bryter inga regler

Varje söndag så brukar jag och Erik ligga framför tv4+ och titta på "Vad blir det för mat?" med Per Morberg, och så också i kväll även att vi har semester.

Det har varit en ganska händelserik helg, det har varit festival i Helsingborg så vi har varit därinne varje kväll och ätit massa god mat, gått på konserter och blivit blöta av allt regn :)
I går när vi precis hade ställt oss för att titta på Svenska akademien så öppnade sig himlen, det bara öste ner och vi blev dyngsura men vi blev inte så sura för det för bra musik hade vi ju.

I dag har vi tagit en låång sovmorgon, jag har nog inte sovit så länge på? ja det är nog nästan ett halvår men skönt va de :)
Efter frukosten så tog vi bilen ut på vägarna för att leta efter Flinkmans café, ni vet han den tjocke som är med i After dark. Vi hade inte nån som helst aning vart det låg men vi svängde lite höger och lite vänster och vips så bara va det där :)
Det låg väldigt fint med en fin utsikt, Vi fikade lite och kollade på loppmarkanden som dom hade, tyvärr så va inte boden öppen med alla hans scenkläder, det va lite tråkigt annars kanske man hade köpt sig en snygg klänning ;)

I mån ska vi åka till Väla och shoppa lite sen på tisdag bär det hem till de mörka skogarna igen.
Vi ska vara hundvakt åt svärföräldrarnas Mollan. Hoppas på fint väder så vi kan ligga på bryggan hela dagarna och lapa massa sol!

Ha det underbart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0