Bakdag!

God kväll!

Hur mår ni där ute? Just nu mår jag prima men har haft lite huvudvärk de senaste dagarna men när jag har fått lite kaffe i mig så har värken nästan försvunnit, tror att kaffeberoendet börjar smyga sig på och det är nått som jag faktiskt verkligen inte vill ha!

I går var jag i Eksjö på förmiddagen på rättegång. Fallet var olyckan i somras. Har aldrig varit på en rättegång innan så tänkte att det skulle vara lite intressant men det blev förstås lite känsloladdat när de skadade skulle berätta hur det hade gått till och när mamma skulle vittna, ingen rolig sits inte. Blir bara så himla förbannad på den jäkla kärringen som körde bilen. Virrigare person får man ju leta efter. Hoppas bara att hon får det fängelsestraff som hon förtjänar!

I dag har jag jobbat. Dom är så söta alla barnen, det är ganska kul nu också för äntligen har nästan alla barnen lärt sig vad jag heter, det tyder ju på att jag har varit där ganska längre förstås. Känner mig uppskattad!
I morgon har jag inget jobb så då har jag planerat en bakdag. Tänkte baka bröd, kanelbullar och kladdakaka i form. Skönt att ha lite att bjuda på när man får fikagäster (händer ju inte så speciellt ofta men ibland så) :)

Kl 20.00 ska jag iväg och träna friskis! Så nu tänkte jag byta om till mina träningskläder.

Ha en trevlig kväll allihop!
Kram


Söndagsåkning!

Nu tror väl ni att jag har varit ute och åkt skridskor eller något sådant men nej nej så är inte fallet! Erik och jag har åkt runt i byn och tittat på massa hus. Man blir ju allt lite sugen på att ta tag i hammaren och bygga något eget, men det lär nog dröja ett tag till iallafall.
Jag va förresten inne på hemnet.se innan och kikade lite också. Sökte mig till Stockholm och de fina kvartererna som Danderyd, Lidingö och Ekerö, den dyraste villan/herrgården jag upptäckte i dag kostade 20 000 000 kr!! ja dom rika dom kan om man säger så.

Just nu håller jag på att laga mat. I dag blir det potatismos och ungsstekt falukorv. Måste nog säga att det är en av mina favvorätter faktiskt. Supernice :)

I kväll blir det träning med F&S, och självklart söndagsfilmen med Johan Falk! 




                                        
                                                 Ser det inte läckert ut ;)

Fredagstankar

Jaha då va det dax igen. Ska utföra ett Body Pump pass i eftermiddag, har inte tränat det sen i oktober typ så det är ju bara att förvänta sig träningsvärk i mån. Men det kommer bli himla gött :)
Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Har haft jobb varje dag så har inte hunnit så mycket mer än jobb och träning. Kanske skulle ta tag i jobbsökandet lite nu nästa vecka eftersom jag är ledig.

I kväll är det handboll och måstematch. Hoppas verkligen att dom vinner annars va det ett kort EM för herrarna i år!

Har fått ett middagstips för i kväll som jag tror är ett säkert kort. Kan lägga upp receptet på det i morgon om ni är intresserade.

Ha en skön fredagskväll

Sport på TV

Jag brukar knappt aldrig se på sport på TV men i kväll vankas det ju match med herrlandslaget i handboll och det är ju alltid intressant. Vi har ingen träning i kväll pga av att våran tränare är sjuk så det va ju både bra och dåligt på samma gång för då kan man ju som sagt se matchen i kväll!

För att inte missa någon träningstillfälle i dag ;) så ska jag i väg och träna friskis kl 16. Har precis ätit mellis bestående av fruktsallad och glass så då passar det perfekt med lite träning om en stund. 

Och till grabbarna säger jag LYCKA TILL!

                             


Happy up here!

Vet ni! I kväll är jag lyckligare än vanligt för jag har fått i mig 10 bitar SUSHI. Det är ju sååå himla gott. Det är verkligen något som man kan bli så grymt sugen på och bara måste ha. Just så va det i dag!

Sen vill jag passa på att gratulera Sara och Daniel för deras lille Wille de fick i dag! Grattis grattis!




                               

God natt mina vänner!

Slog mitt lilla huvud!

I går på matchen hade vi riktigt otur på skadefronten. det börjar med att våran målvakt Gry räddar en boll med foten och stukar till den så då får vi släng in Ida i mål, men det går ju alltid bra när hon gör en och annan fantomräddning ;)
Efter ca 10 minuter så är vi i anfall och då satsar jag på en spelare och hon slänger runt mig så att jag smäller i bakhuvudet ganska rejält. Jag får inte så jätteont i huvudet just då men ser lite sämre så jag spelar första halvlek ut sen bestämde vi att jag skulle sitta på bänken i andra. Men fler och fler skader kommer så jag spelar väl de sista 15 minuterna i andra med. Men det slutar med förlust för våran del men jag skyller på oturen i det läget. Hade vi haft alla våra spelare med och vi hade fått vara hela så hade vi kunnat ta dom, det gjorde vi ju förra match. Så jäkla bra är dom inte!

På hemvägen så smög sig illamåendet och huvudvärken på men som tur va så va det inte så illa så jag spydde. Men i dag är jag hemma från jobbet och vilar mig iallafall. Kanske inte är så fel.
Läste nyss på internet att man ska åka till sjukhuset och kolla så att man inte har fått en blödning, får se om vi
åker in sen.

Kram så länge

The ring!

När vi ändå är inne på det här med shopping så letar jag efter en ring. Använder aldrig det men hittar jag den rätta så kan det ju inte va fel och ha på fingret! Jag håller på och kikar lite överallt efter nått kul men snart så sitter den nog där på ringfingret :) 

I dag har jag jobbat, slutade kl 13. Skönt med en kort dag. Ska åka i väg till anderstorp sen och spela match. Känns inte som att vi är så där jätteföberedda för detta vi har tränat en träning tillsammans efter jul. Men jaja, det får helt enkelt gå som det går.  

Vad ska ni hitta på i kväll?


Shoppinglycka!

Varför blir man så himla glad när man bara har fått köpa på sig några klädesplagg?!
Jag va iallafall nere på stan innan och kikade in hos Emma på hem&vila, jag kom därifrån med 5 plagg :) Det bästa av allt var att det va rea!
Efter det gick jag in på HM och där hittade jag designunderkläder till väldigt bra priser (50% rea) så där fyndade jag också lite.
Dessutom ringde dom från förskolan innan och erbjöd mig jobb i två veckar framåt så det tackar jag inte nej till, det var lite därför jag köpa det på HM också bara för att jag hade fått jobb :)

Nu ska ni få frossa i mina fynd.

Ha det super!

                                   

                                    


                                   

De va de!

Hej!

Håller på och städar ut julen! Så himla skönt. Nu vill jag inte se en tomte mer, för jag vill ha sommar och sol och koskit i hagen :) Varför är man aldrig nöjd, när det är sommar längtar man till vintern och tvärtom. Fast jag måste nog erkänna att jag är en sommarmännsika ändå. Jag föddes ju mitt i sommarn så det är väl inte så konstigt :)

I går va det lite fest, men det dröjer nog länge till innan jag går till hotellet igen. Sa jag förra gången jag va ute också men alltid samma folk. Ne tacka vet jag sommarhalvåret ( nu kom det igen ) då man kan gå och sätta sig på verandan och äta lite gott och dricka en och annan kall!  

Förresten såg ni Let´s dance i fredags? Jag såg bara lite i slutet för pappa va här och då måste man titta på på spåret istället, men lika trevligt det programmet, speciellt när det är några roliga som tävlar. Men åter till 4:an. När jag såg byggWille dansa så höll jag på att dööö av skratt. Han är ju för skön. Sina spankningar på rumpan va ju ändå bäst. Ja herregud!

Ne nu ska jag strax börja med maten sen vankas den sista julgympan på friskis kl 17.

Ta hand om er!


1 årsjubileum!

Grattis bloggen! I dag fyller du 1 år. Hoppas du har fått något vettigt ur mig på dessa 12 månader. Ska fortsätta att blogga tills jag har intresset uppe!

I går va det trettondagsafton, den firade vi genom att hyra en film och köpa en påse godis. Tror aldrig att jag har hittat på något på den dagen men det är ju skönt att man är ledig sådär mitt i veckan iallafall. Nu jobbar man två dagar sen är det helg igen! Pappa kommer hit i helgen och så är det KM också. Ska försöka hinna med så mycket som bara är möjligt.

Ha det super så hörs vi snart igen! Kram

Fiskelycka!

När vi kom dit i dag på morgonen så hade Erik och johan redan fått upp 2 gäddor! Därfter kom napp efter napp. Det slutade med 3 gäddor och två abborrar!
Själv så va jag inte så delaktig i fiskeriet. Jag stog mest och tjabbade med mina kära svägerskor och drack kaffe och åt bullar. Men det har varit en riktigt härlig dag. Solen är ju underbar!

Vad ska vi mer hitta på i dag? Erik är och jobbar nu men sen får vi väl ta och hitta på något. Tror jag ska träna friskis kl 17. Lite mat behövs väl också kanske. Funderar på om man ska börja komma in lite i vardagen igen och göra matsedel och veckohandla. Allt blir så mycket smidigare då när man redan har allt planerat!
Ska försöka klura ihop en liten matsedel nu tror jag.

Kram på er sålänge

Välkommen 2010!

Har kommit tillbaka till verkligheten nu efter ett riktigt party på nyårsafton. Säger ingen mer ;)

I dag har vi haft en trevlig dag med julgympa med hela Eriks släkt! Nicke körde  sitt pass men måste erkänna att jag va tvungen att ta några fler vattenpauser än jag brukar göra, vad denna alkohol kan ställa till med.
När vi va klara så bjöds det på soppa hemma hos farbror Björn med fru!
Vi har också smidigt några planer inför morgondagen, så i morgon ska vi ut till Storeö och fiska och grilla korv! Kommer få en mysig dag känner jag på mig. Mer info om fiskelyckan får ni i morgon.

God natt och sov gott


RSS 2.0