Good Juuul!

God jul kära vänner.. Hoppas ni har haft en mysig och go högtid! Själv firade vi bara två dagar vi, 23:e och julafton! Juldagen hade vi slappdag med sovmorgon och promenad. Kvällen bjöd på lite party ute i Sjövik som slutade med utgång till hotellet.

Fick ni något fint i julklapp då? Jag fick massa fint t.ex grejer från jelly bean, en glassmaskin, öronhängen och pengar!

I dag har Hanna och jag varit nere på mellandagsrean. Jag köpte en bh, en t-shrit, linne och ett halsband! Billigt va det också :)
Erik är uppe på Withalaskolan och revyrep. Han ska vara scenarbetare i år och övandet har börjat med stora steg. Ska bli spännande och se honom på scen framöver.
Nyårsafton ska vi fira med ca 7 par till. Vi ska ha en liten innebandy turnering på dagen sen blir det plockmat och lekar på kvällen i väntan på det nya året!

Mitt nyårslöfte i år kan ju vara att skriva mer på min blogg men också att vara mer hälsosam ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan igen!
Kram på er

juuuuullooooov!

Äntligen färdig med alla prov och inlämningar för den här terminen! Är riktigt nöjd med vad jag åstadkommit :)
Jag är värd ett jullov!

Sitter just nu och slevar i mig lite stroganoff och vitkålssallad. I eftermiddag bär det av till skåne och pappa och Rosa! De ska byta lägenhet så vi ska hjälpa dom att bära lite kartonger. Vi ses inte innan jul heller så vi ska nog ha lite lilljul också :) Om jag får bestämma!
Musikhjälpen är ju igång nu! Jag har inte skänkt några pengar ännu men jag ska önska en låt när jag kommer på en riktigt bra en :) Förra året spelade de ju min och sa min hälsning på radion! Rooligt!
Har varit och kört CX i dag! Börjar komma in i det nu och känner att det verkligen tar, bra träning det därra ;)

Nu ska jag äta färdigt men ha en bra helg min vänner!

Kram

Julklappar..........

julens stooora mysterium = vad ska man önska sig i julklapp och vad ska man köpa till de andra?
Som tur är så har de flesta jag ska köpa till sagt något vad de önskar sig men jag då! Jag kommer inte på så mycket i år. Bara lite småssaker, jag får väl helt enkelt önska mig pengar och köpa det jag behöver när jag kommer på!

Har ni sett ute, snön har kommit i natt :) hoppas den får ligga kvar nu till jul! Alla drömmer väl om en vit jul?

Har börjat skolan nu igen, tycker det är skönt att vara tillbaka igen och få lära sig massa nya saker, två prov återstår sen har vi redan gjort 1 termin! Sedan får vi ett välbehövligt jullov!




                              

På fredag ska vi bjuda hem vårt kryssningsgäng så ska vi ha lite glöggmys!

Kram från mig

RSS 2.0