Seg söndag!

I dag har jag inte gjort många knop! Jag har varit trött ända sen jag vaknade och det blir ju inte bättre av att jag ska jobba i natt :( försökte att sova lite innan men fick ingen ro att slappna av, la mig i soffan en stund.
Va med pappa och Erik på östanå värdshus och åt middag. För mig blev det fläskfilé och klyftpotatis.. Alltid lika gott.
Sen va vi ute hos svärföräldrarna en sväng också.

Nu ska jag göra mig en omelett och sätta mig i soffan igen.
Ha en bra söndagskväll och ni... Missa inte ensam mamma söker sen :)

Puss!

Lördag 22.25...

God kväll mina vänner!

Hoppas ni har haft en bra helg än så länge. Min har varit lugn och skön. I går va Hanna och Sofie här och åt tacos och tittade på Idol, alltid lika trevligt att umgås med dom. Carro va förbi en sväng också. Sen kom Erik hem lite rund under fötterna men somnade nästan lika snabbt som han kom in genom dörren :)

I dag va jag och Sara borta på Vallen, där va det utställning för fulla muggar. Föreningen fyller 80 år i år och det firas med dunder och brak. Vi ska t.ex fixa ett skyltfönster som ska visas upp på julskyltningen. Vi plockade på oss lite gröna grejer som vi tänkte visa upp. Det blir nog lyckat.

Ska strax gå och lägga mig bredvid min käraste. Vet ni att vi snart hållt ihop i 3 år och jag är lika kär fortfarande om inte mer, han är för go min lille ERIK 

Puss och go natt!

Lady in red!

Har försökt att hitta ett par walking/löparskor som är snygga att ha både till vardag och träning, föll lite för dom här på www.sportamore.se. Ni som känner mig vet att jag är lite svag för rött :)




                         

Vad tycker ni om dom? Vill gärna ha lite smakråd!

Strax: Emmas medel/kraft på friskis. Förresten trivs verkligen i deras lokaler för allt är ju rött därinne ;)

Puss på er


Ändrade planer!

Helgen som kommer skulle jag och Erik åkt ner till pappa i skåneland, men det blir ändrat. Erik ska ut med sitt jobb på fredag för att avtacka sin chef så pappa kommer hit istället!
Hade sett fram emot att åka ner dit för vi skulle åkt till Köpenhamn på lördagen men får ta det en annan gång. Huvudsaken är ju att jag får träffa pappa ! ♥

Annars har det varit en lugn helg, jobbade över i fredags 14-22 så jag tvingade Erik att städa under den tiden och vet ni vad han gjorde? Han hade dragit ut skärbrädan och skulle ner och torka lite under spisen och reser sig upp och slår brädan mitt i pannan. Värsta jacket. Håkan va här och plåstrade om honom och när jag kom hem hade han en rejäl bula. Jag hade nästan tyckt att han skulle åkt in med det men han sa att det inte va så djupt så jag får väl lita på honom. Tycker iallafall att han kan åka upp till sjukhuset i mån så dom får kolla på det!

Nu ska jag hoppa i sängen, upp kl 5 i morgon, har en underbar fm vecka framför mig ;) men det innebär iallafall att jag får träna hur mycket jag vill på friskisen :)

Kram

101020- Första snön!

I kväll kom den... första snön och det är inte lite heller, ca 7 cm tror jag nästan. Men det är väldigt blaskigt och tror att den kommer att försvinna lika snabbt som den kom. Hösten va ju så fin som vi har haft nu!  
Men man kan omöjligt börja tänka på att julen snart är här ändå, det är v 42 nu. Bara 10 veckor kvar av det här året! OJ!

Nu ska jag hoppa i sängen och läsa min bok som handlar om en tjej som bor i sin bil utanför IKEA och inte betalar för någonting hon gör!

Kram på er

Hmmm

Lördagen blev lite mer fest än vad jag hade planerat! Linda jag och Ida åkte ut Anton där vi skulle spela massa kortspel och självklart skulle vi spela spel där man va tvungen att dricka. Förstår inte varför man alltid ska spela sånt. Släng upp en vanligt hederligt monopol istället! Mycket roligare jag lovar er!
Jag drack iallafall upp min vinflaska sen tog vi taxi in till hotellet där jag träffade Emma och hon gav förslaget att vi skulle shota, en lakrits och en baja päron senare så va jag gladare än vanligt ;)
jag stod iallafall ut tills kl 1.00 då vi gick och köpte en kebabrulle. Jag tror att jag åt upp lite mer än hälften sen vände jag på klacken och gick hem.
Vaknade söndag vid lunchtid ungefär men somnade om och sov till kl 13 :)

Vi va ute och kikade på Fridas och Ronnys nya hus. Det va jättefint och kommer bli ännu bättre när de har fått in lite möbler! Vi bestämde att vi skulle ha tacokväll där snart!
I dag ska jag luncha med Ida och Linda, Linda åker till Egypten i eftermiddag och påbörjar sitt nya jobb som reseledare för Fritidsresor!

Hoppas ni har haft en bra helg och kommer få en bra vecka!

Kram


Fotboll + kladdkaka!

I dag tänkte jag inte va nere på friskis man måste ju vila någon dag också, men det är ju roligt men det får bli en promenad med Linda istället!
Det är ju fotboll i kväll också och den tänkte jag väl se. Jag ska strax göra en kladdkaka ur leilas kokbok som vi kan äta till.

Ska ni se fotbollen?

Kram

Saknar.....

Vill att det ska vara som förr, då hade man alla sina vänner här i Vetlanda och då kunde man bara ringa till en vän och fråga "ska vi va" :) Allt va så enkelt då. Nu är alla så långt borta och då blir det ju självklart lite svårare att träffas så ofta, men ni ska veta att jag uppskattar verkligen de gångerna vi ses! 

Ha en bra lördag!

Kram

Äntligen...

..har jag det i handen, mitt nya Friskiskort!



                         

Premiärpasset i den nya lokalen KANSKE blir i morgon har inte bestämmt mig än. Det känns ju som att det kommer va jättemycket folk. I så fall blir det Emmas skivstångspass.

I dag har jag fikat med Frida och Ida. Frida och hennes sambo har hållt på att bygga hus som dom snart ska få flytta in i. Spännande det ska bli och få se hur det blivit.

Strax: Halv åtta hos mig!


Min trerättersmiddag!

Här kommer resutatet av min middag i går! Titta och njut ;)



                            
                                                  Tigerräkor med avokado och mangosallad


                             
                                               Ryggbiff med potatistoppar och rödvinssås




  
                                        Vaniljpannacotta med varm hallonsås

Det va faktiskt första gången jag gjorde pannacotta och jag va lite orolig på hur den skulle bli men när jag tog första skeden så blev jag helt salig. Det va den godaste jag har ätit och konstistensen va perfekt.
Det är ju inte första och sista gången jag gör pannacotta säger jag ju men tur är ju att man kan variera den i så många olika smaker! :)

I dag har jag och Erik plockat lite här hemma. Ställt ner grejer i förrådet och städat lite på altanen och balkongen så nu är jag redo för all snö som förhoppningsvis kommer i år också!
Kl 16 vankas det middag ute på Storeö!

Ha en skön söndag mina vänner!

fredag!

Hej!

Har suttit hela morgonen och planerat en trerättermiddag som jag tänkte laga till Erik i morgon. Blir inspirerad av tv programmet Halv åtta hos mig så har tagit något litet recept därifrån. Får hoppas att han blir nöjd, ska strax skriva en meny som han kan läsa i morgon på dagen.

Pappa skulle komma förbi en sväng och dricka lite kaffe men han hade fått vänta på gods i nästan 3 timmar så han hade inte tid att stanna till men vi bestämmde att jag och Erik ska åka ner till skåne snart över en helg, Erik är sugen på lite torskfiske, frågan är om jag ska följa med eller inte. Han måste ju få en chans att ta igen i våran interna fisketävling ;)

Ska åka ner på stan sen och fika med Ida och Dajana!

Kram från mig.

RSS 2.0