Ledig fredag är aldrig fel!

Hej!
I dag har jag varit ledig, hur skönt som helst att va ledig på fredagar. Jag har hunnit med lite iallafall. Pappa va här och fikade på förmiddagen, han va på genomresa genom lilla Vetis. Men i morgon kommer han hit igen och stannar till söndag. Vi ska hinna med lite fika och kika på stan.
I kväll kommer Carro och markus hit på grillning! Jag har bunkrat upp med allt som hör grillen till! Kommer bli en härlig fredagkväll, men först ska jag träna lite, Body Pump för en gågn skull. det va ett tag sen så hoppas på en härlig träningsvärk i morgon :)

I morgon kväll är vi hembjudna till Johan och Eva på lite middag. Gunilla och Magnus kommer också så det ser jag fram emot. Lär bli ett och annat glas vin och öl. Hoppas jag inte blir för dålig tills på söndag för då ska jag spela match igen, Nässjö borta har vi denna gången får se om den blir lika tuff som resten av matcherna vi har spelat ;) Hittills har vi målskillnad på 40-3 :)

Ha en underbar helg. Kram på er


God morgon!

I dag ska jag ner på stan en sväng, har lagt undan ett par byxor som jag ska prova på Hem&vila. Hoppas dom sitter bra för då kommer dom med hem till min garderob :)
Ska träffa Lisa en sväng också, kanske blir en fika nånstans. Jag måste förbi Maxi också för att köpa ingredienser till min ädelostsås som jag ska ha till pastan.

Vad ska ni hitta på i dag?
Förresten så öser regnet ner här just nu :(

Kram

Scary!

Hej!

Efter jag hade varit ute och joggat i dag så kom jag in på min gata. Då ser jag en kille som inte är i sina sinnes (full)a bruk gå upp på tågrälsen och sätter sig där. Fick en sån där konstig känsla i min mage och funderade på konsekvenserna och tänkte om jag skulle säga något till honom eller inte.
Hade jag inte gjort det hade det säkert kommit ett tåg och resten vill jag inte tänka på.

I varje fall så går jag fram till honom och frågar vad han gör där uppe. Svaret är lite fumligt:
-Jag försöker tända min cigg och fan va det blåser.
Då svarar jag,
-Men jag tycker att du ska gå bort därifrån för det kan komma tåg.

Han reser sig ändå inte och jag börjar planera samtal till polisen som kan hämta honom så jag säger till honom en gång till att gå bort sen springer jag in och hämtar min mobil. När jag är hemma går jag ut på balkongen och tittar om han är försvunnen. Då ser jag honom resa sig och vingla bort på grusvägen.

Känner mig lite stolt att jag sa till honom. Dagens goda gärning!

Annars har vi haft en lugn dag. Va ute hos Johan och Eva innan och skulle titta på deras altanbygge där fick vi också lite kaffe och bulle!
Nu är Erik och spelar golf och jag har planerat middagen, det blir pastasallad och rester av den kycklingen vi grillade i går. Mums!

Hoppas ni har haft en bra helg!
Kram


Sommardofter!

När jag öppnade balkongdörren i dag så kom det en ström av häggdoft. Det är värst vad det slår ut nu. Blommorna har kommit över en natt och doftar hur gott som helst! Äntligen har sommaren börjat ta fart. Vill bara att solen ska komma fram också.
Grillning i helgen kanske?



                           


I dag ska jag träna friskis sen i väg till jobbet igen, men bara två nätter kvar nu.. Håll ut!

Hoppas ni mår bra mina kära läsare!
Puss och Kram

Välförtjänt sovmorgon!

Har sovit länge i dag men det behövs tror jag. Ska jobba min första nattvecka på nästan ett år och känner att jag kommer vara trött framåt natten.
Sov till 10.30 sen väckte Mollan mig och ville gå ut och kissa. Det är bara att lyda.
I kväll spelar vi match mot Vrigstad, jag ska laga lite spagetti och köttfärssås sen. Men nu sitter jag och tittar på reprisen av Sommarkrysset.

Ha en bra söndag.
Kram

Boktips!

Jag är lässugen men för tillfället har jag inte någon bok att läsa. Kan vara lite svårt då :)
Någon som har något bra tips? Denise Rudberg eller Kajsa Ingemarsson är bra tjejboksförfattare.

Ge mig tips!

Annars är allt som vanligt, jobbar förmiddag denna veckan vilket är skönt, är faktiskt inte så värst trött på morgonen när jag ska gå upp kl 5 :) Det ska jag tacka vädret för. Det är betydligt mycket lättare att stiga upp när det är ljust.

Kan tillägga att jag va ute och joggade lite i går. Hela 5 km blev det. Just nu är jag stolt :)

Kram på er

GBG nästa!

I morgon åker jag och Emma till Göteborg och Vickan. En helg varje år oftast på våren så ses vi hos henne. Synd bara att inte alla kunde denna helgen men det ska bli kul och se er ni som kan.

Har precis varit borta på FF och sett när vi vann mot Gif. Jag ska börja träna igen på söndag för då har jag ätit upp min pencillinkur. Hoppas man inte är helt död efter några rundor. Risken finns ju.

Nu ska jag packa färdigt min väska. Alltid lika svårt det där :)

Ha en bra helg!

Semester!

En liten del av våran semester är nu bokad!

Vecka 30 åker nämnligen Jag Erik Caroline och Markus till Öland! Vi har bokat en liten mysig stuga på en tomt mitt i Borgholm. Vi ska göra allt som hör sommaren till! Längtar.......



                            
                               Bild från förra årets semester :)

Hej svejs!

Hur mår ni? Jag mår bra i dag, varit ute på Storeö hela dagen och bara slappat, eller mest jag Erik och svärföräldrarna har sått, byggt färdigt altanen och planterat. Det enda jag kunde bidra med va att fixa klyftpotatisarna :)
När jag och Erik kom hem så blev det en snabbstädningen. Det behövdes verkligen dammas så jag tog tag i det och Erik dammsugade. I morgon ska jag nog hinna ta toaletten också. Jag har ju hela dagen fram till kl 14 på mig för då ska jag stå omklädd och klar till sapas förfogande :) Hoppas det kommer gå bra.

Ne nu ska jag göra något kvällsmål sen vankas det Humorgalan på Tv 4!
Dom kommer att imitera Maria Montazami, det gillar jag!

Kram

RSS 2.0