Sprutor dit och sprutor hit!

I dag har det varit en spännande dag i skolan. Vi har haft provtagningar! Vi har provat att ta insulinspruta i våra egna magar! Vi har även tagit kapillärprover och venprover.. fast det va på en docka som tur var!
Det är sånt här jag har längtat efter att få göra och ser verkligen fram emot praktiken på Eksjö sjukhus förhoppningsvis! 



       


Pratade nyss med in vän Caroline som kommer hit en sväng!
I kväll ska jag träna tjejerna i handboll igen och efter det blir det nog slapp i soffan!
Ett bra program är i dag på tv om ni sett det.. Mot alla odds! Handlar om 10 personer som ska gå ca 8 mil genom Afrika.. men alla har någon form av funktionsnedsättning.. Spännande och se hur det slutar!

I helgen är det sista revyföreställningarna också! Så på lördag är det fest igen.. men en kort sådan för mig.. Jag ska till Värnamo på söndag på handboll! Då gäller det att vara pigg!

Hoppas ni får en bra vecka!
Kram

Måndag....igen!

Måndagens stora nyhet! Min pappa har skaffat facebook. Trodde han nästan va den sista som skulle skaffa det men min mamma ligger nog högst upp på den listan. Lite roligt iallafall att han hänger med i nymoderniheterna! Kan han ju ha lite extra koll på mig också :)

Den här måndagen är nog allt som vanligt. Varit i skolan och lärt oss sätta kateter på plastdockor i dag! De i klassrummet mittemot undrade nog vad vi höll på med.. Hahaha..
Har pluggat lite på provet som vi har på torsdag sen vankas det långhelg.. mumsigt.. Jag ska upp till revyn en sväng på fredag och ni som inte har sett den, köp biljetter! Den är värd att se!

Jag och Erik ska åka och veckohandla lite nu sen ska jag titta på när han spelar hockeybockey i kväll, de vann deras match i går och hoppas på vinst i dag också!
Annars är veckan som vanligt, träning varvat med plugg och lite tv-tittande ;)

Kram på er


Ledig onsdag!

Hej mina vänner!

Allt bra därute? Jag mår super.. varit och tränat det nya medel/kraft-passet på friskis! Det var jobbigt den här gången men fullt lika kul. Det är där jag kommer hänga på tisdagskvällarna framöver!
Tycker jag har kommit igång bra med min träning.. kör ca 2 BP pass i veckan, 2 CXWorks, ett friskispass varvat med promenader.. och tycker faktiskt att det ger resultat så beach 2012 här kommer jag ;)

Har börjar planera min sommar lite också.. skrev färdig ett brev som jag ska skicka till två ställen där jag ska söka sommarjobb. Jag informerar mer när jag vet nått.
I morgon är min lediga dag i veckan och den ska jag spendera med mina böcker, promenadskorna och mina vänner! Får se om det blir årets första semla också kanske?

Och snart är ju helgen här igen..... på fredag kväll ska jag mysa i soffan på Ängsgränd! 

                         

Back on track!

I dag har vi kommit tillbaka till rutinerna igen! Skolan börjar, tider att passa, storhandling på schemat, regelbunden träning!
Känns som jag har vänt på dygnet de sista dagarna men nu får det bli ordning på det hela!

I dag har vi bara regestrering så börjar kl 13 i dag! Skönt med lite sovmorgon ;)

Hoppas ni har haft ett bra jullov ni som har möjlighet till ett sådant :) Just nu är jag trött på allt vad jul heter och försöker döda min julblommor så jag kan ta in nya fräscha blommor i vårt hem! Vill också att våren ska komma men det är ju först nu som det ser ut till att bli någon vinter.. jaja.. Inget man kan styra över!
Nu ska jag hoppa in i duschen..

Ha en bra dag min vänner! 



                                 

                                   Bjuder på en bild från i somras när jag badade i ett akvarium ;)

Premiär!

I går var det premiär på Vetlandarevyn och en hejdundrandes fest efteråt med mat, musiktävling och en lååång natt!... vi höll på till 6.30 :) På vägen hem så gick vi in till alla morgonpigga kaffesurplare på stjärnan och köpte oss två frukostmackor! Mums va det när vi vaknade igen sådär 12-tiden!
Men det va en lyckad start på detta äventyr.. eller mest Eriks som hjälper till som scenarbetare i år!
Det är ett härligt gäng och kände mig hemma direkt ;)

Nu ska jag fortsätta att slappa i soffan!
Kram


Mmmmmumsfillibabba!

Har äntligen hittat recept på denna tuppkaka, har väl inte vart så svårt att hitta iofs men när jag satt hemma hos mamma och kollade igen hennes receptbok så ploppade det upp.
Så i kväll har jag bakat den och den blev oooemotståndligt god ;) 



                                       



Kan också visa vad jag fick för snyggt i julklapp av min Erik!



                                       


Visst är det snyggt? Allt kommer från märket jellybean... Detta är något jag kommer anväda flitigt till sommaren!

Va ute och sprang en sväng med Hanna i dag på förmiddagen.. men guud vad det tog emot, jobbigare än på länge men det kanske har sin förklaring att vi började med tjustkullebackens topp! :) Har också varit på Cx Work:s.. en riktig genomkörare för magen rumpa och rygg! Har ni inte testat så gör de!

Snart börjar skolan igen! Känns ganska skönt för jag börjar känna mig hyffsat rastlös nu.. så därför jag ska åka till bäckseda och städa ett hus i morgon!

Kram på er

RSS 2.0