Trött

God kväll...

Är trött som attans, har haft en hektisk vecka med flytt och städning i lägenheten, som tur va blev jag godkänd och slapp städa om, hade bara glömt lite skruvar och verktyg i en låda men det fixade jag snabbt :)

I mån vill jag sova länge men det går tyvärr inte, får väl sova fram till halv tio kanske sen ska jag upp till Norrgårdshallen och döma en handbollsmatch, tycker inte det är jättekul men dom hade kris så då får man väl ställa upp :)
Sen spelar jag själv kl 15.30 så bara att ladda, vi har en viktig match mot Eksjö i mån. Förra gången vi spleade mot dom så va vi rent ut sagt skitdåliga. Men det ska vi ta igen i mån, hoppas ja :)

I dag har jag och Vickan gått på stan och shoppat, eller hon har shoppat jag hittade inget i min smak så jag storshoppade på hm:s hemsida innan, blev nog kläder för 1200 tror ja. Får hoppas att allting passar :)

I kväll har Jag, Erik, Vickan, Marcus, Martin och Johan varit på bio. Valkyria såg vi, jag tyckte väl den va sådär men den va sevärd.

Nehe ska jag gå och lägga mig nu kanske? ne det blir ett parti yatzy med Erik först... 

Sen ska jag sova ZzZzZzZzZz

God natt

Godkänd eller ej?

Strax ska jag besikta min lägenhet, tror ni att jag blir godkänd? Hoppas de, känns lite tråkigt att städa ytterliggare lite till. Ni får hålla tummarna.

Kram på er

090129

I dag blev det en julfika, Skulle egentligen äta glass men min kära sambo hade visst slukat i sig resten som va kvar :) Men lussebulle och pepparkaka är ju heller aldrig fel.




Flyttledig i dag, skönt med långhelg. Så nu måste jag ta tag i städningen.

Kram på er.


Yeeeees!

I helgen kommer min underbara vän Viktoria hem :) Ska bli så kul och träffa henne igen, och jag förstår att hon måste ha tid till sin familj också men jag har bokat hela lördag förmiddag med henne. Vi ska ta en lååång lördagsfika och shoppa loss i stadens alla affärer..

Love you... SMACK


                                                                 
 


Snart jobb

I dag har jag stått i mitt förråd och slängt massa massa saker, skönt och bli av med allt. Dammsugade en sväng i lägenheten också, men i mån ska jag ta tag i städandet ordentligt. Ska nästan bli lite kul :)

Nu ska jag göra en omelett innan jag börjar jobba kl 14.

Ha en bra dag.

Flytt hela dagen

Hej. 
I dag vakande jag INTE när klockan ringde va ganska trött. Vaknade istället av att jag fick ett sms av Erik.

Upp och hoppa träning om 45 min, gick till toaletten och upptäckte att jag hade världens påsar under ögonen aldrig haft så stora tror ja, vad kan det bero på? trötthet eller? tänkte t.o.m hoppa träning för dom, men så blev det inte. Åkte till gymmet och tränade iallafall. Va riktigt roligt i dag.

Efter det har vi flyttat hela dagen så nu är alla möbler ute från min lägenhet, bara nått lass till tippen och städningen kvar sen är det klart. Men får ju dubbelt så mycket till våran lägenhet, vet inte riktigt vart vi ska ställa allt, men det löser sig :)

I mån är det match igen, borta mot Kalmar. Samling kl 8.30 bäst och gå och lägga sig snart. Erik har redan somnat i soffan :)

Kram på er.


Äntligen helg.

Åh, det e så skönt med helg men det tråkiga är att den går så himla fort. Vips så är det måndag igen. Jaja, man får ta vara på tiden och hitta på massa roliga saker istället :)

Nu ska jag snart gå och sova i några timmar. Tror jag går upp kl 12 i dag.

Puss på er

Vuxenpoäng.

Hej

I dag har jag samlat på mig ytterliggare ett vuxenpoöng, jag och Erik har varit på ICA Maxi och storhandlat plus att vi har börjat scana. Väldigt smidigt faktiskt. Lite roligare och handla då också.

En natt på fabriken kvar sen är det äntligen helg igen.
I mån kväll ska jag Erik och Ida åka till Nässjö och gå på Derby. Boro spelar nämnligen där i mån. Kul med fredagsmatch.
Lördag ska jag träna BP kl 10.15, Skönt med lite morgonträning, sen ska vi flytta hela dagen, nästa vecka måste jag städa ur den så att den andra killen kommer in i den på fredagen. Kommer nog bli stressigt men men.
På söndag drar vi iväg till Kalmar och spelar handboll igen. Det går riktigt bra för oss nu, vi ligger två i serien.

Snart handbollsträning, vi får hålla tummarna för våra duktiga killar i landslaget i kväll också.

Kram på er


ompyssling.....

God morgon..... ne jag är inte slö och har sovmorgon, jag har jobbat natt. Jobbade t.o.m över en timme i dag på morgonen. Vad gör man inte för företaget ;)

Snart ska jag på fotvård ska bli hur skönt som helst. Ta bort allt gammalt äckel. Ska nog beställa en tid i mars eller april också för då är handbollssäsongen över och då måste man ju ha lite fräscha vårfötter :)

I eftermiddag ska jag och Erik äntligen flytta lite möbler från min lägenhet. Skönt och snart bli av med den.

Ne nu måste jag åka.

Ha det fint.


Blir nästan lite kär...

Inte för att jag är nån bilfantast direkt, men när jag ser en bil som denna så blir jag helt sprallig och kan inte sluta titta på den.

Visst är den fin :)






Jag ska ha ägt en sånhär innan jag dör har jag bestämmt :)

Rastlös......

Såhär rastlös som jag är i dag har jag nog inte vart på länge!
Väntar på att Erik ska komma hem och då ska vi laga mat, städa och efter det blir det ett pass på gymmet kl 20.

Ne nu får jag gå ut och ta en promenad med min ipod, skönt och rensa tankarna lite.

Kram


Sovmorgon

Hej.

I dag har jag tagit en härlig sovmorgon för jag ska nämnligen jobba i natt. Blööö inte roligt.

Annars har jag haft en trevlig helg. I lördags va vi ju ute hos Issa och Robin och där va det lika trevligt som vanligt även att man inte drack :) Vi sjöng singstar och killar spelade gitarr och sjöng i köket. Sen framåt 23 tiden så åkte vi inte till hotellet men guuuuu va tråkigt det va kände ju inte nån nästan, Det va bara massa raggare och blattar som jennie sa :)
Ne det dröjer nog länge innan man går dit igen.

I går spelade vi ju match mot Växjö och vi vann med knappa 23-21 men det va jämt igenom hela matchen och vi va inte alls bra. hehe

I veckan ska jag och Erik flytta dom sista grejerna från min lägenhet för vi måste snart börja städa den för ska va ur den till 1 feb.

Om jag ska ta tag i städningen som är här hemma kanske.

Ha de gutt..


Shoppinggalen

Hej.

Va inne på gina tricot i dag igen. Jag får inte gå in där för varje gång hittar jag något och just nu är jag verkligen PANK. Veckan som kommer nu får jag verkligen snåla, äta upp all mat som vi har i frysen för har knappt råd och köpa mat.
Sägs väl att januari månad är årets pankmånad?




MIna fynd i dag :)

Ser fram emot kvällen. Först ska vi till Hanna Nicklasson en sväng sen ska vi ut till Issa Och Robin i skogen. Där kommer det nog va endel mycket trevligt folk, vart på en fest där i somras och då va det trevligt. Tror det kommer bli lika bra i dag :)
Va på willys innan och köpte en alkoholfri päroncider, det e det enda jag ska dricka. Spelar ju match i mån mot Växjö. Får se hur det går med min ljumske, ska låna ett par värmebyxor av Ida sen måste jag värma upp riktigt ordentilgt. Har haft ont i mitt nycklben i dag också, faktiskt riktigt ont, det kommer nån gång ibland. Men jag måste ha legat fel i natt.

Nehe snart dax och göra sig iordning. Ska hämta Hanna Axelsson 18.45. Kan ju inte komma försent.

Ha en bra kväll.

Kramkalas

God morgon

I dag ska jag ner på stan och ta en klasskisk lördagsfika med Kristin på cecil, brukar ju va ca 30 stycken som tänker samma sak så bäst och gå ner tidigare än dom så man får ett ledigt bord :)

I går va det en lugn kväll. Jag och Erik besämmde oss för att äta köpemat men det blev bara jag till slut som gjorde de. Det blev 10 bitar sushi, mmmmmmm det va så gott. Har nog blivit en av min älsklingsrätter. Vi tittade självklart också på Let´s dance, lite mer spännande för det va ju ett par som va tvugna och lämna, själv tyckte jag att Carl Jan skulle åka ut, han är så tråkig att titta på. Men så blev det ju tyvärr inte.
Tycker juryn är så taskiga mot Kitty, menar hon är inte väl inte sämre än någon annan så varför ska hon få så lite poäng, tror inte dom tycker om hennes personlighet, men det gör jag. Och Bagge hon sopade banan som vanligt. Hoppas hon vinner hela skiten :)

I kväll har vi inte riktigt bestämmt vad vi ska hitta på, några stycken skulle dricka lite och gå ut i kväll men jag ska ju spela match i mån så i så fall får det nog bli en alkoholfri päroncider för mig :)
Så får se om vi åker ut till Issa och Robin ute i skogen eller om vi stannar hemma?

Ha en underbar dag alla människor.


En sak till....

Glömde ju säga att jag har anmält mig till högskoleprovet i dag också. Så bäst att plugga fram till 28 mars. Måste ju iallafalla satsa på mer än 0,0 :)

ajaj.

God kväll.

Jag har sträckt min ljumske och det är inte skönt ska jag få be och tala om, som tur är så är matchen i mån kväll inställd pga av att Flottan har lämnat vo. Väldigt tråkigt för jag har laddat för den här matchen hela veckan. Men då får jag passa på att vila min ljumske så att den är bra till matchen mot Växjö på söndag istället.

I kväll har vi varit ute på storeö och fikat hos Eriks föräldrar, där bjöds det på varma mackor och kaffe. Fick också en liten tryffelbit. Haha skrattde ihjäl mig när Cino log mot mig och hade hela tänderna täckta med choklad, såg ut som en gammal skrovlig tant :) inget illa menat, höhö.
I morgon är det sista dagen på jobbet innan helgen, Jobbar nog bara till kl 12, bäst och passa på när man ändå inte har någonting att göra. Får ju ändå hälften betalt. Jag, Mariett och Erik ska luncha på chili thai då, buffé är mumsigt :)
Sen på eftermiddagen ska jag fika med Ida och Frida och hennes lilla dotter Annie. Har inte träffat dom på länge så det ska bli kul, tror Annie har växt endel också.

Vad ska man hitta på i mån kväll då? Jag som skulle spela match, blir nog en kväll framför tv:n istället. Let´s dance ju :)

God natt

mmmmmmmm

Och såhär mumsigt blev det .....................

 

Pizzabak

Hej.

Sitter här med lite träningsvärk i kroppen efter boxen i går, men det va riktigt roligt och väldigt bra träning. Jag och Erik ska börja gå på det nu en gång i veckan :)

Snart kommer Lisa min syster hit och vi ska baka egen pizza. Det ska bli mums, jag ska ta ett kort på den och lägga ut här sen. :)
Börjar lite intressanta program i kväll också. semestersvenskar, ett program om reseledare i Thailand. kanske har varit på något ställe dom filmar ifrån. Jag och min kompis Linda reste runt i Thailand i nästan 2 månader förra året, en oförglömlig resa med många minnen.

Är en dokumentär på 1:an i kväll också om Lars Winnerbäck. Kan ju va intressant att titta på.
Nu dax för pizzabak.

Kram på er.

Boxercise ?!

Hej.

Sitter här och är lite smått spänd, ska nämnligen gå på Boxercise i kväll för första gången. Både kondition och styrkekrävande. Kan vara bra till matcherna jag ska spela i helgen. Fredag är det match mot Flottan och på söndag är det mot Växjö. Kommer bli riktigt roligt. Vi måste bara ge gärnet, är inga lätta matcher.

Nu ska jag klä om ladda inför premiären.

Hörs


God kväll!

Precis suttit och tittat på Guldbaggegalan, och då slog det mig att vi har verkligen så himla bra skådespelare i detta land :)
AH... nu läste jag i Malins blogg att hon ska gå på efterfesten på Café Opera, Orättvist, jaja jag kan ju iallafall nöja mig med att se filmerna som va nominerade.

Jag säger som Cecilia Frode, det är inte alla som har en macka med prickig korv i fickan. :)

Helgen då? :

I lördags åkte vi iväg till Karlskrona för att spela våran första match efter julen, Väldigt lyckat för vi vann med 28-22, och jag va helt mörbultad efter matchen, ont överallt och det va inte bättre dagen efter.
Efter 2 timmar hem i bussen så vankades det lite fest, Elinor åkte till Paris i dag för att plugga i ett halvår och ville gärna gå ut så jag va inte sen och hängde på. Va hos Hubbe på förfest sen drog vi i väg till hotellet där vi fick stå i KÖÖÖ, fattar inte varför det e kö varenda gång man ska ut i den här stan. När vi till slut kom in så hade vi det trevligt och dansade glatt vid baren ;) Kommer sakna lilla Elionora men tiden går fort så hon kommer snart hem igen.




Hon är bara för goooooooooo


Söndagen började med en skön promenad i den friska luften. Blåste lite väl mycket förstås, men bara man tar på sig så. Efter att jag kom hem så lagade jag och Erik mat för kl 17 så va det hockey i Borohallen, dragning i reselotten också, då måste man ju va där. Men jag hade otur och vann ingenting. Jag kunde nämnligen ha vunnit en resa till Detroit och få se en NHL match. Det hade ju inte vart fy skam.

Ne nu börjar jag faktiskt bli trött. jag ska upp kl 5 och gå till jobbet så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu.
God natt

Let´s dance :)

God kväll.

Den här dagen har varit slapp och jag har inte gjort mer än vad som har behövts. Började med att jag vaknade och gjorde en smoothie till frukost innehållande banan,blåbär,hallon och vaniljyoghurt. Mycket smaskig :)
Därefter gick jag ut och tog en promenad och avslutade med ett drop in på sunny side, fick dock inte så mycket färg tror det va ganska gamla rör, bättring Andreas.

Min Erik va go i dag och gick hem från jobbet redan kl 12.00 så att vi hann med att uträtta lite ärenden. Först gick vi till café hörnet och åt varsin bakad potatis, mums va de. Därefter åkte vi bort till Ica Maxi och fredagshandlade.
När Erik skulle åka och tvätta bilen bestämmde jag mig för att inte följa med så jag bad han släppa av mig på stan för en snabb shopping, gick till gina tricot för att se om dom hade något fint. Jag köpte ett par jeans och en vit t-shirt för endast 298 riksdaler. Bra med rea ibland. Men vad mycket fint dom hade fått in nu till vår/sommar, hittade ett par klarblå chinos som föll mig i smaken, men får vänta till efter den 22:a :)

Aftonen tillbringade vi i soffan med säsongstarten av Let´s dance.

Låt mig nominera bäst av 3.

Kvällens snyggaste: Laila Bagge
Kvällens  bästa dansare : TippenMorgan
Kvällens snyggaste klänning: Kitty Jutbring

Jag och Erik blev danssugna i soffan så vi tog tag i det vi hade i dansväg. Tror ni vi skulle komma långt!? :)




                                         




Kanske om vi tar fram det vi verkligen kan till nästa gång :)

Frukost!?

Jag är så less på frukost just nu och är inte sugen på varken macka eller fil. Så försöker hitta på något annat man kan äta för det är ju trots allt det viktigaste målet på dagen.
I dag kom jag på att jag skulle göra blåbärspannkaka men det gick nästan inte och vända dom för det blev bara mos av allting och sånt klarar inte jag av så det slutade med att jag slängde hela smeten i slasken. Smakade en pannkaka och den va faktiskt väldigt god så ångrade mig lite sen :(

Ska snart gå iväg till gymmet och träna Body Pump, tycker det är så himla kul. Känner verkligen att man har tränat efter ett sånt pass.

Ha en bra dag.


Dessa rykten...

Jaha då va man gravid också. Hörde det ryktet av en kompis och jag blev helt chockad, och självklart nyfiken som jag e så vill man ju veta vem som kan ha spridit ut de. Men det är säkert bara nån som har missförståt någonting som någon har sagt. Det brukar väl va på den vägen rykten startas.

Men men jag vet ju iallafall vad som är sant ;)

Ska snart börja jobba bläääääää. Vill verkligen inte. Fast tycker det ska bli lite skönt också för då får man in rutinerna igen och allt blir som vanligt.
Men vad tråkigt det låter. Jag vill inte att allt ska va som det alltid har varit. Kanske behöver lite omväxling i tillvaron. Någon som har något tips? 

Trippelbesök på mindre än 5 min, mitt i maten ;)

God kväll..

När jag va klar med middagen i dag sätter sig Erik och jag vid bordet. Då hör vi att det kommer någon i trapphuset.  Eriks föräldrar Håkan och Cino kommer och hälsar på, Trevligt tänker jag. Dom hinner klä av sig och Cino försöker sätta på kaffe med min fina röda OBH Nordica som hon tydligt påpekade :) dom sätter sig vid bordet och vi börjar småprata.
Då hörs steg i trappan...igen, vem kommer om inte min trogne vän Emma (hon hade förvarnat) jaha det börjar bli fullt i köket. Även hon sätter sig ner då kommer någon i trappan... IGEN, vem kan det va nu tänkte jag. Min mamma ler och vinkar i köksfönstret och även hon kommer in och sätter sig, hon ville dessutom ha lite av min lasagne,
så varsågod.
På mindre än 5 minuter sitter vi smockat i köket och babblar om allt från krukväxter till pinsamheterna i filmen Heartbreak Hotel.
Det här va också första gången min mamma fick träffa Eriks föräldrar.

Kan ju också nämna att jag ska bli SAMBO, håller på och flyttar de sista grejorna från min lägenhet och hit.

Nu börjar drömkåken på tv4. Dax att bänka sig i soffan.

kram på er

Absolut inget att göra, Jag vet jag startar en blogg :)

Hej

Sitter här på trettondagen och har inte någonting att göra då kom den brilianta tanken upp att jag kanske ska starta en egen blogg! :) jaaa, spännande.

Är inte en sån person som brukar skriva jättemycket men det här behöver ju inte va så speciellt detta,

Det är ju nytt år nu och kanske ju va roligt att starta den med en blogg..

Så nu sitter jag här och har sån fruktansvärd jobbångest, vill verkligen inte gå dit i mån. Kanske tyder på att jag ska lägga ner det där industriarbetet och börja ta tag i mitt liv :)

Ne kom igen Anna du kan väl iallafall gå och klä på dig :)

Ha en bra dag




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0