ord, men jag tycker det ska bli roligt. Det är kul att träffa släkten det är ju inte så ofta det händer tyvärr.

I kväll ska jag och Erik ha myskväll, det har jag bestämmt. När jag jobbar eftermiddag träffas vi inte alls mycket. Jag är trött när han går till jobbet på morgonen och han är trött när jag kommer hem på kvällen :) Det är tur att vi jobbar på samma fabrik så han kan komma in och säga hej när han går hem på eftermiddagen.

Nu blir det presentjakt!

Kram på er!

Skärpning!

Just nu har jag sånt grymt sötsug, jag äter allt sött som kommer i min väg. Det är inte bra att dom har marabous mörka choklad till extrapris på Maxi, klart att jag köper det då!
Någon som har något tips på att ta bort detta,? självklart är det ju bara att strunta i och köpa hem den där chokladen, men den är ju så fruktansvärt god! Hjälp mig någon!

För övrigt så är vi klara seriesegrare nu, vi spelade mot Nässjö i går och vann med 6-0, eller blev det 7? Strunt samma. Vi hyllades med varsin ros och några tappra fotografer efter matchen!

Nu ska jag strax åka och jobba!

Kram på er

                                          


söndag!

I dag har jag och Erik tagit det ganska lugnt. Sov tills vi vaknade åt en god söndagsfrulle. Efter det åkte vi ut till Nöbbeled och letade lite svamp. Vi hittade iallafall lite godingar. Ska jag göra en god kvällsmacka på sen :) 

Va förbi Magnus också och hjälpte till att dra bort lite vävtapet, så lite ansträngande arbete har vi gjort i dag men det är bara roligt att hjälpa till, fast Erik satte sig ner på stolen ibland och ville åka hem :)

Ska träna friskis i kväll kl 18. Det är Maria Å som ska köra sitt medelpass.

Veckan som kommer jobbar jag eftermiddag så jag ska passa på att ha lite lyx innan jobbet. I morgon ska jag på 1 timmas massage och på tisdag ska jag till Cino och klippa och färga mitt hår. Senast ja va där va den 18 juni så mitt hår behöver verkligen en uppfräschning.

Ska ni hitta på något kul i veckan?

Puss

Om 9 timmar är det helg.....

... och det ska bli såååå skönt! Att jobba natt tar på krafterna speciellt om man tränar och ligger i på kvällarna och inte hinner hem och vila en stund innan man åker i väg igen.
Mitt liv känns så stressigt, jag tar mig liksom inte tid att vila. Ne ändring på det tack!

I helgen ska jag ovh Erik bara ta det lungt, inget öl eller vindrickande och inga prinsessklänningar eller rockoutfits ;)

Här kommer lite bilder förresten:


                                  

                                              
                                                                           

Kram från mig
   

RSS 2.0