Oops!

I går va vi i skidbacken några timmar! Vi åker ju upp till Sälen på torsdag och vi tänkte att det är väl bäst att ha åkt några ggr innan vi kommer till dom riktigt backarna:) Men som alltid när man ska åka så måste det ju hända något när man åker lift och visst så gjorde det ju de i går också :)
Jag och Erik skulle åka upp i liften och precis innan vi ska hoppa av så är det en liten kulle, tror ni inte att dom stannar liften då så står vi där i ca 30 sek sen kör den igång igen och PANG!! hela grejen man lutar/sitter på går av och vi ner i snön och glidandes bakåt! Men som tur va så fick vi snabbt fäste igen och kom ut i backen.
Det stog en man precis framför oss när det hände och han frågade om vi va för tunga.. Hahahaha!
Ja det va ganska roligt faktiskt och frågan är hur det såg ut. Det hör till skidåkningen!
Annars gick det väl hyffsat men med lite träning så kommer det nog gå ännu bättre. Men guud va brant det är ända uppifrån, det tar nog ett tag innan jag åker därifrån igen!

Snart är det jobb igen men jobbar ju bara 3 dagar denna veckan!
Har hunnit med ett pass på gymmet i dag också, jag sprang 20 min sen körde jag lite rygg, biceps, triceps och mage. Får räcka för i dag!

Hoppas ni får en bra vecka.
Kram från MIG


Onsdagkväll!

God kväll mina vänner!

Hoppas att ni mår bra, jag mår prima trots att jag ska åka och jobba snart. Erik är i väg i Växjö för att titta på hockey så jag är gräsänka i kväll, kan vara rätt skönt ibland också ;) har tränat BP och ätit pasta med räksås.. mumma!

Snart är det helg igen, då ska vi gå på Revyn och äta middag på Chili Thai. En liten tradition som vi har.
Vad ska ni hitta på i helgen?

Kram

Tandådalen!

I går bokade vi en skidresa till Tandådalen....Erik har hjälpt hans bror så mycket med att renovera huset så då ville han ge någonting tillbaka så han har bjudit oss upp dit för att åka skidor :)
Det blir en weekend och det ska bli skitkul. Jag som har stått på ett par skidor en gång i mitt liv ska försöka att åka i alla dom där backarna men ska nog börja med väggen ändå (svart backe) ;)
I värsta fall får jag väl hänga på after skin!  
Den 3 februari åker vi.. Jag Erik Magnus och Felicia!

I dag har jag jobbat men i kväll ska jag bara ta det superlugnt och ligga och slöa i soffan till handbollen.. Kom igen nu Sverige.
Men lite nytta ska jag göra innan. På menyn i dag står det köttfärs och rotfruktsoppa och till de ska jag baka ett jättegott och smidigt knäckebröd!
Efter det ska jag göra en kladdkaka till i kväll :)

Ha en härlig torsdagskväll! I morgon är det fredag igen.....Jippie!

Kram

Premiär!!

I dag börjar det igen SOLSIDAN. Tror nästan hela Sverige ser fram emot detta. Så vad ni än gör...missa inte kl 20 på fyran!

I dag har vi tagit det hyffsat lugnt. Gick upp kl 10 ungefär sen började vi städa och snart ska jag gå och träna och Erik pysslar lite :) han målar om en byrå/hylla typ.. hoppas det blir bra, blir vitt iallafall ;)


Kram på er

Spritter i kroppen!

Jag vill också dansa!! När jag tittade på let´s dance i kväll så blev jag avis! Vill också dansa så som dom gör, jag ska ju iofs börja dansa lite smått snart, jag ska börja på ZUMBA :). Har varit en gång och tyckte det va skitkul så nu ska jag gå en kurs på 7 ggr.
Ibland tänker jag att man inte skulle börjat med bollsporterna och istället fortsätta på gympan som jag gick på en sväng som barn. Men det är klart handbollen och fotbollen har gett mig mycket roligt också!
Jag får väl helt enkelt ringa till Tv 4 nästa säsong och fråga om jag får ställa upp ;) 


                        
                                       Ett försök till dans för ca 2 år sen :)

Kram på er

Vääärme!

Vill att våren ska komma snart. Jag veta att vi bara är i mitten av januari och vi kan ha snö minst 2 månader till men det känns som det har varit vinter hur länge som helst.
Jag och Erik funderar på att ta en sista-minuten i slutet av maj! Skulle inte sitta fel med lite försommar innan den riktigt svenska sommaren kommer :)

I går plockade jag undan julsakerna och va skönt de va men nu är det ett helt år innan vi får ta upp dom igen. Julen är över snabbt tycker ja.
Men nu vill man ju göra om och få in lite nytt och vårfräscht i lägenheten igen. Jag ska nog allt ringa till våran hyresvärd och fråga om tapetseringen ;)

Jag ska träna BP i dag och nu va det ett tag sen igen. Kommer nog ha lite träningsvärk i morgon. Ska bli skönt att börja helgen med!

Kram på er

Happy!

Nu är jag lycklig igen! Jag har shoppat loss på HM shop online! Blev både lite reafynd och nyinkommet! Allt kommer redan nästa vecka så jag behöver inte vänta länge denna gången.

Har goda nyheter från jobbet också, jag får fast den 1 februari så det känns skönt. Har jag iallafall något att falla tillbaka på om jag bestämmer mig för att plugga någon gång i framtiden!

Ska förbereda mig för att snart gå till jobbet, vet ni vad jag ska göra på fredag? En av mina jobbarkompisar har fått en liten tjej som snart är 1 månad, och vi ska åka ut och hälsa på henne! Så söta är dom små. Ska bli roligt!

Ha en bra dag!

Måndag fm.

Jaha då va det måndag igen och veckorna börjar rulla på som vanligt. Nu vill man ju bara ha semester!
Vi pratade lite löst om semestern i går och vi pratade om att åka runt i skåne. Åka längst med Österlen och stanna till lite där vi känner för sen avsluta upp hos pappa i Landskrona och va några nätter där också.
Annars hade det varit skönt att åka utomlands i maj också :)

Har ni planerat något inför sommaren än?

Kram

Trettondagsafton!

Hej min vänner!

Hur är det med er? Sorry att jag inte är så uppdaterande men har nog så kallad bloggtorka för tillfället ;)
Hur ska ni fira aftonen då? Jag och Erik ska äta köpemat och jag tänkte göra en marängswish till efterrätt sen ska vi titta på TV. Någon som vet någon bra film i kväll?

Jag vill gå på P3 Guld i Göteborg den 22:a januari men någon som vet om biljetterna är slut? Jag får helt enkelt ringa och kolla.

Ha en bra kväll! Kram

Nyårsdagen!

Ärligt talat, är inte 1 januari årets tråkigaste dag!? Iallafall i år. Finns ju ingenting att göra. Är det inte bättre man firar nya året med att ha massa affärer och annat öppet istället?
Så känner jag just nu iallafall :)

Jaja, Hade en bra kväll i går trots allt. God mat och gott sällskap!

2011- ja vad har det att erbjuda?! Det är bara att vänta och se.

Kram och hej

RSS 2.0