Hundvakter!

Hej!

Vad gör ni en helg som denna? Jag och Erik är hundvakter åt lilla Mollan! 



                         
                           Visst är hon söt :)


På återseende!

Supernöjd!

Ni som inte har varit på det nya BP passet nr.73 mååste bara gå på det. Det är väldigt mycket mer ös i detta än vad det brukar vara. Musik är jättebra och man blir supersvettig! Det gillar jag!
Ser verkligen fram emot att få träna snart igen :)



                              

Ska strax iväg på VIP-kväll på Hem&vila. Hoppas att jag hittar något nytt plagg till våren. Kanske jag likaväl kan köpa 2 stycken. Det är ju ända 10 % rabatt ;)

Kram

Premiärkväll.. fotbollsskorna på igen!

Hej!

I dag har jag spelat fotbollsmatch första gången på ca 2 år. Men det kändes bra tycker jag. All den fotboll som jag har i mig tycker jag fortfarande finns där nånstans :)
I kväll har vi spelat mot Hagapojkarna i Smålansdscupen, matchen slutade 1-1 och därför fick vi slå 5 straffar var som vi vann! Så just nu har vi 2/2 vinster!
Nästa match är den 10:e april.

Har varit ledig i dag och inte gjort sådär väldans mycket, städade en sväng på förmiddagen sen gjorde jag köttfärsås och spagetti som blev väldigt god i dag. Brukar ha svårt att få nån smak på den men i dag vågade jag salta och peppra mer än vanligt.

Sitter och väntar på Erik som är på väg hem från Jkpg, han har tittat på HV. Just nu vet jag dock inte vad det blev för slutresultat men när jag hörde nått sist så ledde dom!

Kram

Telefonsamtal!

Har precis avslutat massa samtal som jag hade på min ring-lista. I dag ringde jag till a-kassan, lindorff och bokat massagetid. Man får sätta sig ner vid telefonen ibland med telefonkatalogen och ringa lite samtal. Skönt att ha det avklarat sen. Har bara lite telefonskräck men är inte som min kära sambo som knappt vågar ringa och beställa pizza! Förlåt Erik ;)

I dag har jag jobbat på förskolan igen. Blev en kort dag 8-13 men lika skönt de :)
Kom på en sak i dag, alltid när nån har frågat mig vad inte jag tycker om i matväg så har jag aldrig kommit på något att säga (äter det mesta) men nu vet jag en sak: LEVER, det va verkligen ingen hit.  Fick levergryta i dag, smakade en liten bit sen blev det mest ris, sås och grönsaker.

I kväll ska jag träna fotboll!





                                                   

Lördag förmiddag!

Hej!

Vad glad eller lättad jag blev i går när det visade sig att det blev Mattias och Claudia i finalen! Gillar Willy skarpt ändå!

I dag har jag tränat friskis på morgonen, jag tränade inte på Stinas pass i går vilket jag ångrar lite men nya tag nästa fredag. Sitter och väntar på Erik och Pappa nu faktiskt. Erik har varit i Skirö och fiskat. Hoppas att han inte druttade igenom isen bara. Hade ju varti lite dumt :) Pappa är på besök över natten så i em/kväll ska vi umgås. Jag har precis bakat en kladdkaka som jag ska bjuda på i kväll. Hoppas den blir god bara, jag har aldrig riktigt lyckats med kladdisar, dom blir bara som sockerkaka och det stämmer ju inte riktigt. De heter ju faktisikt kladdkaka :)

Vad ska ni hitta på i Kväll då?

I morgon åker vi till Växjö med handbollen och spelar våran sista match för säsongen. Känns rätt skönt faktiskt. Har väl inte varit våran mest seriösa säsong om man säger så :)


Ha en skön dag!
Kram

Ursäkta!

mitt dåliga bloggande. Men har inget intressant att skriva så då är det lika bra att vara tyst! :)

Kram på er


Vann rätt låt?

Ja det är ju den ständiga frågan såhär dagen efter finalen. Jag tycker det är en bra låt men inte en vinnarlåt. Det är bara att vänta och se hur den står sig i Oslo. Jag föredrar ju lite mer ös :) Vad sägs om Ola eller Salem. Salem är min favvo från början.

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan åka ut till Näsby och gå på inredningsparty. Homepartys är lite min grej de! :)

Ha en underbar söndag.
Kraam

Smooooothies!

Tycker det är fräscht och gott att göra smoothies. Lite roligare än att bara äta en frukt, kan man ju istället blanda massa och göra en rolig grej av det. Därför va jag borta på Maxi innan och köpte massa ingredienser som mango, ananas, kokosmjölk och soyamjölk. Så nu ska jag göra massa gott.
Skulle leta efter lite roliga recept på google innan och så kom jag fram till den här sidan www.smoothiesrecept.se, den hade jättemånga goda smoothiestips! Den lär jag besöka några gånger framöver :)
Den hade också en tävling som jag tänkte delta i. Därför jag skriver om hemsidan här nu. Det som ligger i vinstpotten är det här: 



                               

Man vinner aldrig något om man inte deltar så det är bara att hålla tummarna!

Ha en härlig dag!

Kraaaaam


Kilon hit och kilon dit!

Var man än tittar, det kan va på TV, tidningar, internet och reklam så handlar det nästan alltid om att gå ner ett X antal kilo på 3 veckor. Jag är så trött på att hela tiden tänka nyttigt och att man ska äta så rätt hela tiden.
Jag tror att människor speciellt tjejer känner sånn press på hur man ska se ut nuförtiden!
Hur va det egentligen för 10 år sen? Va det verkligen så här hysteriskt då? 



                                          

Jag äter iallafall det jag tycker om och motionerar därefter!

Förövrigt så kommer min bästa vän och nybliven moster Caroline hem på fredag! Vi ska umgås så mycket det bara går, kan ju tro att hon kommer att tillbringa ganska mycket tid ute i Holsby!

Nu: Förbereda sconesdegen som jag ska grädda efter träningen.

Kram på er


100309

Det är så himla underbart väder ute! Får massa vårkänslor. Vill sätta mig någonstans och få lite sol i ansiktet men har inte nånstans att sitta. Synd att det är massa snö på balkongen.
I dag har jag varit uppe med tuppen. Gick iväg till badhuset redan kl 7. Jag har simmat i nästan 50 min, efter det blev de lite relax i bastun.


 
                         
                          Bild från Vetlanda Badhus, Jag plus de andra va "modeller".

Ska strax göra lite lunch sen ska jag nog gå ut en sväng och njuta av vädret!

Ha en fin dag mina vänner!

Sammanfattning!

Har haft en toppen helg! I fredags blev det fredagsmys här hemma med tacos och på spåret. Ni tycker säkert att det är pensionsvarning på det programmet men det kan faktiskt va ganska roligt. Men iofs så är det min käre far som har lärt mig till att titta på de ;)

I lördags blev det en heldag i Jönköping med besök på a6 och Ikea. Vi va också på restaurang som inte va den bästa man har varit på men man lär sig av sina misstag. Kvällen slutade med hockey för hela slanten. Vi va på Hv- Modo!

I går, söndag så fikade vi lite på Storeö sen va det dax för match! Vi spela mot Hylte och vann med 18-15. Skönt med en vinst. Va ett tag sen nu. Jag spelade inte så mycket pga min bristning. Kände ingenting på uppvärmningen så självklart ska man ju spela och såklart att det sträcker till igen då. Så jag sitter på bänken resten av matchen. I dag är det dags för behandling igen!

I dag har jag varit i Tomaslunden och tränat lite handboll men deras 2:or. Nu ska jag byta om sen göra lite lunch till mig.

Kram på er


Pengar pengar pengar!

Hej!
Hur mår ni alla därute? Jag mår faktiskt bra, solen skiner ju :)
I dag ska jag ÄNTLIGEN få mitt hår uppiffat igen. Klipp och färgning ska det bli. Har inte riktigt bestämmt hur jag ska ha det men en liten idé har jag i tankarna! Bild kommer förmodligen sen!

Har fått hem mitt oranga kuvert i dag också, och som vanligt så vet jag inte vad man ska göra med det! Jobbigt att vara vuxen ibland när man ska veta och göra så mycket!



                        


Ha en trevlig dag!

RSS 2.0