fest i böleskogen!

I dag skulle jag och Hanna ut till myresjö för lite modevisning/party men hennes febertermometer visade 37+ så jag får ta med mig syrran istället!
Det bjuds på mingelbuffé, affärernas vårnyheter och lite pub/fest efter! Kommer bli en kul kväll och mycket blandat folk tror jag men det är bara sånt jag tycker är roligt.. Tror det är ett åldersspann på 25-70 år!!

I morgon ska vi ha premiär med vårt fotbollsspel som vi har fixat ihop. Vi är ett gäng "gamla" fotbollsspelare som lagt skorna på hyllan som ska träffas och latch lite boll när vi har lust och i morgon tänkte vi köra premiär.. Hoppas vi blir många!

vad ska ni hitta på i kväll?
Kram från mig...



                            


Gött!

Sista provet för denna kursen är avklarat! Och jag fick VG!
Har varit en rolig kurs! 

Lärt mig om....

* hur uppväxtmiljön kring barn formar deras liv till vad de senare blir och varför det blir som det blir
* Historien bakom äldrevården och de med funktionsnedsättning
* Synen på utvecklingsstörning

* Hur vi tänker om åldrandet

Vi har även haft många roliga föreläsningar och studiebesök bl.a varit på rättegång och haft en alkohol och drog terapeut hos oss.
Den här kursen har läst mig ännu mer att respektera alla människor och förstår att alla är olika!

Nu ser jag fram emot 4 veckors praktik som jag ska ha på ett gruppboende för psykiskt sjuka.

I kväll ska jag träffa Carro som jag inte sett på ett tag! Vi ska ätta kvällis och snacka lite..
Ha en bra dag!

lööödag!

Dagen började med en genomkörare för kroppen 30 minuters CX och I lööv it! Skitbra träning för mage,rygg,axlar och ruumpa och lite ben! Effektivt är det också.. tar ju trots alt bara 30!

Sedan va vi nere på stan, jag köpte en tröja på HM och en liten blomma som vi ska ta med oss till kalaset i em. Eriks bror fyller 40 år och det ska vi fira med dunder och brak.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på till kvällen! Antingen hör Hanna av sig och det blir utgång eller så kör vi melodifestivalkväll i soffan?

Vad ska ni hitta på? Kram

Söndag!

I dag tog vi en sovmorgon som var väldigt skönt.. Erik är inne i en tröttperiod nu. Han somnar tidigt på kvällarna och sover länge på morgonen?! Kanske kan skylla på hans influensa som han hade för nån vecka sen som ligger i?

I dag ska vi åka till Eriks farmor och hälsa på en stund.. Efter det tar vi bilen och styr till Eksjö. Det är handbollsderby i damhandbollen Eksjö-Sävsjö.. Har inte sett någon match i år så detta får bli den första och sista. Kommer bli kul!

Vad ska ni hitta på en söndag som denna?

Kram

RSS 2.0