Vad hände?

Jag som trodde det skulle va sol hela veckan ut? men får hoppas att det bara är en mellandag med lite moln. Då fick man planera om dagen i dag.
Jag och ida ska ner på stan en sväng sen och kolla in reorna.
Behöver ju inte köpa massa kläder för jag hinner ju inte använda allt men det är skönt och bara strosa runt på stan och bara va.

Blir så förbannad på facket, fick ett brev av dom i går och där stog de att mitt arbetsintyg inte va komplett så nu måste jag skaffa fram ett papper till och komplettera. Lika bra att göra de annars får jag väl säkert inga pengar.

I går gjorde jag och Erik faktiskt lite nytta på em/kvällen. Vi va ute hos hans farmor och hjälpte henne och klippa häcken. Tycker faktiskt det är ganska skönt och pula lite i trädgårdar. När vi kom hem därifrån så cyklade vi upp till gymnasiet och sprang en runda där uppe, säkert 20 min :)

Nu ska jag ringa upp till Sapa och fråga om arbetsintyget.

Kram Anna

a piece of cake

Tycker det är så himla roligt och exprimentera i köket :) Fick ju Lailas bakbok i födelsedagspresent och i den finns det mååånga goda bakelser och kakor. Jag får hålla mig inne och baka när det är lite sämre väder.

                                                  

Sverige har ju drabbats av en värmebölja som tydligen ska hålla i sig veckan ut, det tycker jag är superbra. Så i morgon bär det av ut till östanå igen och sola på bryggan. Ska handla med mig lite jordgubbar också som jag kan smaska på.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på beck som visst gick på 4:an i dag

Kram

Tack!

Har haft en jättehärlig födelsedag med god mat, trevligt sällskap och så fick jag många fina paket också :)



I mån är det en ny dag. Ska börja veckan med en löprunda, upp tidigt så jag hinner springa innan värmen kommer. Sen ska jag väl bara ta det lugnt och slappa i solen, bättre på solbrännan :)

God natt


22 år!

Vad e det för en dag, är det en vanlig dag? nej de är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag.

Hurra hurra hurra!


I mån börjar en ny tid

God kväll.

Sitter här och förbereder mig för att gå in i en ny epok, fyller nämligen 22 år i mån, herregud vad tiden går fort ;)

Det kommer lite folk på födelsedagsfika här i mån så jag tänkte baka en egen tårtbotten men hur bra blev den på en skala... inte alls bra så får helt enkelt köpa en i affären i mån. Jag vill ju ha en sån tårtbotten som Carros mamma hade bakat på alla hjärtans dag för typ 8 år sen, kommer du i håg den? måste ha receptet :)

Börjar bli lite trött, man blir ju det när man sitter i solen hela dagen. Tror inte jag hinner sola så mycket i mån för jag ska handla, baka tårta och städa. Men det är lungt har ju hela veckan på mig.

Sov gott mina vänner.


Fredag!

Nu ska jag lägga mig nere i trädgården en stund och sola. Skönt och koppla av lite :)

I kväll ska jag ut till landet och grilla med mitt gamla skift, ska bli kul och träffa alla igen även om inte alla kommer så är det ju några stycken iallafall.

Ingen har väl missat den stora nyheten att Jackson är död, man blev ju lite chockad men det är sånt som händer. Musiken lever ju ändå kvar.  

Kram

Jag har anmält mig!

till iformloppet i Malmö den 1 september :)

Inte för att jag är en maratonmänniska som springer flera mil i veckan så blev det som en kul grej.
Om nån är sugen på att hänga på så är ni så välkommna :)
Mer info på www.iformloppet.se





För övrigt så håller jag på att baka en banankaka, det är inte så himla lätt när man försöker va tyst för att en pappa ligger i soffan och sover. Han kom hit kl 9 i dag på morgonen efter att han har kört lastbil hela natten så han behöver sömnen.

I dag blir det ett lunchpass på gymmet kl 12.

Ha en bra dag


Inte ett moln så långt ögat kan nå

Är hemkommen efter en underbar dag. Det började med att jag och Carro la oss på hennes gräsmatta där vi solade och åt jordgubbar. Hon skulle börja jobba kl 13.30 så hon följde mig hem samtidigt som hon rastade Jocke (hunden) :)

Sen åkte jag och Emma ut till östanå och la oss på bryggan, det va hur mysigt som helst fast det blåste lite för mycket, då känner man ju tyvärr inte hur varmt det är för varmt va det, det märkte jag inte förrän jag kom hem,  jag va ganska röd på ryggen :) men som man säger röd i dag brun i mån ;)

När jag kom hem så fick jag middagen serverad. I dag blev det smörslungad potatis med kyckling och tsatsiki.
Om en stund är det friskis i det gröna, sista passet nu innan uppehållet så jag hoppas dom bjuder på något extra.

Ha en härlig kväll.

God afton

Sitter här nyduschad och känner mig till belåtenhet fast lite mat i magen hade ju inte suttit fel :)
Har varit och tränat BP kanske inte va jättebra för jag blev lite yr och så men får hoppas att det är bättre i mån. Väntar på att Erik ska komma hem, gissa var han är? ;)
Vi ska titta på premiären av allsång på skansen har jag bestämmt :)
I mån ska jag umgås med min kära vän Caroline tills hon börjar jobba kl 13 sen åker jag ut till östanå och lägger mig på bryggan.

Ha en trevlig kväll

Städa.Sola

Nu ska jag damma, dammsuga och städa toaletten sen ska jag nog cykla ut till östanå och lägga mig på bryggan, blir rastlös när jag ligger här i trädgården, det e så grymt varmt.

Ha en bra dag!

Ingen träning

Det blev ingen träning med friskis i dag, känner att jag börjar bli lite förkyld så lika bra att hoppa över så man blir frisk lika snabbt.
Istället så har jag och Erik varit i forngården och spelat minigolf, jag förlorade men han låg risigt till ett tag :) banorna där upp är ju inte dom bästa men man får ta dom som de är helt enkelt.
Efter de så tog vi en cykelrunda genom stan och sen upp till vasakiosen där vi köpte kulglass. Det är inte dumt de, glass är nog det bästa som finns :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på allsång med Lotta Engberg :) Ger allt lite sommarkänsla. Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu hela sommaren.

Ha en bra kväll.


Vardagssysslor.

Hej!

I dag har man ju fått lön och då ska man ju betala räkningar igen :) Men det är bara betala och se glad ut.
Jag och Erik har börjat med veckomatsedlar och jag tycker det är skitsmidigt, vi bestämmer vad vi ska äta så åker jag och handlar ingredienserna så har man allt hemma.

Såhär ser den ut denhär veckan:

Mån: Lasagne
Tis:   Ost och baconfylld kyckling med ris och tsatsiki
Ons: Curryfisk med potatis
Tors: Ärtsoppa och pannkakor (typisk torsdagsmat)
Fre:   Flygande Jacob

Ha en bra dag

Slööööö

Det märks att man börjar bli gammal ;) jag är fortfarande slö och trött efter midsommarafton, men det va en lyckad dag/kväll. Vi åt lunch ute hos Eriks föräldrar sen cyklade vi ut till Sjövik där det blev lekar, grillning, jordgubbsätning och bugg framåt kvällen.

I dag har vi tagit det hyffsat lungt. Ska i väg och träna BP lite senare men om inte det blir nått så funderar jag på att gå ut och gå eller springa.
I mån är det en ny vecka IGEN. Herregud, tiden går så himla fort speciellt det här halvåret. Snart ät juni slut och då har en tredjedel av sommaren försvunnit bara sådär.

Nu ska jag förbereda för pajen vi ska äta i kväll.

Kram

Glad Midsommar!

Vill önska alla mina härliga vänner en riktigt glad midsommar, hoppas ni får det trevligt på de håll ni ska fira.
I dag ska det firas tradionellt med sill, nubbe, jordgubbar och midommarstång.

Puss och Kram

      


Dagen före.

God kväll.

Sitter här nu och laddar inför morgondagen. Tycker det ska bli riktigt trevligt, vi ska ut till några kompisar ute i skogen. Där vankas det fest i ladan :)
Innan det ska vi på midsommarlunch hos Eriks föräldrar på storeö.

Hoppas ni får en bra dag.

Kram på er


Värdelös

Va ute på golfbanan en sväng innan men guuuud va kass jag va. Det är verkligen inte roligt då men bara och ta nya tag.
Nu ska jag krypa till kojs, det är en fullspäckad dag som väntar i morgon.

God natt på er allesammans

Thailand nästa

Hej!

När jag ska i väg på någonting så måste jag alltid va i god tid så att man vet att man kommer fram i tid, så bra med det gick det inte riktigt i min dröm i natt.

Jag drömde att Erik och jag skulle på semster till Thailand, vi hade bokat flyg från Landvettar kl 14.30 dagen efter. Vi packade och plockade här hemma och jag hade panik för att vi inte hade kommit i väg men kom till slut i väg kl 12.30, jag tänkte hela tiden, är det inte nu man ska checka in?!
Det konstiga va att vi tog vägen förbi Växjö, vi stannade på raminson 09 i Ramkvilla också, då kom jag på det... Fan jag har ju glömt mitt pass. Men vi tänkte inte mer på de och fortsatte resan.
Jag vet inte riktigt hur det gick sen för jag vaknade, då tänkte jag som man alltid gör att det va skönt att det bara va en dröm.



Ha en bra kväll!

Klädd för joggingrunda.

Sitter här i morgonrocken och ska snart klä på mig kläder för en motionsrunda :)
Funderar på hur jag ska springa i dag, brukar cykla upp till gymnasiet och springa några varv på 1 kmmetersspåret men det kan bli ganska tråkigt och spring runt runt så i dag blir det nog längst med bäcken.

Ska fika med Vickan kl 13, hon åker hem till Gbg sen i eftermiddag så man måste ju passa på att umgås med henne.
Annars blir det väl inte så mycket annat gjort i dag, ska åka och handla lite sen, träna Friskis i kväll men i mån mååååste jag verkligen städa. Känns inte som att jag hinner det i dag :)

Ha en bra dag.

Lyckad kväll!

Min lördag va jätterolig. Va på förfest med alla min goa tjejer och efter det så gick vi till hotellet och där va det också massa trevligt folk. Tack alla som förgyller min vardag :)

I dag blir det en slappsöndag. Sov tills jag vaknade sen åt jag och Erik en mycket god frukost och spelade yatzy. Jag vann såklart båda omgångarna.
I eftermiddag ska jag åka och titta på derby. Landsbro-Ormaryd. Håller tummarna för LIF.

Hörs senare.
Kram


Frånvarande.

Ni får ursäkta mig att jag inte har vart här på ett tag nu men jag har jobbat :) Fattar inte hur folk hinner med och leva när man jobbar 10-18. Hela dagen är ju liksom redan borta. Jag har iallafall klarat av 4 dagar.

I går va jag på student och studentmiddag. Vi va hos familjen Johansson/Svensson. Där bjöds det på god mat, trevligt sällskap och massa gott och dricka. Erik och jag stanna kvar längst som alltid men vi hade så trevligt i soffan och pratade strunt så varför inte?
I dag ska det drickas rööötjut :) Emma ska ha lite party, många av mina vänner i stan är hemma nu så det är bäst att passa på sen blir det nog ett besök på hotellet också.
Jag va på stan innan och hittade en jäääättefin kjol, den ska jag ha på mig ikväll :)

Vad ska ni hitta på i kväll?

Kram

Sömnlös

Jag har haft väldigt svårt och somna dom två senaste kvällarna, ligger bara och tänker på en massa saker. Det är inga viktiga saker heller för den delen. Till slut tänker man ju bara på att man måste somna och då går det ju defenitivt inte :)
Jag är lite tröttare i dag så efter jag har läst några kapitel i min bok så hoppas jag att jag slumrar till slut.

Har varit hos frissan i dag och färgat och klippt mig, blev väldigt nöjd i dag faktiskt, Tack Cino :)

Ska jobba en sväng i mån också, men fredag vill jag va ledig för då är det ju studenten :) fasen vad kul det va när man själv gjorde det. Längtar nästan lite tillbaka, få sjunga, dricka massa gott, ha gemenskap med alla andra treor och få massa fina blommor.

Tack för en bra dag!


090609

God kväll

I dag har jag jobbat lite :)  på gretas blomsterhandel, dom har ju endel och göra nu innan studenten. Jag kom i håg att jag fick säkert ca 50 blommor hängade runt halsen , gånga det med 300 elever så blir det ju några buketter :)
Ska dit i mån med och jobba lite på förmiddagen.

Har hovat in lite mer pengar i dag,  lagt ut min sängstomme och madrass på vetlandatorget.se och i dag ringde en och ville köpa de. Perfekt nu när man behöver lite extra pengar, kanske ska lägga in lite fler saker :) 

Kom på en sak, den 28 juni fyller jag 22 år. Det måste firas. Håller på att fixa med en önskelista, bra och ha det när folk frågar vad man önskar sig så kan man bara ta fram den och ge några exempel.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv.

Kram på er


Ganska less.

Har börjar bli ganska less på att vara arbetslös nu. Bara gå hemma och inte veta vad man ska hitta på dagen efter. Kanske ska börja leta efter ett extraknäck. Har ju sökt lite kurser i Jkpg och vet ju inte än om jag har kommit in.

Helgen har varit bra iallafall. Det blev en snabbvisit i storstaden va inte ens ett dygn där. Åkte hem kl 11 i går och stanna i Norrköping på ett köpcenter och kollade lite i affärerna.
Det gick ju inte så bra för oss svenska i fotbollen men det är väl bara och hålla tummarna i nästa match mot Malta.
Men helgen största höjdpunkt är att jag har sett kungafamiljen :)  Dom hade spärrat av hela vägen från slottet till skansen så jag och Gunilla stog där i mer än en halvtimma bara för att se dom och sen tog det ca 1 minut sen va der över.

Visst är dom snygga!


Planer i veckan:

- köpa studentpresent till Bella
- frissanbesök
- träna friskis och Body pump
- kanske städa lägenheten :)

Ha en bra dag!


Stockholm i morgon!

Sitter här nu och ska snart gå till sängs. Har packat ner lite i min väska. Iallafall två outfits :)  Va ute och sprang en runda mellan skurarna, det har typ regnat hela dagen här i dag. Men något pyssel blev det inte. Ska se om jag hittar några fina böcker i Stockholm som jag kan använda till det.

Jag och Erik har haft fredagsmys vi har ätit hemmagjord pizza och titta på Talang och Berg flyttar in. I dag va hon på besök hos Bert Karlsson. Han är allt lite skön, det gick ju bra när han skulle städa toaletten ;) 

I mån bär det av ca kl 9, då har vi ca 4 timmars bilfärd framför oss men vi har köpt lite färdkost (gifflar och ballerinakex) så vi ska nog klara oss :)

Jäsp jäsp. God natt på er och ha en bra helg för det ska jag ha iallafall.

Kram

Vad ska jag hitta på i dag?

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på i dag. Erik är på golfbanan hela dagen så han kan man ju inte umgås med. Längtar till jag får mitt gröna kort så jag kan följa med honom ut så får vi umgås på det sättet :)

Jag har tänkt i några banor t.ex ut och springa men det regnar ju, i så fall cyklar jag bort till gymnasiet och springer några varv där upp sen cyklar jag hem. Då har jag gjort mitt för dagen.
Annars tänkte jag faktiskt klippa och klista lite, BF:are som man är :) Tänkte ta alla mina IFORM tidningar och klippa ut det viktigaste i dom och sätta in det i en annan bok som man kan ta fram och läsa om man vill ha några träningstips. Och självklart recepten i en egengjord kokbok.
Eller så kan jag ta fram papper och penna och skriva en packlista till i mån, vi åker ju till STHLM då men bara över en natt. Och ni vet ju hur tjejer är, tar med sig packning som om man ska vara borta i över ett år men denna gången ska jag bara ta med mig det nödvändigaste. Erik får hjälpa mig sen :)

Oj nu kommer posten också, hoppas att det är något spännande.

Ha en bra dag!

Hemmaspa.

Har haft det lite lyxigt nu på morgonen. Det började med att jag och Carro va nere på sunny side och solade oss lite. Sen gick jag hem och då såg jag att mina IFORM tidning hade kommit, tycker man får många bra tips och recept i den. I like it :)

Nu har jag precis haft lite fot och handspa. Jag använder mina produkter från Mary Kay som är superbra. Skulle vilja ha hela Mary Kay serien men det får man köpa när man vill unna sig något riktigt riktigt extra :)

Ska äta lunch nu tänkte jag, i dag blir det varma mackor med kantarellstuvning.

Ha en bra dag.


                                                            


                                                  

Hålla tummarna.

Hej svejs på er!

Hur har ni det i dag? Jag har haft en ganska skön morgon, varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig sen har jag plockat lite och städat här hemma. Ska snart sätta på lite kaffe och ta den berömda elvafikan :)

I helgen ska jag Erik hans bror Magnus och hans sambo Gunilla åka upp till Stockholm. Erik fick biljett till Sverige-Danmark i födelsedagspresent så han och Magnus ska gå på den och jag och Gunilla får sätta oss på någon bar och kika på Tv:n.
Hoppas bara på att vädergudarna är snälla och ger oss fint väder, har ju vart väldigt kallt sen regn och åskvädret i går.

Va och tränade Body Pump i går och det nya kvartalet har satt i gång, vilket ös de va, asbra musik. Jag kommer inte missa många träningar under sommaren.
Nu ska jag dammsuga.

Ha en bra dag!


Årets första dopp!

När jag hade legat i trädgården en sväng så kände jag mig lite rastlös så jag tog bilen och åkte ut till sjön och la mig på bryggan, det blåste lite där så det va inte så himla varmt men tillräckligt varmt så att jag faktiskt tog årets första dopp :)

               

Hääärligt :)

Ut i trädgården.

Ska strax ut i trädgården och lägga mig på en sarong och njuta av solen!


RSS 2.0