Vad e det för en dag är det en vanlig dag......

.... ne det är ingen vanlig dag för det är ANNAS födelsedag hurra hurra hurra :)

Mer info om dagen kommer senare.

Kram

Glad midsommar!

Hoppas ni får en härlig dag och det ser ju ut som att vädret är med oss för en gång skull i år också, men det kommer säkert en liten skur senare, ingen midsommarafton utan regn. 




                             

Nu ska jag steka köttbullar och fixa pastasallad till grillningen i kväll!

Kram

I-dag-kom-jag-inte-på-någon-rubrik-RUBRIK!

Hej! 
I dag efter jobbat har jag varit duktig och storhandlat, vi hade verkligen ingeting hemma. Så det va bara att ta tag i en vagn och slänga ner allt jag kunde hitta :) Köpte också lite ingredienser till en brownie så nu står den i kylskåpet och väntar på att bli provsmakad. Den ser verkligen mums ut!

Ska strax träna friskis på gräsmattan, det är verkligen sommar och speciellt när solen skiner!

På fredag är det midsommarafton! Jag ser verkligen fram emot den och det verkar ju som att vädret ska vara hyffsat iallafalll. Vi ska ut till Issa och Robin på midsommarfirande, där bjuds det på dans kring midsommarstången, sill och nubbe, jordgubbar, lektajm, grill och självklart ett trevligt umgänge!

Vad ska ni hitta på? 



                               
                                                 Midsommarafton förra året!


Kliniskt rent!

God morgon! eller jag har varit vaken ett tag nu och städat hela lägenheten. Det är lite trögt och komma igång men när det är klart så är det superskönt!
När jag vaknade i dag på mrgonen så va det strålande sol och blå himmel, tänkte att jag skulle sätta mig en sväng på balkongen men nu börjar molnen komma, så det blir nog inget av med solandet i dag :(

Snart är det helg igen! SKÖNT!
Vi ska vara hundvakter fredag till söndag coh bo ute på Storeö, hoppas att vädergudarna ger oss lite fint väder.

Vad ska ni hitta på i helgen?
Kram

.................

I dag hade jag tänkt att storstäda hela lägenheten men jag vaknade väldigt mycket försent för att jag ska hinna det innan jag ska vara på jobbet kl 13. Så i morgon MÅSTE jag städa. Det är smutsigt och kläder ligger överallt.

Annars är allt bra :)

Kram

Sommarblomster!

Tog mig en cykelrunda innan och plockade en bukett lupiner! Tycker det är så fint med nyplockade blommor i en vas på bordet. Det ska bli min nya sommarvana! Alltid färska blommor hemma! 



                                      

Annars har helgen varit bra. I fredags tag jag en fika med Linda, Ida, Sara och Frida. Tittade lite på studenterna också. Tråkigt att det regnade men tror dom hade lika roligt för de :)
I lördags va vi på kalas i Jönköping så innan det tog vi en sväng på a6. Jag köpte lite saker på HM sen hanns det inte med mer. I lördags kväll hade vi lagfest med fotbollen. Ett härligt gäng är det!
I går spelade jag min första golfrunda för i år. Lyckades skrapa ihop 10 poäng, övning ger färdighet!

Kram på er


11 Juni

Strax springer de ut..studenterna. Jag ska ner på stan strax och titta på de när de tågar ner till torget. Jag blir ALLTID så avundsjuk på dom. Det är ju så roligt att ta studenten. En hel drös med saker som man aldrig kommer glömma med den tiden.
Läste att det va en person som hade klagat på att studentcampen hade gått till överdrift men jag gillar rektorns svar: -Gillar man inte det så kan man inte tillåta att ungdomarna får ha roligt!

Efter stundenterna så ska jag gå till cecil och fira helgen med ett helt gäng, både med barn och utan!

Ha en bra helg!
Kram

Regn regn och åter regn..

.. att det kan skifta så fort i väderleksrapporten , nyss va det ju strålande solsken men nu regnar det visst hela dagarna. Fast ibland kan det vara ganska mysigt för då FÅR man lägga sig i soffan och bara va. 

I dag har det inte blivit så mycket av det ändå. Jag vaknade ca kl 15 efter att jobbat i natt. Nu har vi ätit lite mat sen ska jag strax åka bort till FF. Vi ska spela derby i dag, match i smålandscupen mot Landsbro. Kommer bli tuggt men riktigt roligt.

Snart är det helg igen!
Kram på er


Sveriges nationaldag!

                             

Firade nationaldagen genom att bara ta det lungt ute på Storeö. Solade, läste bok och fikade. Det slutade med att jag brände mig på ryggen. Men det är lite svårt att smörja in sig där bak så vad är det man brukar säga. Röd i dag brun i morgon och nu har faktiskt det röda försvunnit :)

I natt har jag jobbat, tycker verkligen inte om att jobba natt, trött dygnet runt.

NU ska jag börja med maten här sen ska jag iväg till FF och spela match.

Kram på er


Sex and the city VS. derby på GIF

Hej!

Jag och Lisa har bokat biobiljett till SATC i kväll, men just nu är jag lite kluven om jag ska gå. Det är ju derby GIF-FF. Jag ska fundera lite till jag bestämmer mig efter vi har fikat hos mamma. Det är en försenad mors dags fika. Hoppas bli bjuden på något gott :)

Första dagen med strålnade solsken, tog en liten vila i solstolen innan. Det va härligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen.

Puss 

RSS 2.0