Valborgsmässoafton!

Får se om det blir något firande av den här dagen!
Redan i går så kände jag att något va i kroppen. Jag hade feber nästan hela dagen och sent på kvällen bröt det ut rejält, hade 38,8 och svettades ihjäl i natt :) När jag vaknade i dag på morgonen så va febern väck men nu har örat börjat ömma.
Ringde till sjukhuset innan och har fått tid kl 16. Hoppas jag får penicillin mot öroninflammationen.

I kväll ska vi äta lite gott, har tagit upp en fläskfilé. Får se vad Erik hittar på med den...spännande!
Kanske går bort till elden en sväng sen, det är alltid lika mysigt att stå och värma sig av den, lyssna på talen och titta på fyrverkerierna.

Pappa va här en sväng nyss också, han va på genomresa genom Vetlanda. Trevligt med ett litet spontanbesök. Jag bjöd på Kaffe, smörgås och bulle :)

Vad ska ni hitta på i kväll då?

Vad ni än gör så ha det superbra!
Kram 



                                  


Sömnsvårigheter!

Märker att det börjar närma sig...jobbet på sapa alltså. Får nån slags ångest över det! Vissa dagar kände jag mig nere och konstig och fick inte kläm på vad det va med mig. Just så kände jag i går kväll. Kunde inte somna förrän kl 2-2.30? Det är riktigt jobbigt att bara ligga och försöka sova. Och så vet jag att Erik tycker det är väääldigt jobbigt när jag ligger bredvid och grejar!

Får hoppas att det känns hyffsat bra iallafall, men vet att det här bara är tillfälligt, snart måste jag veta vad jag vill göra med mitt liv. Bläää säger jag :(

Ska strax gå till förskolan. Sista dagen där i dag och jag fick en heldag pga av att en av personalen blev sjuk. Jag ska utnyttja den väl. :)

Ha en bra dag. Kram

H&M is the shit!

Har varit och hämtat två påsar med kläder som jag har beställt från HM. Påsarna innehöll en jacka, ett par skor en träningströja och en topp. Allt passade superbra. ( Ni som är oroliga över mitt shoppande just nu kan jag lugna er med att två av plaggen fanns på REAN) :)

Ska jobba på förskolan i dag. Mellan 12.30-17.30, och i morgon samma tid. Då är det sista dagen jag jobbar där innan jag börjar på SAPA. Känns lite tråkigt att inte få träffa barnen och personalen igen, men jag får väl helt enkelt komma och hälsa på någon dag!

Ska strax ställa mig och skala lite potatis, måste äta lite innan jag går dit.

Ha en bra dag! Kram

Samlar i min ryggsäck!

Hej!

Har haft en toppenhelg på Öland, vädret hade vi också tur med. Det trodde vi ju inte i fredags. Då va det hagel och sol om vartannat.
I dag har jag samlat ihop mer erfarenheter i min ryggsäck. Jag har nämnligen varit vikarie på Tomaslundsskolan. Jag va speciallärare till några i åk 2 och 6. Tycker att det va kul faktiskt!

Har precis ätit jordgubbar med mjölk! Det va mumma! men jag längtar till de svenska gubbarna börjar gro :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila. Det tar på krafterna att vara på träningsläger!

Kram

Härligt härligt härligt!

Ser fram emot helgen då jag och hela laget ska på träningsläger på Öland! Hoppas verkligen att vädret blir lite bättre, vi vill ju ha blå himmel och strålande sol.
Har skrivit en liten packlista. Ska ju inte ha med mig så jättemycket men skriver jag ingen lista så glömmer jag säkert något viktigt, det har hänt förr :)

Har jobbat hela veckan och är troligtvis ledig i morgon om ingen har gått och blivit sjuk. Hinner inte jobba i morgon iallafall :) jag ska tvätta, packa och städa lite.

I kväll ska jag och Erik ha lite myskväll efter att jag har tränat. Han åker ju till Polen i mån eftermiddag för att spela golf. Så vi ses inte förrän på måndag em/kväll. Vi ska äta gott titta på hockeyn och självklart KRAMAS och PUSSAS ;)

Vad ska ni göra i helgen?

Ångest!

Jag måste ju skriva det där förbaskade brevet till utbildningen nu. Sista ansökningsdagen är 1 maj.
Hur svårt kan det va egentligen?! Mycket tydligen. Men jag SKA söka den.

Heja HV, de gjorde precis mål i förlängningen här så snart kommer Erik hem igen!

Sov gott mina vänner!

Pengarna rullar in!

Ja man kan väl säga att det ska bli skönt att få hem en lönespec med ett X antal mer tusen än vad jag har nu. Jag har nämnligen fått visstidsanställning på sapa igen! Samma avdelning samma skift :)
Ska bli så skönt att få fasta tider igen och fast lön! Börjar den 3 maj!

I dag skulle jag och Carro varit på golfbanan men jag blev väckt 6.50 från förskolan och de undarde om jag kunde jobba och självklart ställer jag upp, så vi får ta golfen och en lunch på chili thai i mån istället! Måste ju fira min anställning.

I kväll har vi spelat fotbollsmatch mot Landsbro. Det blev 3-3 som vi är väldigt nöjda med men man känner ju att det va ett betydligt tuffare motstånd än vad vi har spelat mot innan! Men vi är nöjda som sagt.

Nu sitter jag här och firar med lite kaffe och bullar. Ska strax lägga mig i sängen och sova.

Hoppas ni har haft en bra dag, det har iallafall jag!


Golfsäsongen börjar...

... i morgon!

Har tjuvstartat lite med några utslag från rangen men i morgon ska jag börja träna på allvar. Varit på damernas upptaktsmöte i kväll och ser ljust på golfsäsongen 2010 ;)

Annars har jag haft en bra dag ( hör köpt ytterliggare en tröja på HM)

Sov gott!
Kram

SHOPPING!

Hej!

I går kväll satt jag och slösurfade lite och kom in på HM:s sida. Jag fick shoppingsug och köpte en jacka och ett par skor. Jag blir alltid lite osäker när jag köper kläder innan och prova men nu bara gjorde jag det :)


Här är resultatet: 




                                     

Allt kommer i slutet av april! Nu är jag lycklig, tänk att lite kläder kan göra en så glad :)


Blää

Usch, tycker verkligen inte om korv med bröd längre. Blir bara äcklad. Denna gången försökte jag dränka den i mycket senap :)
Ne det dröjer nog länge till innan jag äter en korv igen. 
 



                                            
                                                 Ne, inget för mig!



KK

Håller precis på att göra mig lite kokeköv :) Varit och tränat fotboll och känner mig lite mör i kroppen, tur att det är helg snart så man kan vila upp sig lite.

Vad ska ni göra i helgen?

Jag ska bara kalasa heeela helgen. På lördag ska vi till Eriks bror och på söndag till Eriks farmor. Mellan det ska man väl hinna träffa en och annan vän och kanske ta en fika på vårat kära cecil.
På söndag är det match igen. Sista matchen i smålandscupen, den är mot Skillingaryd, får hoppas att det går vägen i så fall får vi nog spela antingen mot GIF eller Holsby i fortsättningsserien.

Är det något intressant på TV:n i kväll?

Ha en fortsatt skön torsdagskväll!

Mitt hjärta fyller år!

I dag har vi haft lite fördelsedagsfirande, min Erik fyller år i dag. Det började med lite frukost på sängen :)
Sen åkte vi i väg till Maxi och handlade lite till kalasmiddagen, det blev kycklinggryta med kokosmjölk och lime! Hade inget recept att gå efter men det smakade ganska bra ändå.
Hade svärföräldrarna och farmor Iris på besök. Till efterrätt blev det frödinges schwartswaldtårta, men det dög :)

Har tränat fotboll nu i kväll, det gick hyffsat bra förutom att jag snubblade på bollen och fick hela planens grus i mitt vänteröga och skrapsår på knäet men vad gör mig det. Det är bara att resa på sig igen, kan ju inte ligga där och lipa ;)
Nu sitter vi eller mest Erik och tittar på förlängningen i semifinalhockeyn. Hoppas att HV vinner till slut.

I morgon är det jobb igen.. just nu har jag inte så stor lust, men det är bara att bita ihop!
Hoppas ni har haft en bra påskhelg.

Kram

                                               
                                                         Födelsedagsbarnet äter glass i Vejbystand!

Lååååångfredagen!

Denna dagen sägs ju vara den längst på året, iallafall va det så när man va yngre. Man hade ingenting och göra och man längtade bara till att få påskägget med godis i som kom dagen efter.

Men i dag har vi ändå lite saker på schemat! Erik fyller år på måndag och jag har precis köpt en present till honom här på nätet. Hoppas att han blir glad :)
Planerna i dag är väl att först vaxa bilen, kanske inte så jätteroligt men nödvändligt. I eftermiddag ska jag gå på friskis, temat i dag är melodifestivalen och pluspoäng för glammiga kläder. Får öppna garderoben och se om jag hittar något glittrigt, kanske kanske inte!
Efter det så är vi och de andra två bröderna med familj bjudna ut till svärföräldrarna på Storeö. Alltid lika trevligt därute!
I morgon kväll är det party som står på schemat!

Vad ska ni hitta på över påsk?
Kan vi inte starta en tävling, den som äter flest ägg får ett pris.....glöm inte att räkna nu då ;)

GLAD PÅSK


                                  

RSS 2.0