Vardagslyx!

I dag har jag unnat mig ett besök hos fotfilaren. Hon tog bort allt äckligt runt fötterna och tånaglarna som man får på vinter i strumpor och skor. Speciellt när man tränar handboll i sunkiga träningsskor men nu är det borta så fram med sommarskorna.

Måste börja planera för Eriks kalas som vi ska ha på söndag, han fyller jämt :) Vi ska bjuda hem hans mamma, pappa, farmor, faster och farbror med familj. Vi ska bjuda på mat och efterrätt . Har nästan bestämmt vad vi ska äta. Det blir nog kycklinggryta med ris.

Nu ska jag plocka lite här hemma.

Kram

Slö söndag

Hej på er gott folk.

I dag har jag och Erik inte gjort många knop, kanske berodde på vad som hände i går kväll. Vi hade alkohol och sportkväll här. Jag drack rödvin och Erik drack öl. Hade lite folk här också bl.a kusinen Henrik och mina goa tjejer Emma, Frida och Ida.

Vi satt i mörkret (earth hour) och tittade på Robinson, efter det blev det fotboll. Sverige va duktiga som spelade 0-0 mot Portugal.

I går fick jag också prova på hur det va och gå i skolan igen, jag gjorde nämnligen högskoleprovet. Fasen av svårt de va. Får reda på resultat om ca 4 veckor men kan nog inte hoppas på så mycket. Men skulle nog kunna göra de igen :)
Har hyrt film i kväll, Rallybrudar blev de, så nu ska jag slänga mig i soffan.

Kram

På utflykt :)

Hej!

I dag ska jag följa med Frida och hennes föräldrar upp till Jkpg och Ikea. Jag hade tänkte och köpa ett par turkosa gardiner till vårat tredjerum. Vi måste verkligen få iordning där inne, får panik varje gång jag går in där.

I kväll blir det laddning inför högskoleprovet i mån, jag ska ladda med finalen av Let´s dance och nån god middag.

Ha en bra dag!

Kram från Anna

Strax jobb

Hej.

Kom precis hem från lunchpasset på gymmet. Va ett tag sen jag tränade Bp nu, har ju varit i Malmö och ränt och nu jobbar jag em, så nästa vecka får det bli mycket träningen igen :)

Har precis gjort en liten matlåda också. I dag blev det potatis och fiskgryta med gröna ärtor.. mums :)

Hopp in i duschen sen cykla iväg till jobbet, sista dagen denna veckan sen är det helg :)

Kram


Våffelbjudning!



Hej, i dag är det ju som alla vet våffeldagen. Så jag har bjudit hem Frida på våfflor :)

Vill hälsa till min älskade vän Bea också som fyller år i dag :)


Tjohoooo :)

Besöksrekord!

Det måste ju firas, ja just de det är ju våffeldagen i mån.

Sängdax. Kram på er

God morgon

God morgon.

I dag när jag vaknade så va jag inte lika pigg som i går, men när jag tittade ut och såg att solen sken så blev jag lite gladare. Men det hade kommit mer snö :(

Snart ska jag iväg till min personliga coach. Hennes uppgift är att hjälpa mig vidare efter att jag har blivit uppsagd, t.ex hitta studier eller jobb. I dag ska jag visa mitt CV och gå igenom min vägvisarblankett. Hoppas att vi kommer nån vart.

På lördag så är det dax för högskoleprovet, usch jag har inte förberett mig nånting, lite panik, men men det får gå som det går helt enkelt.

Kram på er

Fyyyyyy f*n

Tycker inte att det är roligt för 5 öre, dessutom så va jag dyngsur i skorna innan jag hade börjat springa. Sprang ju iallafall 2 varv runt sjön:)  Men bara och fortsätta så hoppas jag att konditionen blir bättre. 




Kram  

Ut med löparskorna!

I går bestämde jag mig, jag ska ut och springa i dag! Är inte en sån människa som tycker det är kul och springa men ibland får jag rycket och blir sugen så jag lovade Erik i dag.  
Det blir nog rundan runt kvarndammen nånstans.

Ätit lite frulle nu så snart är det dax, synd bara att man vaknar upp och det är massa snö ute... blääää, jag hatar snön.

I dag ska jag träffa Frida som har varit borta i USA i ett helt år. Ska bli skitkul :)

Kram

Män som hatar kvinnor!

Filmen va riktigt bra!

Känslorna flödade när jag satt där i biostolen. Kan inte förstå hur folk kan göra så, blir bara förbannad.



Laleh på KB

I går kväll va vi på KB i Malmö och tittade på en konsert med Laleh. Hon är så himla underbar på scenen, man ser verkligen att hon tycker det är så kul.
Synd bara att det va en fredag kväll och man hade jobbat hela veckan för jag va riktigt trött vissa stunder :)

I dag ska vi ner på stan och shoppa loss. Har inte tänkt ut nånting än men nått hittar man väl alltid.
I kväll ska vi bjuda mamma på restaurang och bio, har inte kommit på vad vi vill äta än men kanske mexikanskt eller indiskt?
Efter det blir det ett besök på Saga biografen där vi ska se filmen "män som hatar kvinnor" har hört att den ska vara riktigt bra. Typ som beck fast mycket värre, citerat av min vän Carro :)

Vad ska ni hitta på i dag?

Ha det super. Kram




090319

God kväll.

Egentligen ska jag inte sitta här nu för jag måste packa inför helgen, Jag Erik och mamma ska åka ner till Lisa i Malmö och ha en händelserik helg.
I mån ska vi på Lalehs konsert och på lördag ska vi shoppa, gå på bio och äta på restaurang. Vi gav nämnligen det till mamma i julklapp så nu blir det äntligen av.
Ska passa på att träffa pappa med när vi ändå är där. Han bor ju i Landskrona nu, vi träffas ganska ofta men det är inte så ofta jag åker ner dit. Bättring!

Vad ska ni hitta på i helgen?

God natt.

Vila från träning.

Hej.

Har varit och tränat core i dag på Emmas pass. Det är väldigt bra träning för att stärka upp mage och rygg. Men känner att det skulle va skönt med en träningsfri dag så det får de bli på torsdag. Då måste jag packa och plocka lite för vi ska åka till Malmö över helgen.

Pratade med min kära vän Caroline innan, då hade hon och Marcus planerat för en resa i mars/april 2010 och frågade om vi ville följa med. Vore väldigt kul. Thailand och Kina pratades det om? Jaja får se om det blir av.

Nu ska jag äta fil med min hemmagjorda müsli som jag gjorde innan i dag. Efter det blir det nog sängen och min bok.

God natt på er.

Semi!





HV blååå e dom bästa, heja heja heja HV!

Vilken dramatik det blev i slutet. Jag som trodde det va klart när det stog 3-0, men i sport kan ju som sagt allting hända.


Vad tror ni?

Kommer HV att vinna i kväll och gå till semi!? Ska hoppa in i duschen sen sätta mig i soffan och heja.

Ha en bra måndagskväll

bakat.

Har precis bakat en rulltårta med jordgubbssylt. Vad snabbt det gick, tog typ 15 min. Smidigt om man ska bjuda på fika nån gång. Gott och göra en rulltårtsbakelse med grädde och bär på toppen. Mums.



Ska strax iväg och träna Body pump, nya kvartalspasset i dag, ska bli spännande.

Ha en bra söndag

Kram

..................

Och Grattis HV, det va lika spännande där ju.

I love Opera!

Nu såhär efteråt tycker jag verkligen att rätt låt vann, den är ju SKITBRA :) Men spännande va de,  jag och Erik satt och räknade på fingrarna när de sista poängen skulle ges ut.

Men vill bara säga GRATTIS Malena! Lycka till i Moskva.


Vem vinner ikväll?

Det är min stora fråga! Både i hockeyn och melodifestivalen, Sitter nu och väntar på att sudden ska börja.



Inredningstips!

Hej!

Ligger här i soffan nu och vilar efter en dag på mässa. Har varit på bomässa i Jkpg. Det va många intressanta montrar med blommor och inredning.

Våran kära blomsterhandel här i stan hade en monter också och självklart ska man ju stödja så jag köpte en diskmedelspump från märket cult.







På scenen va det också många intressanta föreläsare som t.ex Matte och Willy från bygglov och de "berömda" designarna Simon & Tomas, och av dom fick jag små tips och idéer.





Skinande rent!

Håller på och städar toan, och gnor som bara den. Den blir finfin :)


Otursdag...igen

I mån är det FREDAGEN DEN 13:E igen, förra gången den dagen var så backade jag ju in med bilen i en annan bil och fick lite skrapsår på den. Hoppas att jag klarar mig från otur i mån :)

Ser fram emot helgen. Imån ska vi ju ha avslutningsfest med handbollen, äta lite gott, leka lekar och umgås. Vi är ett härligt gäng faktiskt. 
På lördag ska jag, Lisa, morfar och hans Carin åka till Jkpg på bomässa, va ju för inte så längesen på mässa i Gbg och tyckte det va väldans trevligt och nu ska jag på mässa igen, tackar jag inte nej till. 
Design Simon&Tomas kommer dit, Sommartorps-Ernst och bygglovsmatte kommer dit och visar deras kunskaper, ska bli intressant. 

Söndag blir nog en lugn dag, har inte kommit på vad vi ska göra den dagen än.

I dag har jag tränat BP, va så längesen jag tränade det nu och på lördag kör vi det nya kvartalspasset, men kan ju tyvärr inte gå då så på måndag blir det nytt. Ser jag fram emot.

Ha det underbart





 

Välkomstdrink!

Någon som har något bra förslag på välkomstdrink? Vi ska ha avslutningsfest med handbollen på fredag och jag ska stå för drickan :) men tror ändå det blir en hallonbål, det går alltid ner :)




Nu ska det räknas steg!

Köpte en stegräknare i dag genom jobbet, kunde va med i en tävling också där man kunde vinna lite priser om man gick x antal steg i månaden. Har alltid tänkt att köpa en men har aldrig blivit av.




Undra egentligen hur många steg man går en normal dag. Det stog att man ska gå minst 7000 men det tror jag verkligen att man går fler. Det återstår att se!





Sängdax!

Min STORA kärlek!

I kväll blev det filmkväll, och den här visades!





Dålig uppdatering

Hej!

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera mitt liv här, men men det är sånt ni får leva med.
Ligger här i soffan nu och tittar på melodifestivalen-andra chansen. tycker att alla låtar är ganska bra denna gången. Vi får se vilken som vinner.

Va ute med jobbet i går. Först va det förfest ute i bäckseda, sen åkte vi till bowlinghallen. Det va faktiskt kul och spela i går, brukar oftast räcka med en serie för mig annars. Efter det blev det grillebuffé. Det va riktigt gott. Sen vid tolvtiden så gick några av oss vidare till hotellet.
Så i dag har jag varit ganska slö. Låg i soffan och sov medans Erik tittade på HV.

I mån bär det i väg till mönsterås för att spela sista matchen för säsongen. Vinner vi i mån så har vi garanterat andra platsen.

Ha en bra kväll.

Personlig assistent!

Har blivit personlig assistent åt min pojkvän som har gjort en knäoperation. Så nu får jag koka kaffe, göra frukost och hämta ditt och datt, men tycker ändå att det är lite roligt och han är så söt när han hoppar runt på sina kryckor.

Fick min dom i går och förresten, har nu blivit varslad och får jobba fram till 5 juni, sen ska jag ha lååång semster. Iallafall juni, juli och augusti.

Har funderat på att jag kanske skulle ta och plugga till sjuksköterska? tror att det är ett spännande yrke och tycker om att ta hand och jobba med människor. Jag får helt enkelt fortsätta att fundera på min framtid.







Vad ska jag hitta på i dag då? Jag och Erik har varit en sväng på stan, lunchat och kollat lite i affärer. Köpte också en present till min pappa som fyller år på fredag. Då blir det kalas.

Träna body pump i kväll kanske?

Ha det fint. Kram

090301

Besöksrekord!

En sammanfattnig av helgen!

Hej.

Har varit lite dålig på att uppdatera min blogg nu på senaste men det kan förklaras med att jag har varit i Göteborg på besök hos min friend Viktoria. Vi har hittat på mycket roligt.
T.ex varit på wellnessmässa där man fick prova på olika behandlingar, vinna sparesor, gå på föreläsningar och få massa bra tips om hur man ska må väl helt enkelt.
Om ni är mer intresserade så kan ni gå in på www.wellnessmassan.se
Tycker det va en mycket givande mässa.

På kvällen så hade vi planerat för lite utgång så då kom Hanna Nicklasson till oss också och vi satt och tjötade ;) och drack vin, mycket trevligt. Sen gick vi till biljardhallen och spelade en sväng sen bar det av mot sticky fingers. Roligt ställe. Men efter kl 2 så blev jag så trött så jag nästan somnade stående så då gick vi hem.

Söndagen tillbringade vi i sängen och soffan. Sov ganska länge sen hade Vickan turen att hon skulle börja jobba kl 15 så då åkte jag ut till Hanna i Partille och där slappade vi hela kvällen.

Har haft en rolig och händelserik helg, kul att vara i storstaden ibland, men som gamla ordspråket lyder "Borta bra men hemma bäst" och det stämmer verkligen.

Nu ska jag göra lite lunch. I dag blir det lax med citronsås och pressad potatis.
Skjutsade Erik till Eksjö sjukhus innan förrsten, han ska göra titthålsoperation i dag. Han har haft så ont i knäna nu ett tag så hoppas verkligen dom hittar vad som är fel.

Fika kl 16 sen blir det dubbelpass innehållande Box på gymmet och sen handbollsträning.

Kram


RSS 2.0