Julpyntning!

Hej!

Just nu sitter jag och väntar på att Erik ska komma hem sen ska vi börjar städa lite och sätta in ljusstakar och pynta lite! Har inte så mycket julgrejer men vill ha en sån där rund med ljus i fönstret ska bara åka och se om jag kan hitta någon i nån affär. Får åka bort till Karlssons eller ÖB kanske?

I helgen vankas det årsfest för oss på FF. Vi ska vara på Östanå Värdshus och jag hörde att det va nästan 80 pers som va anmälda så det ska bli roligt.
Ne nu ska jag klä på mig städrocken och börja lite smått.

Kram på er och förresten, missa inte bonde i kväll :)

OJ!

Herregud, när jag kollade in min statistik nyss på hur många som läser min blogg varje dag så fick jag en chock, Hehe :)  65 st va det som va inne på min blogg i går. Jag brukar ju typ ligga på 10-20 st varje dag.

Vilka är ni som har fått upp ögonen för mig?

Haft en bra men kort helg. I lördags va jag i Ullared och shoppade loss, hade inte ens tillräckligt med pengar på kortet så fick lägga tillbaka massa. Därför vill jag åka dit igen :)  
I går sov jag hela dagen nästan, jag va tvungen att förbereda mig inför nattens jobb men känner i dag när jag vaknade att det va behövligt för är inte alls lika trött på måndagen som jag brukr va!

Nu kommer snart Erik hem då ska vi äta spagetti och köttfärsås.. Mums!

Kram på er


Bio med mammsen!

Ska strax åka i väg och hämta mamma. Vi ska på bio, Cornelis går nu på sagabiografen. Vet ju inte så mycket om honom egentligen förrutom hans låtar så det ska bli kul och få berättat om hans liv :) 

Hoppas ni får en skön onsdagskväll!
Puss

Nya Tag!

Har varit lite dålig på att träna friskis nu ett tag, eller snarare typ 1 vecka. Jag jobade eftermiddag förra veckan så därför va jag aldrig där. Bestämde mig för 3 veckor sen att jag skulle ner på gymmet men det blir liksom aldrig av.
Men nu är jag fit for fight igen :) I dag ska jag ner kl 17 och träna Tinas medelpass, hoppas verkligen inte hon är sjuk!  ;)

Tack för den här gången!



Grattis Pappa!

Vill passa på att säga Grattis på fars-dag till min superpappa! Om du hade varit här nu så hade jag bjudit dig på världens störta tårta :)

Kram från din superdotter!


Nödvändigt ont!

Håller på att städa lite. Precis dammat av alla ytor och ska snart ta tag i toaletten. Men fint blir de :)

Vad ska ni hitta på i helgen då?

Vi ska va hundvakt åt mollan och sen blir det nog bara att slappa. Är ju lite förkyld också så ingen träning blir det heller.
I morgon ska jag klippa och färga mig igen, va nästan 2 månader sen sist och det syns om inte minst på utväxten :)

Lite onödig info från mig en torsdagsförmiddag som denna ;)

Kram

Fel sida!

I dag började inte dagen så världsbäst precis.
Vaknade och va supertrött, hade nog kunnat sova hur länge som helst, det här 3-skiftsjobbandet tär på mig :)
Sen tittar jag ut genom fönstret då är det snö, mysigt är det men inte om man ska cykla till jobbet.
Känner mig lilte konstig i halsen och så har jag ett munsår på min läpp, hoppas jag inte blir en sjukling bara. 

  

                         
                              


Hoppas ni mår bättre :)

Kram

Sex and the city 2

Sett att filmen har kommit ut på DVD nu, den ska jag allt hyra snart. Erik och jag har inte riktigt samma filmsmak men kors i taket så tyckte han att 1:an va hyffsat OK så han skulle nog kunna se denna också :)


                                  

Jobbar eftermiddag denna veckan så har lugna förmiddagar nu. Tycker det är rätt skönt att gå här hemma och plocka lite. Va ute och gick en promenad innan men gud va kallt de va :) Men ser fram emot att det snart är jul. Jag lyssnar på julmusik nu ;)

Hoppas ni får en bra måndag!
Kram

Planer framöver?!

Jag och Erik funderar på att åka till gbg en helg innan jul. Det är alltid skönt att åka i väg en sväng och eftersom det bor så många av våra vänner där nu så kan man ju slå två flugor i en smäll!
Jag tänkte leta lite bra och billiga hotel som vi skulle kunna tänkas bo på!

Någon som har något bra tips?

Kram

Önskelista!

Har funderat på min önskelista till jul, men har inte kommit på så mycket än. Här är bara massa grejer som jag bara vill ha typ nu! :)

        

                

Snart dax för sista natten innan helgen..... Gud så skönt!
Kram



RSS 2.0